reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Suzi &&& za Aliego!!! Niech sie juz od nas to wszystko odczepi,bo w wariatkowie wyladujemy!!! :-(

Bea gratulacje dla siostry!!!

Ja wlasnie rozmawialam z prywatnym lekarzem,ze niby chce zrobic takie badanie Leo jak mial wczoraj(sciema na maxa) i wypytalam sie o procedury etc...i doszlam z mezem do wniosku,ze pozywamy szpital :wściekła/y:Nie chcemy zadnych pieniedzy,ale zeby odpwiedzialni poniesli kare.

Bylam na spacerze,krotkim ale przymusowym.Teraz mam malenstwa najedzone.Jedno spi(w wozku kolo mnie)drugie oglada tv,tez kolo mnie.Ja jesc nie moge,wypilam troche herbaty i na tym koniec.Za pare dni mi przejdzie.Uciekam,bo na niczym sie skupic nie moge,jestem za bardzo "in".

Cześć,

Suzi - &&& za Aliego! Mam nadzieję, że wszystko dobrze.

Fiore - wiem jak się czujesz i wiem jakiego stracha potrafią napędzić lekarze swoją "wiedzą" (PROSZĘ PANI! ON ULEWA! - tak? to straszne - więc może pani dr coś poradzi poza leżeniem w szpitalu :/). Ustalili w końcu cokolwiek z tym zwracaniem u Leo, czy to po prostu taka jego uroda?

Natalka1704 - pisałaś kiedyś, że Twój Kubuś bardzo ulewa - przeszło mu po zagęszczaniu? Mój ostatnio zaczął :baffled: rozmawiałam z pediatrą na wizycie poprzednio o tym i kazała po prostu zagęszczać... Jak u Ciebie wygląda po zagęszczaniu? Mój czasami potrafi ulać przy zmianie pozycji - z leżącej na siedzącą i wtedy leci... Albo jak za dużo herbatki wypije - to samo...

Kasiula - mój czasami w foteliku przechyla na jedną stronę głowę, ale jak np. siedzi, to trzyma ją prosto...

Miłego dnia.

jak wasze dzieci reaguja na obcych?
Moja LAura zawsze szłą do każdego na rączki. Ale od miesiąca to poznaje kto obcy a kto znajomy... do mnie i Seby i mojej mamy totalna przylepka ale jak ktos nie znajomy chce ja na rece wziazc to robi podkowe he i płacz...
jedynie jak lezy w wozku czuje sie pewnie i usmiecha sie do ludzi

Mój póki co płaczem zareagował na jedną osobę... i jak ostatnio byliśmy u znajomych było sporo dzieci, osób, hałasu to mały się rozpłakał... Na rączki na chwilę do obcych ok, ale tylko na chwilę i jak mama ew. tata jest w zasiegu, inaczej ryyyk. Z wózka uśmiecha się do każdego, ale nie do każdego pójdzie, co mnie osobiście cieszy :)

Pieszczoszka - Laura ulewa nadal po zagęszczonym? Pomiędzy posiłkami jej się zdarza??

jak zagęszczam to nie ulewa juz wcale! jedynie ulewa czasem herbata. No chyba ze dam jej najpierw herbatke a po chwili zageszczone mleko to nie ulewa. No i po sokach gestych tez nie ulewa. Herbate tez mozna zageszczac zageszczaczem.

ps. moja nie lubi jak jest duzo ludzi i zamieszanie w domu

reklama
nie liczyłam nawet tego. Ale dosc wydajny jest bo np na 90ml dajesz taka maluteńką miareczke i potrząsasz tym okolo 60 sekund i gęstnieje.. a pozniej dajesz według siebie czy chcesz bardziej geste czy mniej.Spokojnie na 7 dni starcza moim zdaniem a moze i wiecej.. zalezy ile tego bedziesz dodawac.

Do góry