reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ciekawi mnie czy ryżowe czy jakie bo np. mlecznych nie kupuje
Olisiaa- nie ma sprawy- i tak chciałam przejrzeć najnowszą gazetkę promocyjną
A skoro o wydatkach na dzieci mowa to przypomnę o fajnej stronce:
PromoBaby.pl
A skoro o wydatkach na dzieci mowa to przypomnę o fajnej stronce:
PromoBaby.pl
Ostatnia edycja:
anik.
Mama Krzysia :)
Ja daję herbatki z Hippa - jabłko z melisą, czasami uspokajającą, raz na jakiś czas ziołową na trawienie (bo jeszcze z okresu małego niemowlaczka nam została). Po zwykłej herbacie miał zaparcia (tak myślę, bo jakoś zawsze jak mu taką zrobiłam, to nie kupał...). Ale zacznę i taką zwykłą podawać. Soki owocowe pije - jabłkowy, jabłko+winogron i brzoskwiniowy. I kaszki, te obrzydliwe słodkie kaszki, bo zagęszczam nimi mleko, z racji, że kleik mu średnio podchodzi Jedyne czego nie dawałam, to wody z glukozą ani nie dosładzałam herbaty glukozą. A tak, trudno - będzie jadł słodkie, bo nie będę broniła ciastek, czy kawałka czekolady - to jest dla dzieci, tylko w umiarkowanych ilościach. A jak nie będę dawać, to wychodzę z założenia, że zakazane bardziej smakuje poza tym - ja też byłam dzieckiem i przepraszam, dzieciństwo bez jakichkolwiek słodyczy??? Niee Ale - to tylko moje zdanie
Martusia22267
Fanka BB :)
my dzisiaj też na zakupach byliśmy kupiłam małemu trochę rzeczy w tym kombinezon i kubek niekapek który od razu opanował hehe nie miałam w planach kupna czegoś dla siebie ale S przypadkiem wylukał fajne buty i kupiłam:-)
co do herbatek to mały ma z HIPPA rumiankową i tą nowość też z HIPPA do zaparzania w torebkach owocową. Rzadko się zdarza żeby wpił 100ml. Soczki rzadko mu daję, on bardzo lubi bo wiadomo słodkie itd ale nie ma umiaru przy nich i zaś chlusta po nich więc mu nie daję, czasem tylko.
as gratuluję ząbka!:-)
co do herbatek to mały ma z HIPPA rumiankową i tą nowość też z HIPPA do zaparzania w torebkach owocową. Rzadko się zdarza żeby wpił 100ml. Soczki rzadko mu daję, on bardzo lubi bo wiadomo słodkie itd ale nie ma umiaru przy nich i zaś chlusta po nich więc mu nie daję, czasem tylko.
as gratuluję ząbka!:-)
Ostatnia edycja:
reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Jestem i ja!
Ale dlugo nie posiedze bo oczy mi sie kleja!
Pozdrawiam!
Ale dlugo nie posiedze bo oczy mi sie kleja!
Pozdrawiam!
Podziel się: