reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Flaurka bo te badania są specjalnie tak układane. Twórca ankiety "założył sobie" jakie wyniki chce uzyskać. Następnie skonstruował ankietę, która "zmusza" do zaznaczenia jakiejś opcji. Też wypełniałam tą ankietę i mnie krew zalewała.

reklama
Mój Mikołaj pije soczki, bo wody, ani herbatki nie chce. Od urodzenia tak ma... Teraz możemy dawać soczki i dzięki temu dziecko mi się nie odwodni:) pije tylko bananowe, albo marchewkowe z dodatkami. chyba przez to, że są gęściejsze i się nimi nie krztusi jak innymi...

Witajcie mamuski:-)
Nie jestem w stanie nadrobic, pocztałam po lebkach :zawstydzona/y:
My dalej zasmarkani:-( Ali znow wysypany...ehhhh szkoda pisac:-(

Buziam Was wszystkie:*

Oj, staram sie doczytywacna biezaco i wsrod zwyklych spacerowych i niewyspanych tudziez wyspanych postow, dramaty. Tak wiec duze przytulaski dla zasmarkanych, wysypanych, skreconych z wzelkimi innymi nieszczesciami walczacych!

U nas ostatnie wieczorne karmienie. Dzien jakis taki nudnawy byl, wczoraj za to spacer dlugasny - ponad 9km zrobilismy :) Z tego pirewsze 4km naprawde ostrym tempem. Jutro przychodza do mnie dziewczyny z dzieciakami z naszej grupy mam. Szykujemy sie na wylegiwanie w cieniu na kocykach, bo ma byc 27stopni :)

Dobranoc

reklama
Wikasik nie wszystkie;-):-).
Wow 9 km, nieźle:-D. Zazdroszczę pogody, u nas już szaro i zimno.A z chęcią by człowiek sobie poleżał w cieniu:sorry:.

Ale faktycznie pusto tu dzisiaj:eek:.

Do góry