reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Mój bierze stope do buzi, on wszystko bierze do buzi. Cały sens posiadania stóp jest w tym, że mozna je wziąć do buzi... Stopy zauważył jakieś 2 tygodnie temu - najbardziej lubi je w wersji saute - bez panierki, czyli skarpetek...

reklama
czy ja wiem czy takie duze w koncu to juz prawie 6 miesiecy...

fiore teraz dokladnie nie wiem .. 3 pazdziernika sie dowiem. ale okolo 74cm ma . a waga na pewno z 8 kg.

annte moja nawet i dwie do buzi wklada he ;p

anik zageszczacz smaku nie zmienia .

herbatke mozesz tez zageszczac albo dawac przed mlekiem wtedy nie powinien ulac bo mleko nageszczone pojdzie na nia i nie cofnie sie

Pieszczoszka dzięki... Chyba będę musiała spróbować... A ja tak z innej beczki... ulewanie ulewaniem - ale jak mały ulał dzisiaj po tej herbacie to takim kwaśnym, aż się otrzepał (a potem zaśmiał...:confused2:). Ogólnie, jak mu się uleje jakiś czas po jedzeniu to właśnie takim kwaskowym... To tak ma być? Pytam, bo wcześniej nie miałam z nim tego problemu i w kwestii ulewania totalnie zielona jestem... Dzisiaj się aż wystraszyłam, jak wyleciało z niego 3 razy w ciągu pół godziny... :-:)-:)-(

Krzyś stopy też odkrył - jakiś czas po kolankach, ale ich jeszcze nie ciamka na szczęście - wystarczy, że łapkami grzebie w gardle

moj tez bardziej póki co kolankami sie interesuje :tak: chwyta stopy ale jeszcze mu sie nie udalo ich pozrec:-D dzisiaj cos probowal ale nie dał rady niestety;-) na brzuch sie obraca ale upodobał sobie bardziej jedna strone lewa...odrotnie to mamusia musi pomoc bo sie dziec czerwony robi ze zdenerwowania:sorry: moj nosi 68 aktualnie ale ja widze ze kazdy ciuch mimo ze na metce ma 68 to inaczej lezy , jedne wieksze ,drugie na styk ....te rozmiarowki sa do niczego :wściekła/y: a kupuje juz na 74.

witam wieczornie i zmeczennie
dzis od 6 na nogach teraz juz padam ...
moja jak narazie stópek nie łapie ale zainteresowana juz nimi jest (przyglada sie), ale teraz intensywnie przewraca sie zpleców na brzuch i odwrotnie -zakladanie pampersa masakra wiecznie przesikana bo nie dokladnie zapiety:-D

reszte doczytam,co tam u kogo ...ale jedno zauwzylam ,że ollena tu jestes też w temacie heheh pytanie o szpital as i zanety . kiedy to było ,jak cie to ciekawi to wystarczy przeczytac posty ... a nie wpadać raz na jakis czas , nie chodzi ,że tak nie można owszem można ale ty wpadasz dajesz rady hmmm wyrazasz swoja opinie i to by było na tyle......

spadam spac dobrej nocy!!!

Azula - specjalnie dla Ciebie mini-komiks o roboczym tytule - Jak pozbyć się panierki ze stopy:)

Załączniki

• _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3078_zmniejszacz-pl_520866.jpg
    _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3078_zmniejszacz-pl_520866.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 48
  • _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3083_zmniejszacz-pl_579765.jpg
    _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3083_zmniejszacz-pl_579765.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 49
  • _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3084_zmniejszacz-pl_664290.jpg
    _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3084_zmniejszacz-pl_664290.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 41
  • _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3086_zmniejszacz-pl_312680.jpg
    _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3086_zmniejszacz-pl_312680.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 44
  • _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3087_zmniejszacz-pl_64722.jpg
    _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3087_zmniejszacz-pl_64722.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 46
  • _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3088_zmniejszacz-pl_184539.jpg
    _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3088_zmniejszacz-pl_184539.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Jutro śmigam po ten zagęszczacz... mam już dość, bo mnie to trochę martwi (chociaż to podobno zupełnie normalne). Po prostu nie wiem kiedy on ulewa (często) a kiedy wymiotuje - chociaż przy wymiotach pewnie by płakał...

Do góry