reklama
As , kugela ale ona nie nianczy zabawek , nawet ja nie interesuja ,nie wije gniazda, siedzi sobie na oknie i wyglada przes nie. Wiec nie chce mi sie wierzyc w jej ciaze urojona:/
Zobaczymy co to bedzie mam ja obserwowac i pilnowac zeby nie wzmacniala laktacji.
Ciagle cos
Zobaczymy co to bedzie mam ja obserwowac i pilnowac zeby nie wzmacniala laktacji.
Ciagle cos
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Wczoraj miałam wypalaną nadżerkę laserem.Do kontroli mam przyjść za 6 tygodni.Myślicie ,że do 1 współżycia mam czekać aż do tej kontroli i ginekolog powie ,że jest ok? czy może wcześniej??
jak miałam kiedyś wypalaną nadżerke to gin. mi kazał przyjść do kontroli po 3 tyg . no ale ta była większa.. wiec teraz nie wiem?!
jak miałam kiedyś wypalaną nadżerke to gin. mi kazał przyjść do kontroli po 3 tyg . no ale ta była większa.. wiec teraz nie wiem?!
suzi1
Kocham Cię synuś
Witam sie z worami po oczami 
Mlody od 3 budził sie co pół godziny z płaczem

ale nie bardzo wiem o co mu chodziło
W związku z powyższym weny i sil brak...i jeszcze musialam myć te nieszczesne okna
Zostaly mi jeszcze 2!
My w niedziele chrzcimy...ale nie jestem praktykująca... do koscioła ide wtedy gdy mam na to ochote a nie wtedy gdy musze. Pamietam po slubie jak bylismy i mieszkalismy juz u siebie to tesciowa dzwonila do mojego M i pytala czy był w kosciele...pewnego razu ja odebralam telefon i głupie pytania sie skonczyly. Koleną rzeczą jaka zrobiłam to podczas wizyty u teściów (weekendowa) w niedziele tesciowie poszli do koscioła a my stwierdzilismy ze dojdziemy
teściowa z radości prawie pod sufit skakała
wiec dlugo nie myslac ubralam sie mega sportowo( a nawet bardziej
). Tesciowa jak mnie zobaczyła w momencie zbladła
Jak to?! Nie ma garsonki, garnituru?
Boże co sąsiedzi powiedzą! wiec dlugo nie myśląc z szerokim usmiechem pomachalam do teściowej 

od tamtej pory wszelakie ingerencje kościołowe mamy za sobą

Mlody od 3 budził sie co pół godziny z płaczem

W związku z powyższym weny i sil brak...i jeszcze musialam myć te nieszczesne okna

My w niedziele chrzcimy...ale nie jestem praktykująca... do koscioła ide wtedy gdy mam na to ochote a nie wtedy gdy musze. Pamietam po slubie jak bylismy i mieszkalismy juz u siebie to tesciowa dzwonila do mojego M i pytala czy był w kosciele...pewnego razu ja odebralam telefon i głupie pytania sie skonczyly. Koleną rzeczą jaka zrobiłam to podczas wizyty u teściów (weekendowa) w niedziele tesciowie poszli do koscioła a my stwierdzilismy ze dojdziemy

a wogule z jakich firm miałyscie paczki?
Z hippa, bobovity, i jeszcze jakąś ale nie pamiętam. Razem 3.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
suzi to mleko moze na litere E? bo ja dostalam tez jakies takie inne
natalka1704
Fanka BB :)
Olisiaa ja dostałam z Bobovity, Bebilonu i Hippa a i od Nestle (Gerber ) no i bebiko tez..
Ostatnia edycja:
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
A ja nie dostałam żadnej...
Pieszczoszka moja siostra miała wymrażaną nadżerkę i jakiegoś zalecanego postu nie było...
Pieszczoszka moja siostra miała wymrażaną nadżerkę i jakiegoś zalecanego postu nie było...
reklama
Pieszczoszka- może Enfamil?
Ja dostałam z Hippa, Bobovity, Bebiko i Bebilonu.
Ogólnie dzień jak na razie udany. Zaliczyłyśmy spacer, drobne zakupy, odwiedziny u mojej siostry. Ziemniaki obrane, brokuł przygotowany do gotowania. Mięsko zrobione- nic tylko na męża czekać a dzisiaj wyjątkowo ma być wcześniej w domu
Ja dostałam z Hippa, Bobovity, Bebiko i Bebilonu.
Ogólnie dzień jak na razie udany. Zaliczyłyśmy spacer, drobne zakupy, odwiedziny u mojej siostry. Ziemniaki obrane, brokuł przygotowany do gotowania. Mięsko zrobione- nic tylko na męża czekać a dzisiaj wyjątkowo ma być wcześniej w domu
Podziel się: