reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witajcie Kochane!
Pieszczoszka...naj dla Lauruni od naszego polroczniaka ;-)
Reszty,nie nadrobie.Nie ma co.Jestem padnieta.Teraz tylko poczte sprawdzam,a za chwile sie klade,bo u nas sie pogoda zmienia (dzisas...ale w Warszawie wialo i zimno bylo brrr...-nie to co u nas 17'C:-p)...dzieciaki mi sie oboje pokladly,a S do pracy wybyl wiec mam mozliwosci...a nie wiem jak dlugie.
Spokojnego popoludnia :-)

reklama
My juz po spacerze czachy przewietrzone:cool2: młody przespal prawie 2 h:-) z mała przerwa na zakupy w Biedronce tam oczy jak 5 zł :-)
Mi sie 2 Pauliny podobaja w ciemnych włosach :-) ja to od kilku dobrych lat mam ta sam fryzure....wczesniej bylam bez grzywki...ewentualnie pofarbuje na ciemny brąz zamiast na czarny ...ale i tak róznicy nie widac :-p...wiec jestem nudna jal flaki z olejem:-p:cool2: no i podetne czasem co nieco jak juz nie widze na oczy przez grzywke ..to tyle ;-)

Narazie małego sprzedałam dziadkowi a ja mam chwile dla siebie:-)

Witam sie...noc okrutna! spalismy tylko do 1:wściekła/y: a potem to juz placz...ledwo powieki utrzymuje:dry:
Mlodego sprzedalam dziadkom a ja mylam nieszczesne okna:wściekła/y: Teraz poległam przed tv:baffled: nawet do kuchni poczłapac mi sie nie chce:no:

Pieszczoszke :********************* moc buziaków dla corci;-)

Laura - :***

Leo - :****

Patina - coś wiem o niegrzecznych Bartkach.. nasz też ma dni, że przechodzi sam siebie, a ja się wykańczam - wrzeszczę na niego, że ma się wynosić do swojego pokoju:zawstydzona/y: i rozmawiam z nim dopiero jak się usopkoję, choć czasem i tą rozmową mnie wkurzy, bo pyskuje dalej. dobrze, że Twój ma wspaniałą mamę, która nad nim pracuje:) na pewno się uda, choć nie będzie łatwo!

farbowanie włosów? coś mi się obiło o uszy, że można ciemny kolor "ściągnąć" (jak to dosłownie brzmiało nie pamiętam), ale nie wiem na czym to polega i czy nie niszczy włosów..
Pieszczoszka - ja nieraz szalałam z podziałem włosów - spód czary, góra mleczna czekolada, spód brąz, góra blond, blond i czerwień i w sumie co nie wymyślisz to ja miałam na głowie:)

Hanusia śpi - w łóżeczku!! po tygodniu wożenia w wózku - kiedy płakała z bólu byłam przerażona, ale okazało się, że moja słodka Nutelka nie stawia oporu i śpi tylko w łóżeczku (od 3 dni tylko raz na macie się zdrzemnęła). kładę ją, daje smoka, pieluszkę, przykrywam kołderką i wychodzę. czasem parę razy zakorkuję, ale rzadko. z tym, że nie kładę jej kiedy ja chcę, tylko kiedy ona chce. wypracowała sobie 2 długie drzemki i jedną krótką. wieczorem zasypia około 20. w nocy budzi się zawsze o 2 (nie ważne, czy karmię ją o 20, czy 22 (przez sen)) i później o 6.
jednak jestem w raju - bo Barta musiałam huśtać na boki w wózku, tak, że mu głowa odskakiwała i trwało to czasem godzinę, a spał 10 minut.

Misiek maluje okna - już ostatnie, Barti myśli kogo w dupę ugryźć, a Nutelka śpi. musiałam się ewakuować do kuchni, bo salon zaśmierdzony lakierem eko (nie śmierdzi jak zwykły lakier, ale jednak ma dziwny zapach, na szczęście tylko parę godzin).

fiore buziaki dla Leo.

Ja po fryzierze.. Już nie jestem blondynką.. TERAZ WIEM JAK WIELKI BŁĄD POPEŁNIŁAM
wyglądam dużo starzej,blado i ogólnie do DUPY!!!!! mam dość !!!! najchetniej wyrwałą bym teraz te wlosy..
ide sie wypłakać -CO JA ZROBIŁAM-boże ;(

Pieszczoszka a jaki kolor teraz wlosow masz?
Musisz sie przyzwyczaic,napewno wygladasz ładnie. miałam blond włosy i przefarbowałam sobie na czarno tez mi sie wydawało,ze jest brzydko,ze twarz jasna ale po kilku dniach juz sie przyzwyczaiłam i mi sie spodobało.

Ostatnia edycja:
Ja po fryzierze.. Już nie jestem blondynką.. TERAZ WIEM JAK WIELKI BŁĄD POPEŁNIŁAM
wyglądam dużo starzej,blado i ogólnie do DUPY!!!!! mam dość !!!! najchetniej wyrwałą bym teraz te wlosy..
ide sie wypłakać -CO JA ZROBIŁAM-boże ;(
napewno nie jest tak zle kochana ...to tylko kwestia przyzwyczajenie;-) ... jak ja sie pofarbuje na czarno to twarz tez zaraz bledsza sie wydaje ...ale zobaczysz jutro spojrzysz na siebie w innym świetle ;-)bo teraz to taki pierwszy szok ...caly czas blond a teraz ciemniejszy nagle . daj zdjecie na zamkniety to ocenimy :tak:

fryzjerka zmieszała śliwke z brązem i wiśnią. i troche blondu z góry ale prawie wcale..
Seba mówi ,że ładnie ale woli mnie w blond:-(
strasznie zle sie czuje z tym kolorem.. jeszcze farby z czoła nie moge zmyc

Witajcie :)

Flaurka - brąz i jeszcze raz brąz :) w blondzie jakoś tak nienaturalnie :) Zazdroszczę Ci tych długich włosów...

Ja też kiedyś miałam brązowe... w wersji blond mnie znacie :p

Ferie 2009 035.jpg

Pieszczoszka - wrzuć fotę, pewnie nie jest tak źle ;) buziak dla Laury :*
Olisiaa - :* dla Olci :)

reklama
Do góry