reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Mój bierze stope do buzi, on wszystko bierze do buzi. Cały sens posiadania stóp jest w tym, że mozna je wziąć do buzi... Stopy zauważył jakieś 2 tygodnie temu - najbardziej lubi je w wersji saute - bez panierki, czyli skarpetek...

reklama
czy ja wiem czy takie duze w koncu to juz prawie 6 miesiecy...

fiore teraz dokladnie nie wiem .. 3 pazdziernika sie dowiem. ale okolo 74cm ma . a waga na pewno z 8 kg.

annte moja nawet i dwie do buzi wklada he ;p

anik zageszczacz smaku nie zmienia .

herbatke mozesz tez zageszczac albo dawac przed mlekiem wtedy nie powinien ulac bo mleko nageszczone pojdzie na nia i nie cofnie sie

Pieszczoszka dzięki... Chyba będę musiała spróbować... A ja tak z innej beczki... ulewanie ulewaniem - ale jak mały ulał dzisiaj po tej herbacie to takim kwaśnym, aż się otrzepał (a potem zaśmiał...:confused2:). Ogólnie, jak mu się uleje jakiś czas po jedzeniu to właśnie takim kwaskowym... To tak ma być? Pytam, bo wcześniej nie miałam z nim tego problemu i w kwestii ulewania totalnie zielona jestem... Dzisiaj się aż wystraszyłam, jak wyleciało z niego 3 razy w ciągu pół godziny... :-:)-:)-(

Krzyś stopy też odkrył - jakiś czas po kolankach, ale ich jeszcze nie ciamka na szczęście - wystarczy, że łapkami grzebie w gardle

moj tez bardziej póki co kolankami sie interesuje :tak: chwyta stopy ale jeszcze mu sie nie udalo ich pozrec:-D dzisiaj cos probowal ale nie dał rady niestety;-) na brzuch sie obraca ale upodobał sobie bardziej jedna strone lewa...odrotnie to mamusia musi pomoc bo sie dziec czerwony robi ze zdenerwowania:sorry: moj nosi 68 aktualnie ale ja widze ze kazdy ciuch mimo ze na metce ma 68 to inaczej lezy , jedne wieksze ,drugie na styk ....te rozmiarowki sa do niczego :wściekła/y: a kupuje juz na 74.

witam wieczornie i zmeczennie
dzis od 6 na nogach teraz juz padam ...
moja jak narazie stópek nie łapie ale zainteresowana juz nimi jest (przyglada sie), ale teraz intensywnie przewraca sie zpleców na brzuch i odwrotnie -zakladanie pampersa masakra wiecznie przesikana bo nie dokladnie zapiety:-D

reszte doczytam,co tam u kogo ...ale jedno zauwzylam ,że ollena tu jestes też w temacie heheh pytanie o szpital as i zanety . kiedy to było ,jak cie to ciekawi to wystarczy przeczytac posty ... a nie wpadać raz na jakis czas , nie chodzi ,że tak nie można owszem można ale ty wpadasz dajesz rady hmmm wyrazasz swoja opinie i to by było na tyle......

spadam spac dobrej nocy!!!

Azula - specjalnie dla Ciebie mini-komiks o roboczym tytule - Jak pozbyć się panierki ze stopy:)

Załączniki

• _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3078_zmniejszacz-pl_520866.jpg
    _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3078_zmniejszacz-pl_520866.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 46
  • _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3083_zmniejszacz-pl_579765.jpg
    _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3083_zmniejszacz-pl_579765.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 46
  • _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3084_zmniejszacz-pl_664290.jpg
    _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3084_zmniejszacz-pl_664290.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 39
  • _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3086_zmniejszacz-pl_312680.jpg
    _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3086_zmniejszacz-pl_312680.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 41
  • _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3087_zmniejszacz-pl_64722.jpg
    _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3087_zmniejszacz-pl_64722.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 43
  • _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3088_zmniejszacz-pl_184539.jpg
    _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3088_zmniejszacz-pl_184539.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Jutro śmigam po ten zagęszczacz... mam już dość, bo mnie to trochę martwi (chociaż to podobno zupełnie normalne). Po prostu nie wiem kiedy on ulewa (często) a kiedy wymiotuje - chociaż przy wymiotach pewnie by płakał...

Do góry