reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Pieszczoszka,ladnie,tylko usmiechnij sie i sie nie martw.Jak cos mozesz sie zawsze przefarbowac.
Ja scielam wlosy na krotko pare tyg temu i choc bardzo,ale to bardzo,ale bardzo tego zaluje,to nie pozostaje mi nic innego jak poczekac pare lat az odrasna :baffled:
W dzien nie odpoczelam,spodziewalam sie ze tak bedzie.A teraz mam jeczy dusze,Leo,bo chce spac a nad nami wierca :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
pieszczoszka myślałam że jest tragicznie a wcale nie! moim zdaniem jest ok musisz się tylko przyzwyczaić:tak:
flaurka brąz brąz i tylko brąz!;-)
olissia i tak ładnie i tak ładnie:tak:

ja od zawsze mam ciemne włosy kiedyś kusił mnie blond ale sobie odpuściłam, w ciemnych czuję się najlepiej więc nie kombinuję za dużo:tak:

malutki ma standardową drzemkę od 18 więc mam chwilę na bb i nadrabiam.

Pieszczoszka- jak się tak będziesz krzywić na zdjęciach to absolutnie w każdym kolorze będzie ci źle. Jak dla mnie to jest ok. Pewnie, że wyglądasz poważniej ale z drugiej strony nie masz już 16 lat i jesteś matką a to zobowiązuje ;-)

My dzisiaj cały dzień poza domem i dopiero was doczytałam. U nas wszystko ok, a nawet lepiej bo... mamy pierwszy ząbek- prawa dolna jedyneczka wyszła już z dziąsełka :-) Mam nadzieję, że wszystkie ząbki tak łagodnie będą wychodziły.

mam pytanie odnośnie octu jabłkowego. To musi byc jakiś konkretny ? (chodzi mi o picie przed posiłkiem )
moze byc ocent jabłkowy firmy jamar 6 % ???
znajoma doradzila mi dawac 2 łyzki na szklanke i pic przed posiłkiem. W taki sposob zeszło juz jej 4 kg w 12 dni.Tez chce sprobowac.Powiedziala ,że ma byc ocet 100% jabłkowy ale ten co mam nie pisze czy jest 100%...
pisze tylko ,że w składzie ocet jabłkowy i 6% i nic wiecej

Pieszczoszka ocet jablkowy w wiekszych ilosciach szkodzi watrobie,a z tym nie ma zartow.Diety cud tez nie ma,trzeba sie brac do roboty i cwiczyc(z corcia tez mozesz),oraz zdrowo jesc to beda efekty i zdrowie :tak:
Ja aktualnie od kwietnia przytylam 4kg-nie normalne,po ciazy ahahaha:-D.Skad,to ja dobrze wiem.Zle mi z tym,ale na razie odchudzania nie moge zaczac.Wpierw porobie badania,potem sie biore za co trzeba ;-)

Pieszczoszka jak dla mnie jest ok w tych ciemnych, wygladasz inaczej ale bardzo ładnie, zmiana jest ogromna. Wiadomo, ze jak całe zycie byłas blond to teraz jest duzy kontrast. Trzeba sie przyzwyczaic.
Ja z natury jestem blondynka pofarbowalam sie na braz i tak przez 5lat go nosilam a jak w lipcu wrocilam do jasnych wlosow to nie moglam sie przyzwyczaic bo byla to zmiana drastyczna. Z ciemnych sciagałam kolor i nakładalam jasny blond
co do octu to ja bym sobie odpuscila, ja z suzi jestesmy na tej samej dietce i sie wzajemnie moblilizujemy, jak jest kryzys to piszemy i podtrzymujemy sie na duchu i tak powolutku ale waga nam leci w dół. Moze dołaczysz? jakby co to jestesmy na dukanie

Olcia dziekuje wszystkim ciocia za zyczenia i przesyła moc buziaczków :*

Hej :)
Wow dziewczyny szalejecie z fryzurami:-).
Anik ładnie Ci w tym ciemnym, niestety w blondzie nie widziałam.
Pieszczoszka moim zdaniem wyglądasz super w nowym kolorku. Tak,że nie zamartwiaj się musisz się tylko przyzwyczaić.
Paulinka lepszy ten ciemny kolorek.
A i gratuluję decyzji. Tylko uważaj ,bo po drugim dopiero się trzeciego chce;-);-);-). My planujemy trzecie ale tak gdzieś za 2 lata. A później może czwarte:-).
Little nina jak tam po usg, mam nadzieję , że wszystko ok.

U nas ostatnio jakieś niespokojne dni. Młody mało śpi i coś niechętnie je. Mam nadzieję, że to tylko zęby.
A teraz leży na łóżku na golasa i się cieszy:-):-):-). Zaraz trzeba będzie go wykąpać i lulu. No i nie popiszę bo księciunio już wyje:baffled:.

Ah i wszystkiego najlepszego dla Lauruni.

Ostatnia edycja:
reklama
ocet jablkowy jest bardzo zdrowy ale w malych ilosciach i rozcienczony w wodzie (taka oranzadka) - pili go m.in. starozytni Rzymianie (ze smakiem, nie jako kare i nie na diecie) - warunek: nie mozna miec problemow zoladkowych, bo podraznia

Tynka - czworo???? Szacun :-) Moze bym pomyslala, gdybysmy byla 10 lat mlodsi. Poki co pierworodny daje sie we znaki ze hej :-p Na szczescie malz wrocil, wiec odpoczywam po 48-godzinnym dyzuze 24/24 sam na sam z marudnkiem :-)

Do góry