reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Dziewczyny jak na spacerze trzymacie maluszków w spacerówce na półleżąco czy całkiem na leżąco???
Gabrysia wożę na półleżąco

a pytanko mam czy wasze skarby sciagaja skarpetolki ? moje łapee z anogi ale nie sciaga tylko tak nimi macha ze szok i niemam pojecia jak ona to robi ze zawsze ma gołe nogi
moj jeszcze nie zapoznal sie z nogami, nogi uzywa tylko do rozbujania lezaczka

ostatnio zmienilam dla Gabrysia lozeczko i musze mu teraz kupic materac najlepiej z kamienia bo ten co mamy jest za miekki i dziecko nie chce spac, wrr a ten co mielismy wczesniej byl twardy i ladnie wtedy sypial, ehh

jakie macie materace w lozeczku? twarde czy miekkie?

Ostatnia edycja:
reklama
Wy niewyspane? ja już jestem na nogach od jakiś... 32h.. do tego mam zakwasy na rękach i nawet placach u rąk! krzyż mi wysiada, kość ogonowa woła o pomstę, bolą mnie nawet mieśnie między ręką a cyckiem.. a oczy zakrapiałam 3 razy.
całą noc i poprzedni dzień nosiłam Hanusię na rękach, w chwilach litości dla matki pozwalała mi usiąść, oczywiście z nią, i tak sobie spała, ale ręce i tak bolą..
byliśmy dziś zonwu u pediatry, podejrzenie zapalenia ucha, więc wio do laryngologa, oczywiście trzeba było uruchomić znajomości bo termin za miesiąć:szok: matka nas wprowadziła poza kolejką i.. zapalenie ucha. skoro do ząbkowania doszedł ból ucha to ja się nie dziwię, że się drze już 3 dzień.. aaa - zapalenie od kataru:/
po 15 przyjedzie moja matka pomóc mi trochę, bo nie daję rady - całą godzinę w przychodni beczałam i jeszcze w domu.. z bezsilności i zmęczenia.
błagam - dobijcie mnie!!

natalka wszystkiego najlepszego dla twojego Kubulka z okazji 5 miesiecy:-D
czrnula my mamy gryka-pianka-kokos i spi teraz chyba na kokosie jak dopbrze pamietam. A tak wlasciwie od kiedy zmienai sie strony materaca

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry