reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
podajmy sobie rece

cały czas mówie ,że mnie w kaftanie wyprowadzą!!!
dziś tak miałam dosc ,że dałam Sebie Lale na rece i powiedziałam ,że pier... to i wychodze.. wyszłam przed blok ochłonąć bo bym chyba wybuchła
ZĘBUSIE ŚLICZNE !!!!!!!!!!! zdjęcie boskie;-)

dziś tak miałam dosc ,że dałam Sebie Lale na rece i powiedziałam ,że pier... to i wychodze.. wyszłam przed blok ochłonąć bo bym chyba wybuchła

ZĘBUSIE ŚLICZNE !!!!!!!!!!! zdjęcie boskie;-)
little_nina
Fanka BB :)
Na USG idziemy w związku z asymetrią, napięciem i wielką głową.litle nina - skoku usg nie wykaze ;-)Na moj nos opisujesz klasyczny przypaek skokowy. U nas tez pomaga tylko "odrykiwanie" i tez rozdziera mi ono dusze![]()
Skok swoją drogą....
natalka1704
no ja na mojego jakos nie moge baaardzo narzekac
czasami obręczony i zfochowany a czasami kochany aż do bólu jak dzis np ;-) ...ma lepsze i gorsze dni..zreszta tak jak ja
.czasami tez bym chetnie odpoczela ale no ktora mama tak nie ma;-) zawsze mowie że mógłby mi sie trafic jeszcze bardziej niegrzeczny egzemplarz więc nie jest źle;-)skok jakos znosi bez wiekszych porywow...juz nawet mi sie w nocy nie przebudza jak nie ma smoka ;-)nie narzekam bo jak czytam was dziewczyny...kugela ..little nina ...no to bym zgrzeszyła
&&& zeby maluszka szybko minął ten skok !
i &&& za jutrzejsze usg little nina bedzie dobrze ;-)
martusia ząbki super :-)
mój maly juz zapadl w nocny sen wiec wieczor uwazam za wolny :-)

&&& zeby maluszka szybko minął ten skok !
i &&& za jutrzejsze usg little nina bedzie dobrze ;-)
martusia ząbki super :-)
mój maly juz zapadl w nocny sen wiec wieczor uwazam za wolny :-)
Ostatnia edycja:
Martusia piekne ząbki:-)
little nina &&&& za wyniki usg
To ja tez nie moge narzekac,odczulam tylko jeden skok Emki,ogolnie placze tylko jak jest glodna,noce przesypia,w dzien co 2h drzemki robi przewaznie ,dziewczyny oby Waszym maluszkom szybko skoki przeszly.
little nina &&&& za wyniki usg
To ja tez nie moge narzekac,odczulam tylko jeden skok Emki,ogolnie placze tylko jak jest glodna,noce przesypia,w dzien co 2h drzemki robi przewaznie ,dziewczyny oby Waszym maluszkom szybko skoki przeszly.
Mysiochomis
:*
Hej 
Mam w końcu spokój
przyłączam się w bólach z mamami skoskowymi :/
Ja ca prawda dziecka nie mam mocno marudzącego ale za to wszyscy widzą że mały niewiele gada, ciągle śpi i zmieniają mu się ulubione zabawy. No i nocki też ciężko z przesypianiem.
Dziś spacerek zaliczony bardzo długi
bo mały tak mi zasnął że byłam w szoku... ponad 3h spał w wózku. Woziłam się bezsensownie zanim się obudził. Po obudzeniu wzgardził cyckiem ale wcisnęłam mu go na siłę.
Jutro mam dzień sprzątania więc przyjeżdża mama i wybywa z nim na wieś
Paulinko &&&&&& żeby się udało
Pieszczotka leż i wypoczywaj
ile się da 
Martusia ale zębiska
Gabrychowi wszystkie 3 widać ale jeszcze nie dzwonią na łyżeczce 
Buziam :***********
Mam w końcu spokój
Ja ca prawda dziecka nie mam mocno marudzącego ale za to wszyscy widzą że mały niewiele gada, ciągle śpi i zmieniają mu się ulubione zabawy. No i nocki też ciężko z przesypianiem.
Dziś spacerek zaliczony bardzo długi
Jutro mam dzień sprzątania więc przyjeżdża mama i wybywa z nim na wieś
Paulinko &&&&&& żeby się udało
Pieszczotka leż i wypoczywaj
Martusia ale zębiska
Buziam :***********
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Martusia zębiska piękne
reklama
kasiula222
litllenina kugela ,pieszczoszka mam to samo drugi dzień ciągle Ryk brzęczenie warczenie ledwo co wytrzymuje zachowuje się jak nie moje dziecie nic nie mogę zrobić spać nie chce pół godzinki drzemka i tyle ...Normalnie to leży grzecznie i się uśmiecha A to nie ząbki bo smarowałam żelem i nie pomogło...JUż wytrzymać psychicznie trudno, położyłam do łóżeczka i wyszłam do kuchni ale ja nie mogę jak mały wyje...no po prostu nie mogę słuchać bo coś mi się w środku robi...
Martusia śliczne ząbki gratulacje
:-)
Paulinka fajnie że podjeliście decyzję oby szybko się udało
Ja też nieraz mówię do mojego M że bym chciała drugiego dzidziusia on też w sumie ale jak mały ma takie dni jak teraz to mi sie odechciewa ,poczekamy jeszcze z 1 rok i zaczniemy się starać może ..bo te staranka to też trwają nie raz ....
Martusia śliczne ząbki gratulacje
Paulinka fajnie że podjeliście decyzję oby szybko się udało
Ostatnia edycja:
Podziel się: