reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

dzien dobry dziewczyny! u nas noc koszmarna. pobudki co godzine i wielki placz. chyba po smazonych pieczarkach ktorych ssie wczoraj obzarlam...
poza tym cos mi Maly pokasluje i kicha bardziej niz zazwyczaj. maz chory i cos czuje ze go zarazil :( chyba sie dzis do lekarza wybierzemy
zmykam, bo Maly wola
milego dnia!!!

reklama
Justynamika Wszystkiego Dobrego :)
My tez planów zadnych nie mamy, winka tez nie wypije bo dietka, cos czuje ze ta nasza rocznice spedze na bb :-)

Ostatnia edycja:
No tak ty dukasz ale mimo wszystko wszystkiego naj i dużo miłości:-) Ja też od poniedziałku na diecie a od wczoraj chodzę na aerobik i dziś czuje każdy mięsień. W następny weekend mamy chrzciny i chciałam trochę zgubić ale oczywiście za późno się za to wzięłam i pewnie się nie uda ale może później będzie lepiej:-)

Od kilku dni budze sie z potwornym bolem glowy, ktory mi caly dzien towarzyszy. Nie wiem co to - cisnienie mi znow szaleje czy niewyspanie - jak to drugie to mam obiecane, ze jak tylko dostaniemy zielone swiatlo na jakies mm dla mlodego to w weekend spie w salonie a mlody sie bedzie z tata cycowal. Marze o tym juz...

Flaurka, u mnie podobnie z bólem głowy, budzę się z nim i tak przez cały dzień, to chyba efekt niewyspania i zmęczenia. Ja marzę również, żeby się wyspać, dzisiaj nawet próbowałam, wzięłam małą do łóżka rano i próbowałam spać, ale nie dało rady, bo zabawki były be. Ja raczej nie mam szans na wyspanie nawet przy mm, dobrze że chociaż noc byłą względna, nakarmiłam małą przed północą i wstała po 4.

Witam się i ja:-) Pogoda u nas dziwna i nie fajna no ale miejmy nadzieje że się wypogodzi:-) My dziś mamy 3 rocznicę ślubu ale planów jakiś specjalnych brak:no: Pewnie jak młodzież pójdzie spać to może jakieś winko lub piwko wypijemy i pójdziemy spać:-)

Justyna, wszystkiego najlepszego i gratulacje!

My już na nogach, właśnie jem śniadanie, a Ninia buczy sobie, oj czuję, że to będzie ciężki dzień.

hej ::)U nas dziś w nocy była burza i musiałam się obudzić wtedy gdy akurat mały zasnął po nocnym karmieniu a że głośno grzmiało to zatkałam ręką uszko małemu by się nie przestraszył ...Pogoda dzis beeeee.... zachmurzone i tak jak by miało zaraz padać, mały ucina drzemkę a ja się lecę zaraz ogarnąć..
elcia szkoda że u w moim miasteczku nie ma carfura:-D
Dziewczyny jak na spacerze trzymacie maluszków w spacerówce na półleżąco czy całkiem na leżąco???

kasiula - mojej tak całkiem na płasko się nie da rozłożyć, ale prawie. I tak się wozimy już dobry miesiąc w spacerówce, bo mi Krasnoludek wyrósł z gondolki :-D

Flaurka - okolice Skwierzyny są fajne na grzyby. Z mojej perspektywy przed Skwierzyną, to z Twojej będą za w stronę Gorzowa :-p

Annte - z ta glowa to masakra, ciekawe jak długo damy tak radę. Nie chce mi sie nawet na spacer dziś wychodzić, wory pod oczami, światłowstręt, ogólne zmęczenie materiału. Myślę ze nakłada nam sie zmęczenie od nieprzespania cięgiem nocki od porodu (masakra - ciekawe który facet dalby tak rade) i przesilenie jesienne - ja zawsze (odkąd przestałam być "młoda") jesienią i wiosna mam takie cyrki. Ja czekam do weekendu - wyśpie się choc raz może.

elcia - dzieki za info, mam juz wlasnie taką paczke na wykończeniu, ale kupowałam w Tesco za 88PLN, tu jest jeszcze lepiej - oby mieli.

Yolanta - ja wlasnie tam jeździlam, w okolice tego przejazdu kolejowego. To jest 90 km ode mnie, Ty masz bliżej:)

Moje dziecko postanowilo zrobic sobie krzywde - lezy w poprzek lozeczka, wali pietami o szczebelki, glową o drugie i piszczy przeszczęśliwe. Co go poprawie to wraca do ulubionej pozycji. Nic to - biore go do duzego lożka, zatkam cycem i wywolam narkolepsję...

Ostatnia edycja:
KASIULA moja jeszcze w gondolce jezdzi oby jak najdłuzej ale lezy na płasko pod materacem mam podłozony zwiniaty reczniczek i tyle
ale ta moja dziunia jeczy kweczy nauczyła sie i teraz zamiast gadac to steka kweka poprostu wyje wrrrr a to mnie drazni ....
a pytanko mam czy wasze skarby sciagaja skarpetolki ? moje łapee z anogi ale nie sciaga tylko tak nimi macha ze szok i niemam pojecia jak ona to robi ze zawsze ma gołe nogi

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry