reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
As , kugela ale ona nie nianczy zabawek , nawet ja nie interesuja ,nie wije gniazda, siedzi sobie na oknie i wyglada przes nie. Wiec nie chce mi sie wierzyc w jej ciaze urojona:/
Zobaczymy co to bedzie mam ja obserwowac i pilnowac zeby nie wzmacniala laktacji.
Ciagle cos :(

Wczoraj miałam wypalaną nadżerkę laserem.Do kontroli mam przyjść za 6 tygodni.Myślicie ,że do 1 współżycia mam czekać aż do tej kontroli i ginekolog powie ,że jest ok? czy może wcześniej??
jak miałam kiedyś wypalaną nadżerke to gin. mi kazał przyjść do kontroli po 3 tyg . no ale ta była większa.. wiec teraz nie wiem?!

Witam sie z worami po oczami :dry:
Mlody od 3 budził sie co pół godziny z płaczem:confused::confused::confused: ale nie bardzo wiem o co mu chodziło:sorry2:
W związku z powyższym weny i sil brak...i jeszcze musialam myć te nieszczesne okna:angry::wściekła/y: Zostaly mi jeszcze 2!
My w niedziele chrzcimy...ale nie jestem praktykująca... do koscioła ide wtedy gdy mam na to ochote a nie wtedy gdy musze. Pamietam po slubie jak bylismy i mieszkalismy juz u siebie to tesciowa dzwonila do mojego M i pytala czy był w kosciele...pewnego razu ja odebralam telefon i głupie pytania sie skonczyly. Koleną rzeczą jaka zrobiłam to podczas wizyty u teściów (weekendowa) w niedziele tesciowie poszli do koscioła a my stwierdzilismy ze dojdziemy:tak: teściowa z radości prawie pod sufit skakała:-D wiec dlugo nie myslac ubralam sie mega sportowo( a nawet bardziej:-p). Tesciowa jak mnie zobaczyła w momencie zbladła:-D Jak to?! Nie ma garsonki, garnituru?:szok: Boże co sąsiedzi powiedzą! wiec dlugo nie myśląc z szerokim usmiechem pomachalam do teściowej :-D:-D:-D od tamtej pory wszelakie ingerencje kościołowe mamy za sobą:tak:

reklama
Pieszczoszka- może Enfamil?

Ja dostałam z Hippa, Bobovity, Bebiko i Bebilonu.

Ogólnie dzień jak na razie udany. Zaliczyłyśmy spacer, drobne zakupy, odwiedziny u mojej siostry. Ziemniaki obrane, brokuł przygotowany do gotowania. Mięsko zrobione- nic tylko na męża czekać a dzisiaj wyjątkowo ma być wcześniej w domu :)

Do góry