reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

U nas dziś strasznie deszczowo, sennie i ponuro...Pogoda potęguje uczucie senności i zmęczenia.Właśnnie zbieram resztki sił by coś w końcu ugotowac na obiad.A taaak mi się nie chce:no:

reklama
Dziewczynki, doradzcie proszę, otoz zarowno wczoraj jak i dzis pod wieczór pojawia sie u mnie taki bardzo delikatny, ćmiący ból brzucha na wysokości pępka, czy to moze oznaczac cos groznego? powinnam udac sie do lekarza?

Marta z bolem ci nie pomoge, ale mam nadzie, ze to nic zlego! U mnie juz 4... Melisa wypita, telefony do Polski zaliczone. Jeszcze 2 godziny do budzika. Ide na gore do wyrka. Dobrego wieczoru!

kurcze...tak sie zastanawiam czy to przypadkiem macica nie walczy o wiecej miejsca...gdybym była w bardziej zaawansowanej ciazy to bym pomyslała ze Maleństwo sie przemieszcza.

Ja już po wizycie.

Maleństwo jest i serduszko bije. Ciąża odpowiada 7w1d ciąży, czyli o dzień mniej niż wg OM. Ależ się cieszę:) Następne USG za dwa tygodnie i mam też zrobić pierwsze podstawowe badania krwi i moczu.
Jutro zamieszczę fotkę:)

Cieszę się, że u Karolci i Zuz-Inki wszystko dobrze. Czekamy jeszcze na wieści od dorki.

Witam nową mamusię!

Buziaki dziewczyny!

ja takze zaopatrzę sie w chustę, poniewaz wiosną i latem to fajna sprawa:) tylko ze te ceny sa jak dla mnie chore, ale moze znajede jakas w logicznej cenie.
Ja mam i bardzo polecam. Super rzecz. Nie raz nawet w domu używałam,Mała w chuście a ja odkurzałam np :)
A wiązanie nie są takie straszne,można się nauczyć. Pierwsze razy wiadomo,że gorzej ale potem to już załapałam i było ok. 2 minuty i Mała w chuście była wygodnie ułożona.

reklama
Marta z bolem ci nie pomoge, ale mam nadzie, ze to nic zlego! U mnie juz 4... Melisa wypita, telefony do Polski zaliczone. Jeszcze 2 godziny do budzika. Ide na gore do wyrka. Dobrego wieczoru!
Kochana z meliską też nie wolno przesadzać :no: 4 :szok:
Ja już po wizycie.

Maleństwo jest i serduszko bije. Ciąża odpowiada 7w1d ciąży, czyli o dzień mniej niż wg OM. Ależ się cieszę:) Następne USG za dwa tygodnie i mam też zrobić pierwsze podstawowe badania krwi i moczu.
Jutro zamieszczę fotkę:)

Cieszę się, że u Karolci i Zuz-Inki wszystko dobrze. Czekamy jeszcze na wieści od dorki.

Witam nową mamusię!

Buziaki dziewczyny!

Bardzo miło czyta sie takie wieści:)

Do góry