reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
oj dobrze... tym bardziej,ze dwa razy bym się przekręciła na tamten świat.
umówilam sie dzis na 12 ;00 do fryzjera... mamusia pomogła finansowo wiec skorzystam..
ale dalej nie wiem co zrobic na głowie
buziak dla Olki na 5 mies :*
umówilam sie dzis na 12 ;00 do fryzjera... mamusia pomogła finansowo wiec skorzystam..
ale dalej nie wiem co zrobic na głowie
buziak dla Olki na 5 mies :*
kasiula222
Fanka BB :)
Zuz-inka to pewnie jedzie przez moje miasto ...A skąd ty jesteś ??bo widzę woj małopolskie to tyle dojeżdza Twój mąż??
annte jej super w tych bląd włosach wyglądasz najbardziej mi się podoba:-)ale laska z Ciebie...
Flaurka ty tez super wyglądasz w tych długich włosach brąz same ładne mamuski
Katasza wiesz że na prwdę zarazliwe przez monitor bo mi się w kąciku ust coś zrobiło ta opryszczka pewnie...
Olisia u Ciebie mi się podobają te włoski ze ślubu :-)
Pieszcoszka zaszalałaś z tym różem
Mi się podobają Twoje włosy długie blond te z fotki na nk Ja bym nic nie zmieniała do twarzy Ci w nich..
A co do fryzury to ja lubię blond pasemka chociaż ostatnio chciałam zrobić na podstawie brązu pasemka blond ale nie wyszło tak bo za krótko trzymałam farbę a robiła mi koleżanka w domu ale cieszę się że nie mam tych okropnych odrostów.
annte jej super w tych bląd włosach wyglądasz najbardziej mi się podoba:-)ale laska z Ciebie...

Flaurka ty tez super wyglądasz w tych długich włosach brąz same ładne mamuski

Katasza wiesz że na prwdę zarazliwe przez monitor bo mi się w kąciku ust coś zrobiło ta opryszczka pewnie...
Olisia u Ciebie mi się podobają te włoski ze ślubu :-)
Pieszcoszka zaszalałaś z tym różem
A co do fryzury to ja lubię blond pasemka chociaż ostatnio chciałam zrobić na podstawie brązu pasemka blond ale nie wyszło tak bo za krótko trzymałam farbę a robiła mi koleżanka w domu ale cieszę się że nie mam tych okropnych odrostów.
Dziekujemy bardzo Ola wysyła cioci Sylwi buziaka :*
Moze zapytaj fryzjerke co by zaproponowała i koniecznie pochwal sie efektem, moze troche przytnij włoski i jesli chcesz blond to moze odcien zmien zawsze to bedzie cos innego
A dla Lauruni samych słoneczek na pół roczku
az sie nie chce wierzyć za nasze dzieci juz po pół roku powoli maja, ale ten czas ucieka
Moze zapytaj fryzjerke co by zaproponowała i koniecznie pochwal sie efektem, moze troche przytnij włoski i jesli chcesz blond to moze odcien zmien zawsze to bedzie cos innego
A dla Lauruni samych słoneczek na pół roczku
az sie nie chce wierzyć za nasze dzieci juz po pół roku powoli maja, ale ten czas ucieka
Ostatnia edycja:
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
skrócić musze bo końcówki już porozdwajane.. a moze by tak nie pasemka tylko całe wlosy blond i moze jakieś pasmo kolorowe z przodu? kurcze zagubiona jestem całkiem...
a jak bym zafarbowała farbą włosy na ciemny to już blondu jasnego nigdy nie bede miec?
a jak bym zafarbowała farbą włosy na ciemny to już blondu jasnego nigdy nie bede miec?
natalka1704
hej wam :-)
my juz od 6 pobudka ,mały chcial sie bawic
niedlugo wybywamy na spacer choc pogoda marna ale co bedziemy w domu siedziec ...choc na godz na swieze powietrze wyjdziemy ;-) czachy sobie przewietrzymy:-)
flaurka lepiej w brazie:-)\
pieszczoszka nigdy wiecej wygolonej głowy
naj z okazji 6 m dla córci :-)
olisiaa naj z okazji 5 m dla Olki:-)
my juz od 6 pobudka ,mały chcial sie bawic

flaurka lepiej w brazie:-)\
pieszczoszka nigdy wiecej wygolonej głowy

olisiaa naj z okazji 5 m dla Olki:-)
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
strach pomyśleć ,że niedługo będą gonić po mieszkaniu i wszystko ściągać z szafek hehe

paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
reklama
Flaurka
Paulinka - tu wyjątkowo musze stwierdzic, ze blond jest lepszy - ale to moze przez kontrasty - blondynka na czarno ubrana a brunetka na biało
W każdym razie - oba piekne - sliczna dziewczyna jestes
Podziel się: