reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

natalka1704 no wlasnie nic nowego, od jakiegos czasu juz widze u niego czerwone planki przy ustach, teraz odstawilam mu wszystko oprocz mleka, stawiam na mleko lub kaszki ryzowe

reklama
Dziewczyny doczytałam- i życzę wszystkim maluszkom zdrówka, mamusiom przespanych nocy i odpoczynku i co kto jeszcze potrzebuje :-)

My znowu dzień poza domem. W ogrodzie botanicznym piękna jesień. Później wrzucę zdjęcie na zamknięty.

suzi kochana, współczuję :* mam nadzieję, że Aliemu przejdzie szybko wkurzanie mamusi :(

pieszczoszka - tak, ja dostałam... maila, że się nie załapałam i bardzo im przykro :-D:-D

czarnula - mojemu wokół ust to potówki wyszły :zawstydzona/y:

Przetestowałam tą butelkę aventu nową co wysłali.
Super kształt-butelki i smoczka.Laura tolerowała do mleka tylko lovi.Innych nie chciała .Dziś dałam jej tą butelke aventu i piła :) szkoda,że ma pojemność 125ml . W przyszłości skuszę się na taką ale większą.

myslalam ,że kazdy taka butelke dostanie:( szkoda,że nie dostałyście bo na prawde bardzo fajna jest...

Ale wstyd!! byłam dziś na spacerze w krótkich spodenkach...
Nie mam ani jednej pary spodni długich w które wejde.. i kasy na nowe tez nie :(

suzi - znam ten ból - mam nadzieję, że dzisiejszą noc prześpisz, choć połowę. podobno po chrzcie dziecko staje się spokojne, więc byle do chrzcin i wierz w to mocno;p

pieszczoszka - no to grubsze rajtki, kozaczki i jakoś prześmigasz:) jak masz jakąś tunikę to można ubrać do rajstop bez spodni, ew, jakieś leginsy:) dasz radę!

przespacerowaliśmy się, umyłam połowę okien, Misiek je uszczelnił i jeszcze tylko kilka plus drzwi i z głowy. wyprałam i wygoliłam (taa, maszynką do golenia) Nutelkową matę i wygląda jak nowa!:) do tego pluszaki, bo miały wszystkie kończyny wycyckane. oczywiście prania się uzbierała niezła kupka, ale jakoś mi się nie chce prasować;p

i się wkurzyłam - prosiłam babkę żeby dorzuciła do pieca skoro pali liście, bo będę kąpać Hanię, a tu grzejniki letnie:wściekła/y:

reklama
Do góry