reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Witajcie u nas nocka standardowo więc też można powiedzieć że się wyspałam. Julia też wędruje po całym łóżeczku i czasami jak się obudzi z głową po drugiej stronie to jest bardzo zdziwiona bo tam ma miśki których wieczorem przy zasypianiu nie było:-)
Za wszystkie potrzebujące mocne kciuki, chorowitkom zdrówka i miłego dnia:-)

Specjalnie dla Ciotek z BB - Śniadanie na trawie

w menu - zimne nóżki

Załączniki

• _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3178_zmniejszacz-pl_584865.jpg
    _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3178_zmniejszacz-pl_584865.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 57
Azula - specjalnie dla Ciebie mini-komiks o roboczym tytule - Jak pozbyć się panierki ze stopy:)

Flaurka rajtek tak łatwo by się nie pozbył:-DAle za komiks jeszcze raz dzięki .:-)
Azula dla Huberta śmiem przypuszczać nie ma rzeczy niemożliwych :-D On jest moim idolem :tak: Flaurka wielki budzik dla potomka:*

anik - a może problem w noszeniu? jak Misiek nosi Hanutkę to zawsze uleje, bo jej ściska lekko brzuszek. spróbuj zagęścić to zobaczysz:)

i tyle dobrego i uśmiechów - Barti znowu gorączkuje:/ i kurcze nic poza tym! jutro jedziemy do lekarza.
Nutelka dalej ząbkuje i dzisiejszą zupką pogardziła, a już się wczoraj cieszyłam! teraz się cholera mała obudziła i będzie problem:/
na dobitkę - ubiłam sobie łapę.. burdel mamy w salonie, meble poprzesuwane, bo Misiek maluje okna. zawdziałam nogą o sofę, chrupnęło i zabolało jak jasna cholera. teraz palec spuchnięty, błyszczący i zmienia kolory.. chodzenie sprawia ból - ba podnoszenie nogi i działanie grawitacji sprawia ból! jak ja wyrobię? przy okazji wizyty u pediatry postaram się załapać do chirurga, pewnie mi wsadzą nogę w szynę:/ największy problem jaki mam z tego powodu? jakie ubrać spodnie żeby je później przeciągnąć po szynie..

dzwonił do mnie brat - moja wspaniała mamusia pojechała znowu do Austrii, dzieciakom zostawiła 20zł, paczkę hamburgerów i paczkę parówek. :wściekła/y::angry: tak się matka zachowuje? szlag mnie trafia i cały wieczór myślę jak im pomóc, oby jutro była wypłata, bo my już kasy nie mamy od poniedziałku.. (za rok na wyprawkę i opłaty przedszkolne odkładamy w lipcu! o ile znowu nie będę płaciła 4500 za matkę:/)

noga mnie booooliiiii

przperaszam, że tylko o sobie, ale zaraz zdechnę, idę spać o ile Hanusia będzie łaskawa..
Kochan &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& całą mocą jestem z Tobą!

A u nas...czekam na kominiarzy...ale jakoś nie widach ich:wściekła/y: Dzwoniłam juz na straż dzis pędzę odebrać zaswiadczenie, dzwoniłam również do inspektora nadzoru budowlanego aby koordynował sytuacje, poskarżyłam się, a co!:-D miałam iść do lekarza na 11:40 ale jakoś ciężko to widzę...pewnie na jutro przełożymy :sorry2: Jutro też rehabilitacja :tak:

A co do nieszczęść to ma nadzieję że już odpuszczą bo ciągną sie latami...czasami sobie mysle ze to moje życie to g...warte,wróć! Myślalam tak zanim pojawił się Aluś:tak: Jakoś nie mialam odwagi opisywać Wam mojego życia...może i nie było okazji...no ale mam nadzieje ze karta się odwróci:dry:

Moje szczęście śpi:) Mamusia jabłuszko ugotowała:tak: Zupka z dyni zrobiona:) kolejne mięsko jakie wprowadzimy to królik:-D

a moj zlosliwiec obudzil sie (i mnie) o 7. Jakby mu bylo malo poszedl w kime o 9:30 ale przy cycku tak, ze nie moglam sie sama zdrzemnac (za to wyczytalam cale bb :-p), ja niewyspana a on teraz bawi sie deklem od sloika (wlasne zabawki juz sa nudne), zdarzyl tez otworzyc nasza szafe (! drzwi rozsuwane) i zbadac (dokladnie) jej zawartosc (trzymany na raczkach), wczoraj na tapecie byly firanki. Wymagania rosna :-D

Stopki zauwaza i nawet potrzyma chetnie w lapkach - ale jak mu sie je zaserwuje. Gole zachecaja go do prob polizania (mama raz pomogla - oj, smakowaly :-D), ubrane - tylko do tarmoszenia. My preferujemy pajacyki, wiec szans na ogolocenie sie nie ma :sorry2: Ale za to swieca golizna przy kazdej zmianie pieluchy :happy2:

Zanetaa, Katasza, suzi, AS - zdrowka dla wszystkich czlonkow rodzin :-)

Flaurka i wszystkie ciocie z bb za jakiś czas to ściągną wszystko razem z pampkiem,a jego zawartość może zostać tam gdzie się nie spodziewacie obydwaj moi synowie numer z rozmazanym kupiszonem mi odwalili ciekawe czy Amelianka też to zrobi.A odbywa się to tak cicho można sobie rano pospać ciut dłużej dziecię gaworzy w końcu wyspane jak nigdy wstajecie i :szok::szok::szok::szok: czeka was wymiana pościeli i dezynfekcja łóżeczka.Oby nas to omineło :-):tak::-D

reklama
nasz to juz staly abonent prasy z Aldika i innej cennej literatury dostarczanej nam co sobota do skrzynki pocztowej :-D Wszystko co mama ma w rekach jest fascynujace :tak: Moj maz nie zauwazy u mnie nwoego ciucha. Syn - zawsze ;-) Oj, marudzic mi zaczyna, co oznacza - "nos, mnie, nos, chcialas mnie to mnie nos, bo mi sie nuuuuuuuuuuudzi." Chyba sie nie wykrece...

Edit: azula - nasz juz probowal ale poki co na przewijaku :szok::-D

Do góry