pieszczoszka1988
Jestem mamusią
zaneta hehehe rozwaliło mnie to zdjęcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Azula - specjalnie dla Ciebie mini-komiks o roboczym tytule - Jak pozbyć się panierki ze stopy
Azula dla Huberta śmiem przypuszczać nie ma rzeczy niemożliwych On jest moim idolem Flaurka wielki budzik dla potomka:*Flaurka rajtek tak łatwo by się nie pozbyłAle za komiks jeszcze raz dzięki .:-)
Kochan &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& całą mocą jestem z Tobą!anik - a może problem w noszeniu? jak Misiek nosi Hanutkę to zawsze uleje, bo jej ściska lekko brzuszek. spróbuj zagęścić to zobaczysz
i tyle dobrego i uśmiechów - Barti znowu gorączkuje:/ i kurcze nic poza tym! jutro jedziemy do lekarza.
Nutelka dalej ząbkuje i dzisiejszą zupką pogardziła, a już się wczoraj cieszyłam! teraz się cholera mała obudziła i będzie problem:/
na dobitkę - ubiłam sobie łapę.. burdel mamy w salonie, meble poprzesuwane, bo Misiek maluje okna. zawdziałam nogą o sofę, chrupnęło i zabolało jak jasna cholera. teraz palec spuchnięty, błyszczący i zmienia kolory.. chodzenie sprawia ból - ba podnoszenie nogi i działanie grawitacji sprawia ból! jak ja wyrobię? przy okazji wizyty u pediatry postaram się załapać do chirurga, pewnie mi wsadzą nogę w szynę:/ największy problem jaki mam z tego powodu? jakie ubrać spodnie żeby je później przeciągnąć po szynie..
dzwonił do mnie brat - moja wspaniała mamusia pojechała znowu do Austrii, dzieciakom zostawiła 20zł, paczkę hamburgerów i paczkę parówek. tak się matka zachowuje? szlag mnie trafia i cały wieczór myślę jak im pomóc, oby jutro była wypłata, bo my już kasy nie mamy od poniedziałku.. (za rok na wyprawkę i opłaty przedszkolne odkładamy w lipcu! o ile znowu nie będę płaciła 4500 za matkę:/)
noga mnie booooliiiii
przperaszam, że tylko o sobie, ale zaraz zdechnę, idę spać o ile Hanusia będzie łaskawa..