reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

czesc dziewczyny! u nas wczoraj ciezki dzien. tzn. Maly nawet grzeczny ale ja strasznie kiepsko sie czulam. okropny bol glowy i ogolnie slaba. dzisiaj nie jest lepiej a jeszcze w nocy Stasiek budzil sie co 1,5 godziny i oproznial mi 2 cyce czyli za kazdym razem mialam min 30min przerwy w spaniu... jestem mega niewyspana i juz nic wiecej nie napisze bo synus zaczyna mnie wolac...
milego dnia Wam zycze i postaram sie zajrzec pozniej :*

reklama
witam sie i ja noc ciezka ale nie bede sie rozpisywac bo nie ma sensu :)
Pogoda fatalna, juz wyciagnełam kombinezon dla małej bo zimno jest, a jak ide na dlugi spacer to mi marznie malutka
Flaurka rzeczywiscie w tym blondzie wygladasz nieciekawie za to w brazie lasencja z ciebie, piekny kolor. JA nosilam przez cały 5 lat ciemne wlosy ale jakos w lipcu zrobilam sie blondi.....a co tam :)
Obraz 059.jpgSL385509.jpg

annte i powiem ci ,że jak zobaczyłam propozycje farby co wysłałaś pomyślałam,że super kolorek.
Ale jak zobaczyłam Cie w blondzie(zdecydowanie najlepiej) pomyślałam.. co będzie jak zafarbuje sie na brąz i nie uda mi sie wrócić do blondu jak mi sie brąz nie spodoba>?

kurde ja chyba mam cos z tym blondem.. przywiązanie??
Flaurka ty tez najlepiej w blondzie wyglądasz moim zdaniem... chyba jakoś w blondzie się młodziej wygląda?!

Olisiaa a u Ciebie cieżki wybór bo obie wersje super;)

Laura spała do 8:00 z dwiema pobudkami na butle.. nie ma źle :)

kurcze na kompie nie mam zdjęć jak kiedyś miałam ciemne włosy.. dawno temu to było.. ale wtedy byłam naturalną szatynką i farbowałam się szamponetkami i zawsze wychodziło super.. a na blondzie to strach troche.

(dodam,że z tego co miałam na głowie jak teraz patrze nie jestem zadowolona he)
pokaże wam inne moje metamorfozy w okresie (powiedzmy buntu)
To było po rozpadzie 7 letniego związku.. wtedy jak już przestałam się dołować,troszke poszalałam w życiu jako singielska :D

ps. nie zwracajcie uwagi na krzywe ryło na zdjęciach hehe

Załączniki

• SAM_2192.jpg
    SAM_2192.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 68
  • SAM_4428.jpg
    SAM_4428.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
Pieszczoszko - jest taki dowcip: Jak blondynka dodala sobie inteligencji? Pofarbowala sie na czarno:)

Ja naturalnie jestem szatynka, jak farbowalam sie na blond to nazywałam to "kasowaniem danych", a jak wrocilam do swoich to sie smialam, że dodalam sobie inteligencji. A pofarbowalam sie na brąz tydzien przed obrona pracy, w ramach przygotowań do obrony:))

Jak bylam blondynką to inaczej byłam traktowana czasem - mozna było zrobic buzie w ciup, rozłozyc rece i juz ludzie szli z pomocą. Teraz musze sie bardziej postarac:)) Choc na mechaników samochodowych nawet brąz działa - aktualnie z jednym posiadam dziecko:)

Pieszczoszka powiem ci ze te wygolone włosy to odpadaja, jakos nie pasuja do Ciebie, tak mi sie wydaje.Nie rob nigdy juz takiej fryzurki :))

reklama
Do góry