reklama
Mysiochomis
:*
pieszczotka jesli chcesz farbować czymś z czerwonym barwnikiem to bądź gotowa na to że barwnik się nie wypuka do końca. Ja po czerwonej farbie jak chciałam przejść na czerń to i tak miałam czerwone prześwity. Szamponetka też do końca się nie zużyje...
Olisia ja dostałam tak jak natalka dużo w każdym bądź razie tego było
Jestem w szoku teściu napalił w piecu
dupeńka mu zmarzła najwidoczniej
Gabrycho mi śpi od niedawna bo dość mocno przetrzymaliśmy go z myciem. Nawet nie płakał mocno. Skubany zaczął wyciągać sobie dyda lewą ręką i wsadzać do buzi kciuk z prawej ręki... Robi to automatycznie.
Poza tym mój syn nie chce pić MM. Zrobiłam 30 ml żeby spróbować jak smakuje bebilon pepti i resztę chciałam dac małemu żeby dopił. A on ryjek zacisnął tak mocno że purpurowy się zrobił. Eh... jak jakiegoś dnia go głodek przyciśnie to zje
Buziam :***
Olisia ja dostałam tak jak natalka dużo w każdym bądź razie tego było
Jestem w szoku teściu napalił w piecu
Gabrycho mi śpi od niedawna bo dość mocno przetrzymaliśmy go z myciem. Nawet nie płakał mocno. Skubany zaczął wyciągać sobie dyda lewą ręką i wsadzać do buzi kciuk z prawej ręki... Robi to automatycznie.
Poza tym mój syn nie chce pić MM. Zrobiłam 30 ml żeby spróbować jak smakuje bebilon pepti i resztę chciałam dac małemu żeby dopił. A on ryjek zacisnął tak mocno że purpurowy się zrobił. Eh... jak jakiegoś dnia go głodek przyciśnie to zje
Buziam :***
aksmobulka
Fanka BB :)
pieszczoszka1988 nie radze robić szamponetki bo się spiera i kijowy efekt pozostanie np.róż:/ wierz mi jestem fryzjerem z zawodu
lepiej zdecydować się na dobrą farbę
kasiula222
Hej i moje dziecie już spi ,dziś był trochę spokojniejszy jak wczoraj ...Ja sobie tak myślę że to może nie skok tylko to że dziecko w niedzielę było dużo noszone na rękach obie babcie i 2 ciotki mi go chyba rozpieściły...
Trochę jestem dziś zmartwiona bo teściowa ma mieć w pon operacje (rak ) i mój jedzie ją zawieść do Warszawy boję się jak to będzie po operacji i tego że mój jedzie na taką trasę zawsze się martwię jak daleko jedzie.
Pieszczoszka ja bym nie ryzykowała z tymi włosami
fajniutko już Laurusia siedzi
Trochę jestem dziś zmartwiona bo teściowa ma mieć w pon operacje (rak ) i mój jedzie ją zawieść do Warszawy boję się jak to będzie po operacji i tego że mój jedzie na taką trasę zawsze się martwię jak daleko jedzie.
Pieszczoszka ja bym nie ryzykowała z tymi włosami
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Laura śpi uff . a ja ide oglądać film z moim S.
DoBrAnoC;-)
ps. odpuszczam szamponetke za waszą radą dziękuje

DoBrAnoC;-)
ps. odpuszczam szamponetke za waszą radą dziękuje
anik.
Mama Krzysia :)
Maciek jeszcze pracuje... eh, ale przynajmniej siedzi ze mną w pokoju i coś tam powie od czasu do czasu 

Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Jestem i ja!
Dzis Maja cos sobie drzemki poprzestawiala i wieczorem nie mogla usnac, ale wszystkie dzieci juz spia wiec ja mam czas dla siebie :-)
Yolanda byl tu na forum watek o tym czy chrzcic dziecko...ja wierzaca i praktykujaca wiec dla mnie chrzest to sakrament ale uwazam ze jak ktos niewierzacy to po co...dla tradycji, co ludzie powiedza. To juz nie te czasy.
A tu do poczytania ten watek https://www.babyboom.pl/forum/wychowanie-f102/bez-chrztu-35353/
Jesli chodzi o religie w przedszkolach to jest ale jako zajecie dodatkowe.
W szkolach nie powinna byc a tym bardziej na swiadectwach. I mowie to dlatego ze religia stracila powazanie i stala sie kolejnym przedmiotem...ale to moje osobiste zdanie!
Kasiula moj pracuje gdzies kolo Ciebie w Jarosławiu :-)
Pieszczoszka faktycznie pieknie siedzi!!! Moja to jeszcze sama nie siedzi
Pozdrawiam!
Dzis Maja cos sobie drzemki poprzestawiala i wieczorem nie mogla usnac, ale wszystkie dzieci juz spia wiec ja mam czas dla siebie :-)
Yolanda byl tu na forum watek o tym czy chrzcic dziecko...ja wierzaca i praktykujaca wiec dla mnie chrzest to sakrament ale uwazam ze jak ktos niewierzacy to po co...dla tradycji, co ludzie powiedza. To juz nie te czasy.
A tu do poczytania ten watek https://www.babyboom.pl/forum/wychowanie-f102/bez-chrztu-35353/
Jesli chodzi o religie w przedszkolach to jest ale jako zajecie dodatkowe.
W szkolach nie powinna byc a tym bardziej na swiadectwach. I mowie to dlatego ze religia stracila powazanie i stala sie kolejnym przedmiotem...ale to moje osobiste zdanie!
Kasiula moj pracuje gdzies kolo Ciebie w Jarosławiu :-)
Pieszczoszka faktycznie pieknie siedzi!!! Moja to jeszcze sama nie siedzi
Pozdrawiam!
Pieszczoszka, Laurunia jest cudowna i jak silna, duża dziewczynka!
A nie wolałabyś zrobić np jakiegoś fajnego delikatnego brązu??? np. Odkryj Férię Préférence P10 Beige Brown Jasny Beżowy Brąz od L'Oréal Paris, albo EXCELLENCE.
Ja zawsze byłam blondynką, wiecznie te pasemka i pasemka. W zeszłym roku na początku ciąży przefarbowałam się na jasny brąz po całości. Pozbyłam się pasemek. Po urodzeniu Nini postanowiłam zmienić coś diametralnie skoro tyle się w życiu zmieniło i przefarbowałam się na rudo :-)
Moje metamorfozy:
Trochę nie po kolei te zdjęcia. Rudy z chrzcin Nini, blond w dniu Ślubu, brąz w Boże Narodzenie
A w ogóle to Ninia niedawno zasnęła, coś ją męczyło, zrobiła kupkę, a później się wierciła i mimo że bardzo chciała zasnąć to nie mogła. NA szczęście poległa. Zganiam to na skok.
A nie wolałabyś zrobić np jakiegoś fajnego delikatnego brązu??? np. Odkryj Férię Préférence P10 Beige Brown Jasny Beżowy Brąz od L'Oréal Paris, albo EXCELLENCE.
Ja zawsze byłam blondynką, wiecznie te pasemka i pasemka. W zeszłym roku na początku ciąży przefarbowałam się na jasny brąz po całości. Pozbyłam się pasemek. Po urodzeniu Nini postanowiłam zmienić coś diametralnie skoro tyle się w życiu zmieniło i przefarbowałam się na rudo :-)
Moje metamorfozy:
Trochę nie po kolei te zdjęcia. Rudy z chrzcin Nini, blond w dniu Ślubu, brąz w Boże Narodzenie
A w ogóle to Ninia niedawno zasnęła, coś ją męczyło, zrobiła kupkę, a później się wierciła i mimo że bardzo chciała zasnąć to nie mogła. NA szczęście poległa. Zganiam to na skok.
Załączniki
reklama
natalka1704
annte na kazdym zdjeciu inaczej !! ale zes schudla kobito !!! na tym z chrzcin to chudzina jak nic:-) mi najbardziej sie podoba wersja blond :-) choc rudy tez niczego sobie ;-) laska :-)
Podziel się: