reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Azula - ja taki numer mamie wywinęłam. Pieluchę jakoś ściągnęłam i chodziłam sobie po łóżeczku, trzymając barierki i z tą pieluchą na jednej nodze. Ponoć dosłownie wszystko dookoła łącznie ze ścianą przy której stało łóżeczko było okupane ;-) A ona biedna nie wiedziała za co się łapać ;-)

dzieczyny mała nam spadła z tapczanu na podłoge, glowa uderzyła w podłoge tzn w dywan i ma slad na czole. JEstem załamana, sprawdzilam czy z nia wszystko ok narazie nie ma zadnych objawów. Boże co ja mam zrobic :-:)-:)-:)-(

dzieczyny mała nam spadła z tapczanu na podłoge, glowa uderzyła w podłoge tzn w dywan i ma slad na czole. JEstem załamana, sprawdzilam czy z nia wszystko ok narazie nie ma zadnych objawów. Boże co ja mam zrobic :-:)-:)-:)-(
poobserwuj troche .
Najważniejsze ,żeby wymiotów nie było to oki.

A my mamy 3 kupę dzisiaj luźną i jak na karolcię to bardzo luźną ,do tego temp 38.6 :-:)-:)-(
ogólnie jest jakaś nieswoja i oczywiście całe rączki w buzi ,więc na zęby stawiam.

kochana tak jak As pisze obserwuj ale jesli sie boisz to jedz na pogotowie niech sprawdza czy wszystko jest ok moze bedziesz spokojniesza co ?? wszystko bedzie dobrze &&&

As no to mozliwe ze i u ciebie sie zaczynaja ząbki ;-)

teraz mała zasneła, zobaczymy jak sie obudzi. Narazie zadnych objawów nie bylo. Oiadek tez zjadla. MAm nadzieje ze po przebudzeniu sie nie wymiotuje i nie uleje, bo to jej sie czesto zdarza a ja boje sie ze nie bede umiała odróżnic wymiotow jedzeneniowych od tych od uderzenia w razie czego. Tak sie boje...cały czas płacze bo sie nie moge otrzasnac, a jeszcze maż mnie zostawia sama w domu bo na popoludniu do pracy jedzie

Zobaczysz bedzie dobrze !!! innej opcji nie ma :tak:.mysle ze jakby sie cos dzialo to takie wymioty nie beda jednorazowe tylko sie powtorza w krotkim odstepie czasu. Ale jak zwymiotuje i nie bedziesz pewna od czego to ...to jedz na pogotowie ...lepiej dmuchac na zimne .

dziewczyny..
ile Wasze maluchy najdłużej nie robiły kupki?
Młody jest na cycu, dzisiaj 3 dzień a kupy jak nie było tak nie ma.
bączki idą normalnie, czasem się ponapina, żeby wyszły..

niby wiem, że pokarm czasem staje się bezresztkowy, ale każda nowa sytuacja to zawsze jakiś tam stres i zastanawianie się czy aby wszystko jest ok.

reklama
dziewczyny..
ile Wasze maluchy najdłużej nie robiły kupki?
Młody jest na cycu, dzisiaj 3 dzień a kupy jak nie było tak nie ma.
bączki idą normalnie, czasem się ponapina, żeby wyszły..

niby wiem, że pokarm czasem staje się bezresztkowy, ale każda nowa sytuacja to zawsze jakiś tam stres i zastanawianie się czy aby wszystko jest ok.
moze nie robic nawet tydzien na cycu , najwidoczniej twój pokarm zrobil się lepiej przyswajalny :tak:jak nie boli brzuszek to wszystko jest ok ;-)

Do góry