reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

mi sie tez Flaurka najbardziej podoba obecna :) i szczerze zazdroszcze bo ja ciemne dlugie krecone wlosy mialam naturalne ostatnio jeakiej 12 lat temu :( ostatnio za kazdym farbowaniem robie coraz ciemniejsze wiec jest szansa ze wroce do natury :) ale mam nadzieje ze maz sie ze mna nie rozwiedzie bo on woli mnie w blond ;) ale jak bede tak stopniowo przyciemniac to moze nie zauwazy ;)
annte, Tobie fajnie we wszystkich fryzurkach a w tej obecnej wygladasz najpowazniej.
Olisia, Tobie juz pisalam ze mi sie ten blond podoba :)
a paulinka lepiej wg mnie w ciemnych :)

reklama
to ja pisalam o nadaktywnym dzieciu po 20 i wiem, co pisalam, bo on nie byl normalnie aktywny ale po prostu wlasnie jakos nerwowo nadaktywny. Zasnal przy cycku o 21:30, z czego przez godzine go nosilam po mieszkaniu a pol cycalam :baffled: Teraz bije mnie rozwscieczony po udzie i wrzeszczy zajadle a ja nie mam sil ani pomyslu, co z nim teraz zrobic, zeby mi nie marudzil i jednoczesnie nie rujnowal kregoslupa :dry:

Annte - niesamowite, jak Ty sie zmieniasz! Co fryzura to inna osoba! Ja, czego bym ze soba nie zrobila, to bylabym ja :-p Najbardziej podoba mi sie wersja obecna, drugie miejsce dla blondu :-)

Flaurka
- zdecydowanie aktualnie najlepiej :-)

Olisiaa - Ty mi tez sie lepiej w brazie podobasz :-)

Ja mialam blond pasemka raz i szybko sie ich pozbylam, bo wygladalam w nich... starawo, wiec najwyrazniej nie kazdego blond odmladza ;-) Teraz mam wlasny szatyn i czasem mu tylko nadaje blasku jakas naturalna farba - nie chce oslabiac wlosow.

Pieszczoszka - najlepszego dla Laury na pol roczku :-)

Witam nie mam ostatnio czasu na nic heh małe dzieci maly klopot duże , no wlasnie troche mamy problemow z Bartkiem podobno taki wiek ale zawsze wszystko tlumaczy sie takim wiekiem heheh, pracujemy nad nim z pania z przedszkola bo to co teraz sie dzieje to juz przesada,za duzo pisania , może jak znajde chwilke to wam napisze :-(

mala za to grzeczniutka , ale ząb juz sie przebija i z stad nie spokojnie spi albo wcale no ale trudno wszystko mija...
buziaczki dla Laury na poł roczku jejku jak ten czas leci....
dobra zmykam , pozdrawiam i milego dnia...

Witam :)
ja nie nadrobię bo czasu brak,wpadłam się tylko przywitać. U nas tempertura okazała się trzydniówką bo już wczoraj temp minęła a dziś wysypka.

reklama
Hej dziewczyny, jestem w szoku, moje dziecko spało od 22 do 7, zjadła i jeszcze do 9 przeciągnęła, aż mnie głowa z wyspania boli. Chcę tak częściej (juz nie piszę że zawsze, bo zapeszę).
flaurka, masz kręcone włosy??? zawsze chciałam mieć kręcone.
pieszczoszka, małe zmiany zawsze były dla mnie mało satysfakcjonujące, może zastosuj jakieś drastyczne cięcie???do odważnych świat należy :-D Wszystkiego naj... dla Lali!
olissia, mi bardziej podobasz się w ciemnych!
paulinka, Tobie dobrze i w jasnych i w ciemnych wlosach

Nie mogłam uspać małej, sama nie wiedziała czy chce spać czy się bawić i na przemian płakała i się śmiała, na szczęście cycek działa na wszystko i usnęła, śpi od godziny, a ja szykuję obiad.
Piękna u nas dziś pogoda, więc po obiedzie spacerek!

Do góry