reklama
wikasik
Jestesmy w komplecie :)
Godzina 3. Wstalam i popijam melise z aromatem pomaranczowym. Moze pomoze...
wikasik
Jestesmy w komplecie :)
Marta z bolem ci nie pomoge, ale mam nadzie, ze to nic zlego! U mnie juz 4... Melisa wypita, telefony do Polski zaliczone. Jeszcze 2 godziny do budzika. Ide na gore do wyrka. Dobrego wieczoru!
dila
Fanka BB :)
Ja już po wizycie.
Maleństwo jest i serduszko bije. Ciąża odpowiada 7w1d ciąży, czyli o dzień mniej niż wg OM. Ależ się cieszę Następne USG za dwa tygodnie i mam też zrobić pierwsze podstawowe badania krwi i moczu.
Jutro zamieszczę fotkę
Cieszę się, że u Karolci i Zuz-Inki wszystko dobrze. Czekamy jeszcze na wieści od dorki.
Witam nową mamusię!
Buziaki dziewczyny!
Maleństwo jest i serduszko bije. Ciąża odpowiada 7w1d ciąży, czyli o dzień mniej niż wg OM. Ależ się cieszę Następne USG za dwa tygodnie i mam też zrobić pierwsze podstawowe badania krwi i moczu.
Jutro zamieszczę fotkę
Cieszę się, że u Karolci i Zuz-Inki wszystko dobrze. Czekamy jeszcze na wieści od dorki.
Witam nową mamusię!
Buziaki dziewczyny!
Ja mam i bardzo polecam. Super rzecz. Nie raz nawet w domu używałam,Mała w chuście a ja odkurzałam npja takze zaopatrzę sie w chustę, poniewaz wiosną i latem to fajna sprawa tylko ze te ceny sa jak dla mnie chore, ale moze znajede jakas w logicznej cenie.
A wiązanie nie są takie straszne,można się nauczyć. Pierwsze razy wiadomo,że gorzej ale potem to już załapałam i było ok. 2 minuty i Mała w chuście była wygodnie ułożona.
reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
Kochana z meliską też nie wolno przesadzać 4Marta z bolem ci nie pomoge, ale mam nadzie, ze to nic zlego! U mnie juz 4... Melisa wypita, telefony do Polski zaliczone. Jeszcze 2 godziny do budzika. Ide na gore do wyrka. Dobrego wieczoru!
Ja już po wizycie.
Jutro zamieszczę fotkę
Witam nową mamusię!
Buziaki dziewczyny!
Bardzo miło czyta sie takie wieści
Podziel się: