Flaurka bo te badania są specjalnie tak układane. Twórca ankiety "założył sobie" jakie wyniki chce uzyskać. Następnie skonstruował ankietę, która "zmusza" do zaznaczenia jakiejś opcji. Też wypełniałam tą ankietę i mnie krew zalewała.
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
kurde od rana mi tak szumi w uszach .. nie wiem od czego -masakra jakas!
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Mój Mikołaj pije soczki, bo wody, ani herbatki nie chce. Od urodzenia tak ma... Teraz możemy dawać soczki i dzięki temu dziecko mi się nie odwodni pije tylko bananowe, albo marchewkowe z dodatkami. chyba przez to, że są gęściejsze i się nimi nie krztusi jak innymi...
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
suse fajna ta twoja córa
wikasik
Jestesmy w komplecie :)
Oj, staram sie doczytywacna biezaco i wsrod zwyklych spacerowych i niewyspanych tudziez wyspanych postow, dramaty. Tak wiec duze przytulaski dla zasmarkanych, wysypanych, skreconych z wzelkimi innymi nieszczesciami walczacych!
U nas ostatnie wieczorne karmienie. Dzien jakis taki nudnawy byl, wczoraj za to spacer dlugasny - ponad 9km zrobilismy Z tego pirewsze 4km naprawde ostrym tempem. Jutro przychodza do mnie dziewczyny z dzieciakami z naszej grupy mam. Szykujemy sie na wylegiwanie w cieniu na kocykach, bo ma byc 27stopni
Dobranoc
U nas ostatnie wieczorne karmienie. Dzien jakis taki nudnawy byl, wczoraj za to spacer dlugasny - ponad 9km zrobilismy Z tego pirewsze 4km naprawde ostrym tempem. Jutro przychodza do mnie dziewczyny z dzieciakami z naszej grupy mam. Szykujemy sie na wylegiwanie w cieniu na kocykach, bo ma byc 27stopni
Dobranoc
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
co tu taka cisza
wikasik
Jestesmy w komplecie :)
Sylwia, tochyba przeze mnie.... Powiedzialam dobranoc i wszystkie zamilkly do jutra
reklama
Tynka5
Fanka BB :)
Wikasik nie wszystkie;-):-).
Wow 9 km, nieźle. Zazdroszczę pogody, u nas już szaro i zimno.A z chęcią by człowiek sobie poleżał w cieniu.
Ale faktycznie pusto tu dzisiaj.
Wow 9 km, nieźle. Zazdroszczę pogody, u nas już szaro i zimno.A z chęcią by człowiek sobie poleżał w cieniu.
Ale faktycznie pusto tu dzisiaj.
Podziel się: