reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Nutelka też śpi z pieluszką dookoła głowy:) czasem na buzi, ale za radą Flaurki obłożyłam siebie i sprawdziłam, czy da się oddychać - da, więc już nie panikuję;)

reklama
Gabryś mnie właśnie rozczulił i rozłożył na łopatki :-D

Leży sobie obok mnie na bujaczku, nijak mu do spania. Westchnął sobie, to na niego spojrzałam i mówię, że go kocham. A on w tym momencie uśmiech od ucha do ucha, wziął moją zwisającą obok dłoń w łapki i pocałował :-D Awwwwwwwwwwwwwwwww jestem miękka :-D

hej ho :p

W końcu usiadłam na pupuni :p od siódmej sprzątam i latam :p tylko mam dziwną ochotę na porobienie czegoś jeszcze :eek: (głupiaś ty, ogarnij się babo)
Chyba znalazłam przyczynę krostek na buzi Gabrysia: gluten... wczoraj podałam małemu jabłuszko z kaszką manną i przez noc znów go wysypało :-( Teraz muszę odczekać na wygojenie i podać same jabłuszko żeby zobaczyć czy to nie ono jeszcze go uczula.
Zaczynają się alergie :crazy::no: pięknie.

Byłam dziś też na korkach i zapowiedzialam ze mały ma dostać mm jak wyjdę. Jednak zasnął chwilę później i obudził się dopiero jak przyjechałam. Moje cyce uratowane :p bo po jednym karmieniu mm mam nawał przez całą noc...
Teraz me chłopy śpią. Duży obrażony mały zakatarzony. Ja czekam na ciepłą wodę w kranie :p

&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla dzieciaczków :***************

BUZIAM :*****

hej hej , tez jestem majowa mama i chyba z Wami czasami popisze(tylko najoierw musze poczytac;)) Anik moja corunia jest dokladnie w wieku Twojego synka:)

Ostatnia edycja:
Doris, witaj, lepiej późno niż wcale :-D

My już na nogach, bo przespanej nocy z pobudką o 3 na cycucha.
Mała znów obudziła się z zakatarzoną jedną dziurką, a drugą zafluczoną. Codziennie jest to samo. Odciągam jej te fluczki i katarek i wciągu dnia z raz jeszcze się sytuacja powtarza. Wieszam na noc mokrą pieluszkę, żeby nawilżyc powietrze, ale to nic nie daje. Może jest jej za ciepło? Bo za zimno na pewno nie, śpi w pajacyku i pod kocykiem. Najgorzej, że mała nie da sobie odciągnąć gruszką, muszę się zaopatrzyc we fridę.

Miłego dnia Kobietki!

Witam:)

noc masakra!!!!! Laura wstała o 2 wyspana i nie chciała spać dopiero po 3 udało mi się ją uspać..
Moja Laura ma potrzebe ssania a smoczka nie chce .. ale za to ssie wszystko inne.. ochraniacz od łóżeczka codziennie zlizany jest jak nie wiem co,pieluchy tetrowe tez,miśki,kołdra ,poduszki... nawet jak jest w wozku to liże boki.

Dorka kochana wszystkiego najlepszego ;*

annte ninka boska !!! ale ma długie włoski i gęste super;)

Witam się i ja w humorze nadal kiepskim i brakiem weny na cokolwiek:no: U nas nocka standardowo młodzież poszła spać o 20:30 i obudziła się o 7:15 teraz gada do miśków z karuzeli:-) Dziś w planach nic specjalnego nie mamy, idziemy na spacer bo trzeba korzystać z ładnej pogody:-)
Doris witaj:-)
Annte my mamy najzwyklejszy aspirator i działa a Julia musi mieć humor żeby dać sobie odciągnąć gilasy, chociaż tata może wszystko:-)
Nieustające kciuki za wszystkie potrzebujące&&&&&&&
Miłego dnia majówki i majówiątka:-)
Dorka sto lat:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Doris - witaj

Dorka 100 lat

Annte - spinka we włosach Niny - boska:) Ja się cieszę, że mój młody to młody a nie młoda, bo całkowitego pir...olca bym juz dostała przy dziewczynce;) Teraz jedna z najmilszych chwil w ciagu dnia to jak rano staje przed szafką z jego ciuchami i mu wybieram kreacje na ten dzień - często juz leżąc w łóżku obmyslam:)) Dziś mój młody występuje w bawełnianych spodniach wyglądających jak dżinsy i ciemnozielonej koszuli z aplikacjami i białymi doszytymi bawełnianymi rękawami - wygląda jak kierowca ciężarówki z Route66:))) A po południu znowu do lumpków na polowanie;))

Moje szczęście katar posiada juz dwa tygodnie - ale to juz ostatnie podrygi - czyszcze mu nos juz raz dziennie rano - dzis nawet bym nie czyściła ale zafurczał przy mnie i nie szło udać, że nie słyszałam:))

Miłego dnia wsiem:)

Do góry