reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

mamy pierwszego ząbka !!!!
karmiłam małą i mnie ugryzła
shocked.gif
laugh.gif
laugh.gif

zaglądam do paszczy a tam ząb
shocked.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

gratulacje:-)

reklama
Mój tez niewiele pije ...moze ok 40 ml o ile w ogole cos wypija .... ale robi kupy codziennie wiec tragedii nie ma ;-)
Ale dzisiaj jest obręczony :wściekła/y: ciagle rączki ,potem rączki mu się nie podobały, mata tez nie, łózeczko nie,karuzelka nie.....dałam mu obiadek bo juz była pora i zjadł uwaga 190 g słoiczek :cool2: juz ostatnio zauważyłam ze mu ten maly jakos nie starcza... biore go z fotelika i juz breczy i jeczy ...to myk do łózeczka,dostał smoka i pieluche i zasnał w minute osiem:-)uff nareszcie luz:-p

As gratki dla Was i uważaj na cycuchy teraz :-p

Cześć :)

Mój wypija ok. 100 czasami 150 ml (ale to wtedy jak dostaje soczek, bo soczki uwielbia :D)

As gratulacje!

Natalka - dokładnie, mój Krzyś i Twój Kuba są na tym samym etapie praktycznie, na siatkach centylowych są po środku, takie średniaczki... Ona go widziała na zdjęciu (daleko mieszka to i rzadko może przyjechać, bo pracuje) i na tej podstawie wywnioskowała, że Krzyś jest za gruby... Wiem, ze to z troski, ale mnie trochę... zabolało :(

Wczoraj znów podałam mannę. Dziś rano kupka była normalna, następna luźniejsza... po glutenie, gdyby go nie tolerował, to chyba od razu poszłaby luźna? Tym bardziej, że ta była taka pół na pół... Póki co nic więcej nie ma, więc może od ząbków takie mu się zdarzają?

Zanetaa - nigdy nie robiłam pieczeni rzymskiej :)

Byłam dzisiaj z Małym na uczelni, w windzie jechało z nami kilka studentek... on każdą zaczepiał, uśmiechał się a potem udawał nieśmiałego :D rozczulił wszystkich, łącznie z moją promotorką, która stwierdziła, że mam go na obronę przynieść :D Mały podrywacz mi rośnie :D

Pieszczoszka - jeśli to nie są same herbatki i soczki, a przede wszystkim woda to nie ma problemu, nawet dobrze!

anik - zrobiłam z ziemniakami. farsz - cud, miód i orzeszki, ale jak przekładałam z foli to oczywiście pęknięcie się zrobiło, próbowałam ją ratować i oparzyła sobie palca wskazującego prawego.. nosz, do tej pory czerwony pulsuje..

as - gratulujemy i co Ci powiem, ja też nie wiem skąd się nasz ząbek wziął, nie było i nagle się pojawił (sprawdzałam około 6 rano, a o 10 był).

reklama
anik - zrobiłam z ziemniakami. farsz - cud, miód i orzeszki, ale jak przekładałam z foli to oczywiście pęknięcie się zrobiło, próbowałam ją ratować i oparzyła sobie palca wskazującego prawego.. nosz, do tej pory czerwony pulsuje..

Na takie oparzenia nie ma nic lepszego niż Thermi :) mnie po oparzeniu olejem nawet pęcherz się nie zrobił, a zagadałam się z Maćkiem i razem z mięsem włożyłam palec na rozgrzany olej ;)

No cóż... mój wody się nie chyci... 100 ml to on herbatki wypija :p

Do góry