reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

witajcie ja cały dzien tez poza domem, niedawno wrociłam, Olcie wykapałam i juz spi, nawet mleka nie chciala wypic..trudno dostanie o 22 :) jak T wroci z pracy, moze dłuzej pospi :-D
Pieszczoszka to jak narazie jestes jedyna ktora dostała butelke :-) dobrze ze chociaz ktos z naszej ekipy sie na nia załapał :-) jednak szczescie sie do Ciebie usmiechneło
A co do ciuchów to rozejrzyj sie po sklepach na pewno jakies spodnie dostaniesz juz za 30zl. JA własnie takowe sobie ostatnio kupiłam i jestem super zadowolona bo sa wygodne i szczuplej w nich wygladam :) co mnie cieszy a najbardziej sie ucieszylam z ceny bo tez z kasa krucho..oj bardzo krucho a do konca miesiaca daleko

reklama
Kurde, kilka razy się przymierzałam, żeby Wam poodpisywać, ale nie dałam rady. Do południa wzięłam się za prasowanie, ale szkoda mi było czasu na prasowanie jak taka piękna pogoda. Poszłam na spacer,uwielbiam taka polską złotą jesień. Wróciłam do domu i robiłam bułki, trochę mi nie wyszły, bo za bardzo nie wyrosły, ale w smaku są dobre, właśnie jej jem z własnej roboty pieczoną karkówką i swoim pomidorem - eko na maksa :)
Mała już śpi wykąpana, R. oczywiście nie ma, ale nie będę sobie szarpać nerwów i o tym pisać i myśleć. Mam dość bycia "samotną" matką.
Jutro przyjeżdża chrzestna Niny i o 7.oo muszę po nią jechać na dworzec. Super. Mam nadzieję, że Mała pośpi dłużej.
Nie wiem co jeszcze i komu miałam napisać.
Aaa, ja też dostałam maila, że nie dostanę butelki, Pieszczoszka gratulacje!

Dziewczyny ze "skoczkami" - współczuję, u nas jakoś to przebiega lightowo. Dziś Ninia przewróciła się pierwszy raz z plecków na brzuszek, ale ręka została uwięziona pod brzuszkiem i był krzyk. Poza tym jest bardzo grzeczna.

Little nina, super że usg jest ok. Teraz czekać tylko do końca skoku.
Innym potrzebującym &&&&&&&&&&&

Dostałam troszkę grzybków i muszę je przygotować do suszenia, żeby choć kilka na wigilię mieć. Oj, ciężki dzień.

Hej :)

Czytam Was lecz weny brak do pisania no i czasu też tak jakoś niewiele.
Dzis od 9 do 18 poza domem :/ zimnica jak nie wiem co. Gabrycha naubierałam w najgrubsze jego skafandry i poszłam na spacer. Skubany nauczył się że spanie w dzień jest tylko na spacerze. Nie wiem co to będzie gdy będę musiała zostać z nim w domu. Oszaleje i on i ja ...

Temat cipsów: mąż kuzynki przewoził kiedyś na tirach przyprawy do lejsów :p musiał zrobić dodatkowe szkolenie i zaopatrzyć się w ciężarówkę do przewozu srodków wybuchowych i niebezpiecznych dla środowiska o_O zabronił u siebie w domu czegokolwiek z przekąsek słonych... Mnie raczej przeraża ilość transtłuszczy :p

Pieszczotka latasz w krótkich spodenkach... ja wrzuciłam wszystkie moje spodnie które mi z tyłka nie spadają do prania i będę czekać aż wyschną tydzień... A ubrałam dziś dresik z prania i mama mi w mieście pokazuje kilka ogromnych brązowych plam na nogach. Chodziłam jak ostatnia fleja. kozaków też nie mam tata mnie tak zawzięcie wyprowadzał z domu że mi wszystko powywalał z rozpędu.

Dziewczyny z marudami zamiast dzieci :) to co opisujecie to miałam jakiś czas temu. trwało to u mnie 3 tygodnie. teraz już spokojniej ale widzę nawroty :/

Buziam :********

czesc dziewczyny! ja dzis bylam w pracy i bylo mnie troche mniej bo jakos sie tym stresowalam i weny nie mialam. w pracy ok, do 30 listopada mam do wykorzystania urlop wypoczynkowy a od 1 grudnia do 30 kwietnia wychowawczy. a co potem zobaczymy. pani dyrektor zapytala sie tylko czy jak wroce to bede mogla zostawiac takie male dziecko zeby wyjezdzac na kilkudniowe delegacje...

poza tym to u nas tez skok. jak narazie objawia sie tym ze wiecej cycujemy i Maly gorzej spi w nocy. poz tym jest kochany i uwielbiam go mimo tego ze 2 ostatnie noce prawie oka nie zmruzylam. wlasnie lezy sobie w lozeczku i wydaje jakies dziwne dzwieki ktorych do tej pory nie slyszalam :) pewnie zaraz zasnie

mam nadzieje ze u Was wszystko ok, bo nie dam rady doczytac...

Czarnula mój mały miał plamy wokół buzi po mleku jak go karmiłam i pluł tym mlekiem to właśnie puzniej miał czerwone przypatrz się czy i u Ciebie nie ma tego mleka na buzi i czy w tym miejscu te plamy nie wyskakują tylko mojemu za chwilę znikały ..
annete mój od dwuch dni też zaczął się tak przewracać z plecków na brzuszek ale w jedną stronę tylko i teraz co go położę to ten nogi do góry i myk na brzuch a ta rączka teżmu zostaje czasem się wkurza a czasem wyciągnie sam:-)ale to jest dla mnie śmieszne jak się tak przewraca:-D
Pieszczoszka zazdroszcze butli może do niej by się mały przekonał do mnie nie przyszła ale zaraz sprawdze pocztę może tez napisali że nie dostanę:-(

Po prostu rewelacja!!! dodatkowo bierze mnie choroba!!!:eek:Z nosa mi się leje... mąż wczoraj mial gorączke, co prawda spal w salonie a ja z małym...ale chyba się zaraziłam:-( No nic muszę wziąć końską dawkę gripxu hot i bedzie git :-D
Mały taka jazde mi dzis robił ze na te chrzciny to chyba będę miała naturalne pasemka w kolorze "platyny":confused2: Nie wspomne o tym co się działo podczas zasypiania:hmm: Tzn. zasnął ok ale jak sie potem wydarł...naprawdę bolą mnie uszy i powiem więcej nie jest to przenośnia:no: Czekam na mojego meza jak na zbawienie. Normalnie az mnie brzuch boli z nerwów!!!:wściekła/y: Przysięgam, jak najbliższe dni takie będa to sama wyciągne mu na wierzch te zęby:crazy: Tylko gorzej jeśli to nie są zęby:errr: To w takim wypadku się pytam: co to jest!!!???

Zanetko obyś miala rację :tak: Błagam!

Ja też dostałam butelkę ;-)
Wczoraj dostałam maila, że dziękujemy że zgodziła się pani testować butelkę, opinię proszę wrzucić tu i tu i tak sobie myślę: kurde, a butelkę co, sama mam sobie kupić? :-D A tu dziś kurier z butelką ;-)

Fajnie, bo z darmówek od wyjścia ze szpitala dostałam tylko kupony na marchewkę w Rossmanie :-p

suzi bidulo ale ten synuś Cię testuje... oby jutro było dużo dużo lepiej!!&&&:-)
mały standardowo śpi od 20 a ja oglądam "rodzinke pl", zaraz muszę się spakować bo na weekend jedziemy do moich rodziców z rana więc muszę przygotować już co potrzebne bo potem pozapominam.

reklama
Do góry