reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Witajcie u nas nocka standardowo więc też można powiedzieć że się wyspałam. Julia też wędruje po całym łóżeczku i czasami jak się obudzi z głową po drugiej stronie to jest bardzo zdziwiona bo tam ma miśki których wieczorem przy zasypianiu nie było:-)
Za wszystkie potrzebujące mocne kciuki, chorowitkom zdrówka i miłego dnia:-)

Specjalnie dla Ciotek z BB - Śniadanie na trawie

w menu - zimne nóżki

Załączniki

• _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3178_zmniejszacz-pl_584865.jpg
    _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3178_zmniejszacz-pl_584865.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 54
Azula - specjalnie dla Ciebie mini-komiks o roboczym tytule - Jak pozbyć się panierki ze stopy:)

Flaurka rajtek tak łatwo by się nie pozbył:-DAle za komiks jeszcze raz dzięki .:-)
Azula dla Huberta śmiem przypuszczać nie ma rzeczy niemożliwych :-D On jest moim idolem :tak: Flaurka wielki budzik dla potomka:*

anik - a może problem w noszeniu? jak Misiek nosi Hanutkę to zawsze uleje, bo jej ściska lekko brzuszek. spróbuj zagęścić to zobaczysz:)

i tyle dobrego i uśmiechów - Barti znowu gorączkuje:/ i kurcze nic poza tym! jutro jedziemy do lekarza.
Nutelka dalej ząbkuje i dzisiejszą zupką pogardziła, a już się wczoraj cieszyłam! teraz się cholera mała obudziła i będzie problem:/
na dobitkę - ubiłam sobie łapę.. burdel mamy w salonie, meble poprzesuwane, bo Misiek maluje okna. zawdziałam nogą o sofę, chrupnęło i zabolało jak jasna cholera. teraz palec spuchnięty, błyszczący i zmienia kolory.. chodzenie sprawia ból - ba podnoszenie nogi i działanie grawitacji sprawia ból! jak ja wyrobię? przy okazji wizyty u pediatry postaram się załapać do chirurga, pewnie mi wsadzą nogę w szynę:/ największy problem jaki mam z tego powodu? jakie ubrać spodnie żeby je później przeciągnąć po szynie..

dzwonił do mnie brat - moja wspaniała mamusia pojechała znowu do Austrii, dzieciakom zostawiła 20zł, paczkę hamburgerów i paczkę parówek. :wściekła/y::angry: tak się matka zachowuje? szlag mnie trafia i cały wieczór myślę jak im pomóc, oby jutro była wypłata, bo my już kasy nie mamy od poniedziałku.. (za rok na wyprawkę i opłaty przedszkolne odkładamy w lipcu! o ile znowu nie będę płaciła 4500 za matkę:/)

noga mnie booooliiiii

przperaszam, że tylko o sobie, ale zaraz zdechnę, idę spać o ile Hanusia będzie łaskawa..
Kochan &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& całą mocą jestem z Tobą!

A u nas...czekam na kominiarzy...ale jakoś nie widach ich:wściekła/y: Dzwoniłam juz na straż dzis pędzę odebrać zaswiadczenie, dzwoniłam również do inspektora nadzoru budowlanego aby koordynował sytuacje, poskarżyłam się, a co!:-D miałam iść do lekarza na 11:40 ale jakoś ciężko to widzę...pewnie na jutro przełożymy :sorry2: Jutro też rehabilitacja :tak:

A co do nieszczęść to ma nadzieję że już odpuszczą bo ciągną sie latami...czasami sobie mysle ze to moje życie to g...warte,wróć! Myślalam tak zanim pojawił się Aluś:tak: Jakoś nie mialam odwagi opisywać Wam mojego życia...może i nie było okazji...no ale mam nadzieje ze karta się odwróci:dry:

Moje szczęście śpi:) Mamusia jabłuszko ugotowała:tak: Zupka z dyni zrobiona:) kolejne mięsko jakie wprowadzimy to królik:-D

a moj zlosliwiec obudzil sie (i mnie) o 7. Jakby mu bylo malo poszedl w kime o 9:30 ale przy cycku tak, ze nie moglam sie sama zdrzemnac (za to wyczytalam cale bb :-p), ja niewyspana a on teraz bawi sie deklem od sloika (wlasne zabawki juz sa nudne), zdarzyl tez otworzyc nasza szafe (! drzwi rozsuwane) i zbadac (dokladnie) jej zawartosc (trzymany na raczkach), wczoraj na tapecie byly firanki. Wymagania rosna :-D

Stopki zauwaza i nawet potrzyma chetnie w lapkach - ale jak mu sie je zaserwuje. Gole zachecaja go do prob polizania (mama raz pomogla - oj, smakowaly :-D), ubrane - tylko do tarmoszenia. My preferujemy pajacyki, wiec szans na ogolocenie sie nie ma :sorry2: Ale za to swieca golizna przy kazdej zmianie pieluchy :happy2:

Zanetaa, Katasza, suzi, AS - zdrowka dla wszystkich czlonkow rodzin :-)

Flaurka i wszystkie ciocie z bb za jakiś czas to ściągną wszystko razem z pampkiem,a jego zawartość może zostać tam gdzie się nie spodziewacie obydwaj moi synowie numer z rozmazanym kupiszonem mi odwalili ciekawe czy Amelianka też to zrobi.A odbywa się to tak cicho można sobie rano pospać ciut dłużej dziecię gaworzy w końcu wyspane jak nigdy wstajecie i :szok::szok::szok::szok: czeka was wymiana pościeli i dezynfekcja łóżeczka.Oby nas to omineło :-):tak::-D

reklama
nasz to juz staly abonent prasy z Aldika i innej cennej literatury dostarczanej nam co sobota do skrzynki pocztowej :-D Wszystko co mama ma w rekach jest fascynujace :tak: Moj maz nie zauwazy u mnie nwoego ciucha. Syn - zawsze ;-) Oj, marudzic mi zaczyna, co oznacza - "nos, mnie, nos, chcialas mnie to mnie nos, bo mi sie nuuuuuuuuuuudzi." Chyba sie nie wykrece...

Edit: azula - nasz juz probowal ale poki co na przewijaku :szok::-D

Do góry