reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

moje dziecko juz spi a wiec teraz mama ma czas dla siebie i pobuszowanie na bb i fb :-) czas nadrobic zaległości.
Nie wiem dlaczego ale w jednym poscie nie moglam dodac kilku zdjec, czy to mozliwe ze zdjecia byly za duze?

reklama
ollisia widac:-D
Ale masz akrobatke !
Moja to nie ma co do bujaka wkładać nawet z pasami bo tak sie wywija ,ze ten bujak aż sie kiwie.... jedynie go uzywam do karmienia teraz .. ale juz niedługo go sprzedam i kupie w końcu krzesełko

anik kup sobie nutriton tak jak pisze pieszczoszka a ile razy zagęszczać można kaszką nie wiem :-(((

ja krzesełko zamówiłam na chrzest bo niestety u nas karmienie w lezaczku się nie sprawdza młoda wywija się na brzuch i z niego wypada brudząc wszystko do okoła

Cześć laseczki nie miałam czasu dziś zajrzeć na bb ciągle jest coś do zrobienia a szczególnie przy tak ładnej pogodzie ...
Kingutek wiesz co ja też nie lubię jak ktoś obcy dotyka mojego dzidziusia zaraz bym umyła mu rączki ...ale jakoś nie powiem nie dotykaj go bo tak głupio jakoś ....
Suzi u was już limit nieszczęść się skończył jesteś wspaniałą mamą i nawet nie wolno Ci myśleć że tak nie jest teraz już wszystko dobrze będzie trzymam za Was kciuki

Ja krzesęłko też myślę kupić ale gdzieś w zimnie bo teraz to jeszcze mały nie siada ..a w zimnie juz prędzej,,,
A gdzie sie podziała andav???

kasiula - to bylam ja z tymi dotykanymi raczkami, nie kingutek :-p:-D co ciekawe - nie dotyka go zadna aktualna mama ale te bezdzietne lub emerytki :cool2:

Czy ktos wie co slychac u wikasika (fejsbukowe mamy - moze Wy cos?)?

Edit: andav siedzi na fb ;-)

Ostatnia edycja:
u mnie wszystko się sypie.... szkoda gadać.Sebastian znowu nie pracuje...
Przez ten areszt wszystko się posypało.... jesteśmy na utrzymaniu moich rodziców puki co... ja sprzedaje ubranka Lauruni cały czas zeby było na jej potrzeby.. no masakra nie pamiętam żeby było aż tak źle...

reklama
Kugela sorki pomyliłam się :) ale obie na k jesteście:) A wczoraj miałam taką sytuacje przyjechała koleżanka i wzięła małego na ręce a ten jej palucha do buzi a ta zamiast wyjąć to trzyma dalej mi już ciśnienie się w środku gotuję i nie wiedziałam co powiedzieć aż w końcu wzięłam go pod błachym pretekstem...:) Co prawda ona ma syna 4 letniego ale mogła sie domyśleć by tego palucha wyciągnąć ... :szok:
a u wikasik chyba już rano będzie niedługo
Pieszczoszka bedzie dobrze poszuka innej pracy facetowi jest łatwiej ją znależć jak kobiecie .. U nas z finansami jakoś rewelacyjnie nie jest ale żle też nie z jednej wypłaty cosik tam odłożymy i jeszcze po pracy mój ,,chłop ,.:)dorobi ale moim kosztem bo do nocy siedzi i nic przy małym nie pomoże...

Ostatnia edycja:
Do góry