reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

pieszczoszka chyba bobovity widzialam jakies smakowe, rzuciły mi sie w oczy dzisiaj w rossmanie jak byłam, ale w sumie nie miałam czasu sie wpatrywac jakie dokładnie to sa. Jutro pojde to sprawdze

reklama
Ja daję herbatki z Hippa - jabłko z melisą, czasami uspokajającą, raz na jakiś czas ziołową na trawienie (bo jeszcze z okresu małego niemowlaczka nam została). Po zwykłej herbacie miał zaparcia (tak myślę, bo jakoś zawsze jak mu taką zrobiłam, to nie kupał...). Ale zacznę i taką zwykłą podawać. Soki owocowe pije - jabłkowy, jabłko+winogron i brzoskwiniowy. I kaszki, te obrzydliwe słodkie kaszki, bo zagęszczam nimi mleko, z racji, że kleik mu średnio podchodzi :) Jedyne czego nie dawałam, to wody z glukozą ani nie dosładzałam herbaty glukozą. A tak, trudno - będzie jadł słodkie, bo nie będę broniła ciastek, czy kawałka czekolady - to jest dla dzieci, tylko w umiarkowanych ilościach. A jak nie będę dawać, to wychodzę z założenia, że zakazane bardziej smakuje :) poza tym - ja też byłam dzieckiem i przepraszam, dzieciństwo bez jakichkolwiek słodyczy??? Niee :) Ale - to tylko moje zdanie :)

my dzisiaj też na zakupach byliśmy kupiłam małemu trochę rzeczy w tym kombinezon i kubek niekapek który od razu opanował hehe nie miałam w planach kupna czegoś dla siebie ale S przypadkiem wylukał fajne buty i kupiłam:-)
co do herbatek to mały ma z HIPPA rumiankową i tą nowość też z HIPPA do zaparzania w torebkach owocową. Rzadko się zdarza żeby wpił 100ml. Soczki rzadko mu daję, on bardzo lubi bo wiadomo słodkie itd ale nie ma umiaru przy nich i zaś chlusta po nich więc mu nie daję, czasem tylko.
as gratuluję ząbka!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry