reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

dziewczyny jak wygląda wasz okres teraz po porodzie?
Bo u mnie jakaś masakra:wściekła/y: dziś mam 2 dzień i jade na belli po porodowej:zawstydzona/y:
Przy normalnych podpaskach musiała bym chyba co 30 min do wc gonić....

reklama
Pieszczoszka było ok 40cm wysokosci.
Mała sie obudziła i narazie jej nic nie jest, lezy w lezaczku i sie bawi.
CO do okresu po porodzie to mam wielka powódź normalni ejak bym kran odkreciła na maxa
MArisamm ja akurat nie pomoge ale słyszalam ze nawet do tygodnia nie musza dzieci robic kupki

Pieszczoszka u mnie tez wiecej leci w tych pierwszych dniach niz przed ciaza ale nie ma tragedii starczaja zwykle podpaski. no i plusem jest to ze juz mnie nic nie boli bo wczesniej bylo nie do zniesienia czasami:no:

natalka- dzięki;
najlepszy był mężu jak do niego napisałam, że Młodzian 3 dni bez kupy:
"spokojnie, lepiej przyszykuj pampers XXL, jak będzie chciał to zrobi"
ten to jest siła spokoju!!!!

olisia- poobserwuj dzieciątko, jak nie będzie bardziej ospałe i nie wymiotuje to wszystko jest ok. gdyby coś jedź od razu do lekarza;

pieszczoszka- nie pomogę, bo u mnie okresu jeszcze niet! ale słyszałam, że te pierwsze są mega obfite.

marisamm - ja pomoge :-) Wg. mojej pediatry i mojej poloznej (a obie panie sie niecierpia :-p) w czasie skoku rozwojowego na cycu dziecko moze i 3 tygodnie nie robic kupy! :szok::tak: Dopiero po 21 dniach mozna sie udac do lekarza ;-)

Olissia napewno bedzie wszystko okay, oj ja pamietam ile to razy Amelia nam z lozka spadywala:szok:, i nigdy na szczescie jej nic nie bylo oprocz siniakow:))

Pieszczoszka
u mnie okres leci normalnie, nawet slabiej i mam tylko gora 4 dni, a kiedys przed dzieciakami mialam okres nawet do 30 dni:szok: to byl dopiero hardcore, okres 30 dni a pozniej 2 miesiace bez...

Dzieciaki mi padly wiec ja padam, glowa mi dzis peka:-(

Milego dnia

Pieszczoszka ja jestem na cerazette i wcale okresu nie mam już 4 miesiąc tylko na początku jak zaczełam brać to po paru dniach tak jakby okres masakra trwająca 5 dni .Teraz mam spokój :tak:.Olissia małej nic pewno nie jest ale to zrozumiałe ,że się boisz:tak:

reklama
Do góry