zanetaa ja też bym wykąpała ale bez mycia główki i uważając aby do ucha się woda nie nalała. Poproś kogoś aby Ci pomógł,jedna osoba niech trzyma Małą w pozycji pół siedzącej a druga niech umyje.
kasiula ja jeszcze nie czyszczę ale niebawem zamierzam zakupic taką silokonową nakładkę na palca i tym będę czyścić. Miałam taki coś dla Nati i super się sprawdzało,jej zaczełam czyścić jak miała 5,5mies i pojawił się pierwsz ząbek,przy okazji czyszczenia masowałam jej dziąsła co przynosiło wyraźną ulgę i powodowało uśmiech na jej twarzy

takie coś miałam i polecam :
Szczoteczka do zębów w postaci silikonowej nakładki na palec Canpol - sklep dla dzieci – 2o2.pl
paulinka super! Gratuluje podjęcia decyzji,bedę trzymac kciuki aby sie udało

Powiem Ci,że bardzo dobra decyzja,ja jak córcia miała pół roku odstawiłam tabletki,udało się za drugim razem

i jestem mega szczęsliwa,że mam te dwójeczkę z tak małą różnica wieku,już łapią kontakt ze sobą,niedługo będa się razem bawić

a widok jak się do siebie tulą,całują,uśmiechają-bezcenny
A u nas Adaśko ma od wczoraj temperaturę

wczoraj rano 38,9 dziś juz ponad 39. Podaję na razie paracetamol i czekam do jutra,jak mu nie minie to pójde do lekarza. W buźce nic nie widzę aby jakiś ząbek miał się przebijac więc to pewnie nie od tego. Może trzydniówka. Ale to się okaże dopiero jutro lub pojutrze. Oprócz temp i mniejszego apatytu nic mu nie jest,nie kaszle,kataru też brak. Zal mi go,bo widzę,że się źle czuje przy tym biedaczek.