reklama
Ja tez nie czyszcze ale mam zamiar "pucowac " jak pierwszy zabek wyjdzie i taka szczoteczka o ktorej natalka pisze.
Natalka1704 tez mam takiego lenia ze nie mam ochoty dzis wychodzic z domu, juz myslalam ze mloda na balkon wystawie na swieże powietrze. U na tez pwoli zaczyna sie chmurzyc własnie od strony Poznania
Natalka1704 tez mam takiego lenia ze nie mam ochoty dzis wychodzic z domu, juz myslalam ze mloda na balkon wystawie na swieże powietrze. U na tez pwoli zaczyna sie chmurzyc własnie od strony Poznania
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Czarnula ja mam 24 lata i żyję z trzema migdałkami
Jest tak umiejscowiony, że w niczym nie przeszkadza, tak jakbym miała dwa, więc nie ruszali go
No i kochane decyzja zapadła, od następnego cyklu starania o rodzeństwo
No i kochane decyzja zapadła, od następnego cyklu starania o rodzeństwo
natalka1704
Fanka BB :)
Zanetaa to umyj tak zeby nie zamoczyc ;-)
Olisiaa u nas juz słonce ...ale dzis sobie odpuszczam spacer ...jakos weny nie mam ....trudno nic sie młodemu od tego nie stanie;-)a maly spal ponad 2 h i jakby mi jeszcze na spacerze zasnal na tyle to ja dziekuje za nocke
wiec dzis pobawimy sie w domku a jutro wyjdziemy ....
Paulinka to super :-) gratuluje decyzji
i mam nadzieje ze sie szybko uda :-) oczywiscie mam nadzieje ze sie pochwalisz :-)
Olisiaa u nas juz słonce ...ale dzis sobie odpuszczam spacer ...jakos weny nie mam ....trudno nic sie młodemu od tego nie stanie;-)a maly spal ponad 2 h i jakby mi jeszcze na spacerze zasnal na tyle to ja dziekuje za nocke

Paulinka to super :-) gratuluje decyzji
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
No oczywiście, że się pochwalę
Też miałam cc, ale poczytałam trochę i to podobno nie przeszkadza, po pół roku można bez problemu
anik.
Mama Krzysia :)
Hej 
Paulinka - wow! gratuluję
) i trzymam kciuki
Żaneta - wykąp tak, aby nie zalać uszka po prostu, bardziej na pół-siedząco
Kasiula - ja czyszczę małemu w buzi... nakładam pieluszkę lub gazik na palec, moczę w wodzie i wymywam, zawsze wieczorem to robię (nie powiem, zdarza mi się zapomnieć, ale staram się tego pilnować od urodzenia Krzysia...).
Oooo mały dzisiaj daje czadu, piękny dzień się zapowiada
Już nie ulewał, a przez to wyprężanie, które uskutecznia teraz już 3 razy poszło - więc znowu się zaczynamy przebierać - świetnie. Boże, jak on piszczy! 

Paulinka - wow! gratuluję
Żaneta - wykąp tak, aby nie zalać uszka po prostu, bardziej na pół-siedząco
Kasiula - ja czyszczę małemu w buzi... nakładam pieluszkę lub gazik na palec, moczę w wodzie i wymywam, zawsze wieczorem to robię (nie powiem, zdarza mi się zapomnieć, ale staram się tego pilnować od urodzenia Krzysia...).
Oooo mały dzisiaj daje czadu, piękny dzień się zapowiada

Paulinka- niby tak, ale u nas jeszcze problem mieszkaniowy- mieszkamy w kawalerce i na razie nie będziemy zmieniać mieszkania. 2+1 daje radę, ale 2+2 to by była masakra. Może w przyszłym roku się przeprowadzimy to i rodzinę będzie można powiększać 
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
paulinka gratulacje decyzji - podziwiam!!!!
Podziel się: