reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Elcia mnie też takie cos drazni u mojego a co do skarpetek to mój nie bierze jeszcze nóżek do buzi ...:( ale mam nadzieje że niebawem zacznie bo to takie słodkie:-D

Dziewczyny a ja mam pyt z innej beczki do tych co za granicą są ...Jak jest z rozliczeniem podatkowym jak się w Uk pracowało ...?? Bo 2lata temu pracowaliśmy w Angli 3 mies i nie rozliczaliśmy się i teraz ostatnio przyszło mojemu się rozliczać z Niemiec 2007 roku i musieliśmy zapłacić 450 zł:szok:(zdołowałam się tym) i teraz myslę czy z tamtym nie będzie problemu...by znów nie trzeba było płacić....

Ostatnia edycja:
reklama
Flaurka, ja mam nadzieję, że to jakieś przesilenie i przejdzie, bo od kilku dni mam wisielczy humor i jakieś depresyjne myśli. Cały dzień jestem sama w domu z małą, mój R. wraca z pracy i jedzie do stowarzyszenia, wraca późno i siedzi w papierach. Nawet nie ma okazji żeby porozmawiać, bo jak kładziemy się do łózka to ja usypiam w sekundę a on zaraz po mnie. W weekend ja mam zajęcia w szkole, ale nawet nie mam za bardzo jak się do nich przygotować w tygodniu, bo z małą ciężko,a z resztą jakoś mi wszystko wisi. Nawet mi się nie chce nic zrobić w domu, ani kołos iebieStrasznie się z tym czuję i nie wiem co mam zrobić, żeby to zmienić. I jeszcze ten ból głowy i buczenie Nini. Dobrze, że chociaż jest pogoda, to można wyjść na spacer, bo jak zacznie lać i będzie trzeba siedzieć w domu to chyba oszaleję.

justynamilka, Olisia: najlepszego z okazji rocznic. Ladna data: dzien zjednoczenia Niemiec :-p Takze mozna powiedziec, ze 80milionow Niemcow swietuje razem z Wami, bo dzis u nas dzien wolny od pracy :-D

Flaurka - jeszcze przeklniesz to mm jak Cie dopadnie nawal po nieoproznionej nocce :-p Ja Ci to przepowiadam, ze pojdziesz blagac malego, zeby Ci troche odessal :tak:

Zasypiania u nas bylo straszne. Od 19 do 22:30, cycek nie pomogl :szok: Potem przysnal ale o 23:30 alarm dziki, tym razem na szczescie piersiatko uratotowalo sytuacje :happy: Teraz burczy nam caly ranek i mi juz rozsadza glowe :eek::no:

Witam sie i ja :tak: maly pochrapuje wiec mam troche czasu dla siebie . U nas nocka standardowa, z pobudkami na mlesio i nie koniecznie:baffled: a o 5.30 stwierdzil ze zamiast spać zrobi wielkiego kupsztala :eek: ale udalo sie go jeszcze uspic do 7.30 tak wiec od tej godziny juz na nogach a ja sie czuje jak przejechana przez pociąg co najmniej ...przez ten glupi okres...nic mnie cale szczescie nie boli ale najchetniej to bym sie zakopała pod pościela i nic dziś nie robiła ...a za oknem taka piekna pogoda że szkoda dziecko chować w domu...no zoabczymy coz tego wyjdzie dzisiaj :sorry:

milego dnia kochane ;********

mój szkrab skończył dzisiaj 5 miesięcy:-)ale mam dużego synusia już :-)

Ostatnia edycja:
są plusy tej mojej uszkodzonej ręki :p nie musze myć garów hehe

W biedronce są fajne naklejki na ściane dla dziecka(różne zestawy) po 7.99

JUstyna,Olisia NAJLEPSZEGO :*

elcia a te pampersy to nie przypadkiem tylko ten mniejszy rozm?
jakis czas temu tez byla taka promocja ale niestety same małe rozmiary..

ja puki co dalej jade na dadzie 4 i jestem zadowolona:) ale promocyjka pampersów oczywiście fajna i opłacalna !

Moja ściąga zazwyczaj jedną skarpetke i ją ssie

natalka buziaki na 5 mies.dla maluszka

Na ktorys weekend pojechałam do brata i tachałam ze sobą cala paczkę pieluch, kupionych po drodze, a on do mnie - a po co Ci tyle pieluch na te dwa dni? Przecież tu jest napisane od 4 do 9 kg - on chyba nie zrobi przez ten czas kupy więcej niż 9 kg, jedna pielucha Ci wystarczy...

reklama
Na ktorys weekend pojechałam do brata i tachałam ze sobą cala paczkę pieluch, kupionych po drodze, a on do mnie - a po co Ci tyle pieluch na te dwa dni? Przecież tu jest napisane od 4 do 9 kg - on chyba nie zrobi przez ten czas kupy więcej niż 9 kg, jedna pielucha Ci wystarczy...
:-D:-D:-D:-D ale co to by była za oszczędnosc gdyby były takie pieluchy:-D:-D:-D

Do góry