reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
oj dobrze... tym bardziej,ze dwa razy bym się przekręciła na tamten świat.

umówilam sie dzis na 12 ;00 do fryzjera... mamusia pomogła finansowo wiec skorzystam..
ale dalej nie wiem co zrobic na głowie

buziak dla Olki na 5 mies :*

Zuz-inka to pewnie jedzie przez moje miasto ...A skąd ty jesteś ??bo widzę woj małopolskie to tyle dojeżdza Twój mąż??
annte jej super w tych bląd włosach wyglądasz najbardziej mi się podoba:-)ale laska z Ciebie...:-D
Flaurka ty tez super wyglądasz w tych długich włosach brąz same ładne mamuski:-D
Katasza wiesz że na prwdę zarazliwe przez monitor bo mi się w kąciku ust coś zrobiło ta opryszczka pewnie...
Olisia u Ciebie mi się podobają te włoski ze ślubu :-)
Pieszcoszka zaszalałaś z tym różem:) Mi się podobają Twoje włosy długie blond te z fotki na nk Ja bym nic nie zmieniała do twarzy Ci w nich..
A co do fryzury to ja lubię blond pasemka chociaż ostatnio chciałam zrobić na podstawie brązu pasemka blond ale nie wyszło tak bo za krótko trzymałam farbę a robiła mi koleżanka w domu ale cieszę się że nie mam tych okropnych odrostów.

Dziekujemy bardzo Ola wysyła cioci Sylwi buziaka :*
Moze zapytaj fryzjerke co by zaproponowała i koniecznie pochwal sie efektem, moze troche przytnij włoski i jesli chcesz blond to moze odcien zmien zawsze to bedzie cos innego :D

A dla Lauruni samych słoneczek na pół roczku

az sie nie chce wierzyć za nasze dzieci juz po pół roku powoli maja, ale ten czas ucieka

Ostatnia edycja:
skrócić musze bo końcówki już porozdwajane.. a moze by tak nie pasemka tylko całe wlosy blond i moze jakieś pasmo kolorowe z przodu? kurcze zagubiona jestem całkiem...
a jak bym zafarbowała farbą włosy na ciemny to już blondu jasnego nigdy nie bede miec?

hej wam :-)
my juz od 6 pobudka ,mały chcial sie bawic:baffled: niedlugo wybywamy na spacer choc pogoda marna ale co bedziemy w domu siedziec ...choc na godz na swieze powietrze wyjdziemy ;-) czachy sobie przewietrzymy:-)

flaurka lepiej w brazie:-)\
pieszczoszka nigdy wiecej wygolonej głowy:no::-p naj z okazji 6 m dla córci :-)
olisiaa naj z okazji 5 m dla Olki:-)

Ja też kiedyś byłam w wersji blond i tą wersję lubiłam:) Ale już do niej nie wrócę za bardzo zniszczyła mi włosy...

Wersja blond

8da5f20c6d.jpg

reklama
Do góry