reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

U nas dziś strasznie deszczowo, sennie i ponuro...Pogoda potęguje uczucie senności i zmęczenia.Właśnnie zbieram resztki sił by coś w końcu ugotowac na obiad.A taaak mi się nie chce:no:

reklama
Dziewczynki, doradzcie proszę, otoz zarowno wczoraj jak i dzis pod wieczór pojawia sie u mnie taki bardzo delikatny, ćmiący ból brzucha na wysokości pępka, czy to moze oznaczac cos groznego? powinnam udac sie do lekarza?

Marta z bolem ci nie pomoge, ale mam nadzie, ze to nic zlego! U mnie juz 4... Melisa wypita, telefony do Polski zaliczone. Jeszcze 2 godziny do budzika. Ide na gore do wyrka. Dobrego wieczoru!

kurcze...tak sie zastanawiam czy to przypadkiem macica nie walczy o wiecej miejsca...gdybym była w bardziej zaawansowanej ciazy to bym pomyslała ze Maleństwo sie przemieszcza.

Ja już po wizycie.

Maleństwo jest i serduszko bije. Ciąża odpowiada 7w1d ciąży, czyli o dzień mniej niż wg OM. Ależ się cieszę:) Następne USG za dwa tygodnie i mam też zrobić pierwsze podstawowe badania krwi i moczu.
Jutro zamieszczę fotkę:)

Cieszę się, że u Karolci i Zuz-Inki wszystko dobrze. Czekamy jeszcze na wieści od dorki.

Witam nową mamusię!

Buziaki dziewczyny!

ja takze zaopatrzę sie w chustę, poniewaz wiosną i latem to fajna sprawa:) tylko ze te ceny sa jak dla mnie chore, ale moze znajede jakas w logicznej cenie.
Ja mam i bardzo polecam. Super rzecz. Nie raz nawet w domu używałam,Mała w chuście a ja odkurzałam np :)
A wiązanie nie są takie straszne,można się nauczyć. Pierwsze razy wiadomo,że gorzej ale potem to już załapałam i było ok. 2 minuty i Mała w chuście była wygodnie ułożona.

reklama
Marta z bolem ci nie pomoge, ale mam nadzie, ze to nic zlego! U mnie juz 4... Melisa wypita, telefony do Polski zaliczone. Jeszcze 2 godziny do budzika. Ide na gore do wyrka. Dobrego wieczoru!
Kochana z meliską też nie wolno przesadzać :no: 4 :szok:
Ja już po wizycie.

Maleństwo jest i serduszko bije. Ciąża odpowiada 7w1d ciąży, czyli o dzień mniej niż wg OM. Ależ się cieszę:) Następne USG za dwa tygodnie i mam też zrobić pierwsze podstawowe badania krwi i moczu.
Jutro zamieszczę fotkę:)

Cieszę się, że u Karolci i Zuz-Inki wszystko dobrze. Czekamy jeszcze na wieści od dorki.

Witam nową mamusię!

Buziaki dziewczyny!

Bardzo miło czyta sie takie wieści:)

Do góry