reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Pieszczoszka ja kiedyś na blond pasemka strzeliłam sobie szapmonetkę bakłażana:) Nie dość, że kolory się różnią, tam gdzie blond to mi wyszły w różu, a tam gdzie ciemniejsze to piękny bakłażan był, to jeszcze do blondu już nie wróciły...

reklama
Czesc dziewczyny :) Nie wyrabiam sie z bb... Ostatnio pierwszy raz odpuscilam nadrabianie i chcialam czytac juz na biezaco, az tu nagle sie okazalo, ze ja na 173 stronie, a juz 199 jest!
Chyba rzeczywiscie wiosna/lato nie sluza internetowi. Choc glowna przyczyna tkwi w tym, ze w nocy wymiekam i zazwyczaj nic nie czytam przy karmieniu, ktore uskuteczniam co pare godzin i zamiast wydluzac przerwy, to ostatnio dziecie budzi sie jeszcze dodatkowo po polnocy jakac godzine-poltorej od karmienia i placze, uspokaja sie tylko na piersi, chyba pic mu sie chce, wtedy zazwyczaj biore go do nas i dokarmiam na lezaco (nauczylam sie w koncu, ale i tak na siedzaco lepiej sie dosysa).

Teraz wracam do strony moze 190 i sprobuje cosik doczytac, a tymczasem pozdrawiam! A jeszcze inne tematy czekaja...

wlasnie kąpałam Laure.Ostatnio siedziała trzymając sie dwiema rączkami a dzis całą kąpiel przesiedziała siedząc i trzymając się jedną rączką a drugą uderzała cały czas w wode:)

Załączniki

• SAM_9564.jpg
    SAM_9564.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 57
Paulinka ty masz naprawde wyjątkowo spokojny egzemplarz w domku ...no nawet ci zasypia bez niczego :-) no ale jak juz mowa o śnie to mój tez juz chrapie wiec luuuz mam :-) Pieszczoszka ale Laura to silna dziewczynka już ;-) tylko sie cieszyc ze tak pięknie sie rozwija ;-)

reklama
Do góry