reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

martaik, a długo Cie tak boli ? ja bym sie chyba bardziej martwila jakby na dole w podbrzuszu bolało ... Jesli nadal odczuwasz dolegliwosci , nic sie nei stanie jak pojdziesz do lekarza w koncu to w trosce o Twoje maleństwo.
dila, jeszcze raz gratuluje ! ja np w nocy czułam kłucie z boku pod lewym zebrem (n ie wiem co tam sie znajduje) .
dorka, a w ktorym ty jestes tyg ze nie chciał zrobic usg ? Troche się dziwie ze karze Ci czekac az do 11 tyg.:eek:
dusia, niestety nie tylko TY borykasz sie z takim problemem, my dopiero jestesmy w trakcie kupna domu i czeka nas zkonczenei jego całego, i wiem ze raczej nie wyrobimy sie do narodzin. Ale uwazam ze powinnismy sie cieszyc ze mamy własne 4kąty , bo duzo ludzi mieszka na wynajętym i nie ma nawet perspektyw zeby pojsc na swoje. Głowy do góry! Po prostu skonczycie domek kiedy bedziecie mogli.

a ja dzis postanowiłam ogranac wreszcie z grubsza chałupe, nic mi sie nei chce , sniadania mi sie nie chce , spac nie mgoe , wkurzam nei to niezmiemsko !
Czujecie sie czasami takie bezuzyteczne ? nie mgoe w niczy pomoc męzowi, a teraz jak kupimy dom to tez procz spraatanai nic wiecej zorbicn ie bede mogła..

reklama
Dila gratulacje! Super, że wszystko jest ok.

Dusia nie ma co płakać, bo płacz niczego nie zmieni, a może tylko zaszkodzić. Pamiętaj, że z każdej sytuacji jest wyjście lepsze i gorsze. Pomyślcie na spokojnie i na pewno wymyślicie coś co pomoże taniej wykończyć dom. Lepiej małymi krokami do przodu! Będzie dobrze!

Dziewczyny, ja dziś jadę na wizytę, ale mąż mówi mi, że jestem nadgorliwa, a to gorsze od faszyzmu. Przy ostatniej wizycie na nfz lekarz kazał mi przyjść za trzy tygodnie, czyli w przyszły poniedziałek, a ja chcę jechać teraz żeby być pewną,że wszystko jest w porządku. Jak myślicie powinnam poczekać ten tydzień, może o ma jakieś duże znaczenie, w którym tygodniu pójdę do lekarza??? Chciałabym już mieć założoną kartę ciąży i wiedzieć, że jest ok. Będę spokojniejsza. Badania mam aktualne z piątku.
Przesadzam czy nie?
Przy okazji wstałam z masakrycznym bólem głowy, ale to chyba przez to, że za długo spałam.

he annte na pewno wszystko jest dobrze... ja też czekałam do 12 tc na wizytę którą mam wyznaczoną na jutro. Wydaje mi się że nie ma co panikować. Tylko dać dzidzi rosnąć spokojnie :) i bez nerwów mamusiu :* ściskam cie mocno:tak:

Dziewczyny grunt to się nie podłamywać, zawsze w każdym momencie życia jest za mało pieniędzy. Z człowiekiem to takm o rany żeby mieć swój kąt ciasny ale własny i ściany mogą być odrapane, a później już nam te ściany przeszkadzają i je robimy i tak dalej ważne żeby do przodu :-) i w sumie zawsze wszystko jest za drogie. Wczoraj jak nam nasi rodacy wycenili tu łazienkę to się aż zakrztusiłam a u mojego A dzis wszyscy anglicy sie smieja jak nas policzyli, tak tu za granica Polak na Polaka moze liczyc:happy:

dorka dila zuzinka gratuluje wizyt:-)

he annte na pewno wszystko jest dobrze... ja też czekałam do 12 tc na wizytę którą mam wyznaczoną na jutro. Wydaje mi się że nie ma co panikować. Tylko dać dzidzi rosnąć spokojnie :) i bez nerwów mamusiu :* ściskam cie mocno:tak:

Dzięki Vilmag!!! Na pewno wszystko jest w porządku, staram się myśleć pozytywnie i nie szukać dziury w całym, bo nie mam powodu. Ale i tak pojadę pewnie dzisiaj! Po prostu nie mogę się doczekać kiedy zobaczę serduszko :-D:-D:-D a tydzień w tą czy w tą. Zresztą teraz będę już jeździła tak jak pan dr zaleci, jak za miesiąc to za miesiąc, jak raz w tyg to raz w tyg. Obiecuję! Po za tym mam tyle pytań do gina, muszę je tylko zapisać, bo w gabinecie zapomnę pewnie.

pieniedzy niestety nigdy nie jest za duzo, ale najwazniejsze to sie nie poddawac:)
annte, jesli ta wizyta ma Cie uspokoic to idz na nia koniecznie, teraz najwazniejszy jest spokoj:) czekam na dobre wiesci:)

reklama
Do góry