reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Hej :)

Flaurka - z bólem głowy mam to samo, pewnie niewyspanie i pogoda są temu winne. Jadę na przeciwbólowych bo często się nie da egzystować, ja marzę, żeby się położyć, a moje dziecko niekoniecznie... Więc zwykle innego wyjścia z sytuacji nie widzę... Jeśli będziesz dokarmiać mm z całego serca życzę Ci przespanych całych nocek :) najlepiej do 8-9 :)

Dziś mój Pyz zapomniał o śniadanku, o 9:10 ja musiałam go obudzić...:eek: w nocy 2 pobudki (bo smoczek wypadł i słyszę "eh eh" z łóżeczka), więc nie jest tak źle - wyspałam się nawet nawet... Zastanawiam się tylko ile on w nocy nie spał, skoro godzina 9 nie była w stanie nic mu zrobić :eek::rofl2:

Co do Pampersów, nie wiem, czy nadal w Realu jest promocja, ale - ja kupiłam 4 paczki Sleep&Play, po 58 sztuk, wyszły w sumie 232 pieluchy za 100 zł. Jedna paczka kosztowała chyba 33 zł., ale jeśli kupowało się dwie, to za dwie płaciłam 49.99 zł. Mam zapas pieluch 4-9 kg więc myślę, że Krzysio szybko z nich nie wyrośnie. Poszukajcie, bo naprawdę się opłaca :tak:

Natalka - matko, mój raz zasnął o 20, a o 23 trzasnął kupsztala, nie pytaj o której potem zasnął, ale ja miałam dość...

reklama
Natalka gratki dla synusia Justynka wszystkiego dobrego.Tatuś z Amelianką na spacerze ja już kartofle naobierałam kotlety gotowe zupa też i myślę potem kontynuować spacer w nocy i rano lało ale teraz nawet względnie

Na ktorys weekend pojechałam do brata i tachałam ze sobą cala paczkę pieluch, kupionych po drodze, a on do mnie - a po co Ci tyle pieluch na te dwa dni? Przecież tu jest napisane od 4 do 9 kg - on chyba nie zrobi przez ten czas kupy więcej niż 9 kg, jedna pielucha Ci wystarczy...
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nie ma to jak męskie pojmowanie świata :-D:-D:-D:-D

Pieszczoszka współczuję bólu .
Jak masz Rivanol to rób sobie okłady ,albo z Altacetu to szybciej się wygoi.
Bardzo dobra jest też maść z arniką górską .:tak::tak:
witajcie.
Moje dziecię dziś przespało calutko noc z 1 pobudką na cyca .:tak::tak:
Obudziła się przed 8 ,zjadła i zabawa na całego.Przed 11 znów zjadła cyca idrzemie sobie na tarasie ,a ja do Was zaglądam.

Miłego dnia majóweczki.

witajcie

Wszystkiego Najlepszego na wasze rocznice:tak:... ciekawe czy ja sie kiedys doczekam:sorry:
Flaurka:-D mi sie przypomnialo jak kiedys w Pl stalam w kolejce w aptece i jeden chlopczyk kupowal pampersy dla braciszka, mial tam on z 8 lat, kupil te pampki i przychodzi za chwile i mowi do farmaceutki:"co tu Pani mi dala? ja chcialem pampersy dla brata nie dla baby" :-)...babka nie wiedziala o co chodzi, dopoki nie wziela tych pampersow do rak a tam bylo napisane Baby:-D:-D:-D

Anik gratulacje, ja to bym chciala zeby wszystkie juz wyszly bo wytrzymac czasem nie idzie...

U nas noc jak zwykle.Olka padla o 19 i byly dwie pobudki o 1 i o 4.30...wlasnie jestesmy po sniadaniu, gdzies sie ruszymy na spacer bo slonce wyszlo.

Milego Dnia Panie

reklama
Do góry