reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Ja tez nie czyszcze ale mam zamiar "pucowac " jak pierwszy zabek wyjdzie i taka szczoteczka o ktorej natalka pisze.
Natalka1704 tez mam takiego lenia ze nie mam ochoty dzis wychodzic z domu, juz myslalam ze mloda na balkon wystawie na swieże powietrze. U na tez pwoli zaczyna sie chmurzyc własnie od strony Poznania

Czarnula ja mam 24 lata i żyję z trzema migdałkami:) Jest tak umiejscowiony, że w niczym nie przeszkadza, tak jakbym miała dwa, więc nie ruszali go:)

No i kochane decyzja zapadła, od następnego cyklu starania o rodzeństwo:)

Zanetaa to umyj tak zeby nie zamoczyc ;-)
Olisiaa u nas juz słonce ...ale dzis sobie odpuszczam spacer ...jakos weny nie mam ....trudno nic sie młodemu od tego nie stanie;-)a maly spal ponad 2 h i jakby mi jeszcze na spacerze zasnal na tyle to ja dziekuje za nocke :dry:wiec dzis pobawimy sie w domku a jutro wyjdziemy ....:tak:

Paulinka to super :-) gratuluje decyzji ;) i mam nadzieje ze sie szybko uda :-) oczywiscie mam nadzieje ze sie pochwalisz :-)

No oczywiście, że się pochwalę:) Też miałam cc, ale poczytałam trochę i to podobno nie przeszkadza, po pół roku można bez problemu:)

Hej :)

Paulinka - wow! gratuluję ;)) i trzymam kciuki

Żaneta - wykąp tak, aby nie zalać uszka po prostu, bardziej na pół-siedząco ;)

Kasiula - ja czyszczę małemu w buzi... nakładam pieluszkę lub gazik na palec, moczę w wodzie i wymywam, zawsze wieczorem to robię (nie powiem, zdarza mi się zapomnieć, ale staram się tego pilnować od urodzenia Krzysia...).

Oooo mały dzisiaj daje czadu, piękny dzień się zapowiada :-D Już nie ulewał, a przez to wyprężanie, które uskutecznia teraz już 3 razy poszło - więc znowu się zaczynamy przebierać - świetnie. Boże, jak on piszczy! :-D:-D:-D

Paulinka- niby tak, ale u nas jeszcze problem mieszkaniowy- mieszkamy w kawalerce i na razie nie będziemy zmieniać mieszkania. 2+1 daje radę, ale 2+2 to by była masakra. Może w przyszłym roku się przeprowadzimy to i rodzinę będzie można powiększać :)

reklama
Do góry