reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

kupie witamine c w kropelkach, wode morska do nosa i [FONT=&quot]preparatprobiotyczny po antybiotykoterapii bo tutaj nie maja i nawet nie daja nic dzieciom jak biora antybiotyki, tyle w anglii nie ma, aaa i [/FONT] [FONT=&quot]TantumVerde / aerozol :) kupilam juz tutaj na zabkowanie masc [/FONT]

reklama
witam i ja
u mnie chorobska cd... z nosa mi leci, łeb pęka ,W po nocce a ja siedze z dzieciorami:-)
powodzenia na chrzcinach , my za tydzień az sie boje jak mała wtrzymie godzinke w kosciele...zmykam nic nie odpisze bo nie jestem na biezaco ....zaneta wspolczuje sytuacji z chłopem:wściekła/y:

czarnula wodę morską mają :) Sterimar Baby Nasal Hygiene 0-3 years 50ml - Boots
ja polecam tantum verde na gardło,no i probiotyki bo niby możesz kupić w bootsie czy holland and barrel ale cena powala. A maśc na ząbkowanie to polecam dentinox-kosztuje ok 2funtów jesli dobrze pamiętam-dostępna w każdyn supermarkecie(tesco,asda,morrisons) i jest rewelacyjna. Odpowiednik polskiej camilli też kupisz w bootsie Ashton and Parsons Infants Powders - 20 Powders - Boots lub coś podobnego w marketach: Nelsons Teetha Teething Granules - 24 Sachets - Boots
A tak swoją drogą to są polskie apteki w UK i wysyłają nawet na drugi dzień,ceny mają tylko ciut wyższe niż w PL nie ma aż takiej wielkiej różnicy-wiadomo,że cos tam muszą zarobić-ale masz "świeży"lek z długim terminem ważności i taki co akurat w danej chwili potrzebujesz. Zobacz sobie bo może akurat gdzieś niedaleko Ciebie jest jakaś apteka to mogłabyś sobie nawet czasem podjechać i sama coś kupić nie czekając na wysyłkę.
https://www.google.pl/search?q=pols...sugexp=chrome,mod=15&sourceid=chrome&ie=UTF-8

A tak poza tym to dzień dobry :) my jesteśmy ostatnio tydz w PL. W Krakowie po kilku dniach deszczowych,zimnych i pochmurnych już coraz ładniejsza pogoda znów się robi więc akurat się załapiemy na ostatnie podrygi ciepła i słońca,bo w UK to już jesień od dawna.

Cześć :D

Flaurka - jaki tron :-D mój brat jak był mały dostał nocnik z pozytywką, usiadł, narobił i spierniczał z niego szybciej niż światło :eek::-D koniec końców - pozytywka wymontowana, dziecko przez tydzień bało się siadania na tym cudzie - a wszyscy myśleli, ze tak pięknie będzie robił, bo w nagrodę mu zagra :sorry::sorry: a jak jedzenie w knajpie, rodzinie smakowało??

Zanetaa - Ja też słyszałam, że Camilla jest bardzo dobra na ząbkowanie :-) biedna Hania... może jak pierwszy ząbek wyjdzie będzie lepiej :tak: Ja sie zastanawiam czy u nas też sie zaczęło, czy nie - mały trze po dziąsełkach, ślini się okrutnie, czasami wybudza w nocy... Zdarza sie, że butlę je dłużej niż zwykle bo "coś" mu przeszkadza, ale jakoś specjalnie dokuczliwy nie jest :eek::eek:

Teściowa dziś wyjeżdża, zostawiła mi zapas kosmetyków (dla Krzysia, a i mnie się dostało parę fajnych rzeczy :-p), muszę się za obiad zabrać - nie chce mi się... :confused2:
Nerki mnie zaczynają łupać, ale w domu mam tak zimno, że się nie dziwię - dogrzewamy się piecykiem elektrycznym, już widzę rachunek za prąd :szok::szok: Krzyś zasnął po północy - wyspał się w drodze do Krakowa, z Krakowa, w międzyczasie uciął drzemkę i tak się bujaliśmy do 24, potem o 3 pobudka - wyjął smoka, machał nim i zacieszał - potem zaczął wyć, że głodny :confused2: w końcu wylądował w naszym łóżku, bo żadnemu z nas nie chciało się wisieć nad jego łóżeczkiem. Dzisiaj muszę zmolestować Maćka, żeby mu zamontował liścia nad łóżkiem (kupiliśmy mu zamiast baldachimu listek nad łóżeczko - w Ikei - jest kapitalny - Jeden wieczór był prowizorycznie zamontowany i Mały w osłupieniu na niego patrzył, patrzył, patrzył... aż zasnął :-D

Nie dam rady Was doczytać - 2 dni migreny, nawet nie chciało mi się odpalać kompa :confused2: czasami coś na komórce podczytałam na fb.

Miłej niedzieli :))

czesc dziewczyny! malo mnie ostatnio bo moj synus daje mi popalic w nocy wiec odsypiam kiedy tylko moge :) postaram sie byc wiecej jak mu sie odmieni :)
milego dzionka Wam zycze! :*

reklama
dzis sie moj zlosnik nawet pare razy usmiechnal ale ogolnie te dni od czwartku siedza mi w kosciach ze och :confused2: Widze, ze nie tylko mojego wzielo na cyrki: &&&& dziewczyny, zebysmy to wytrzymaly nie ladujac w psychiatryku :sorry::happy:

zanetaa - starzeje sie ten Twoj chlopina i tyle ;-) Ciesz sie, ze wogole moze :-p:-D

Do nas wpadl dzis tesc. Poki trzymal sie z dala bylo o.k. ale wnuk nie tracil przybysza z oka :-) Jak dziadek robil glupie miny to nawet zasluzyl na usmiech :-D Ale jak chcial poglaskac po raczce to juz niewdziecznik chcial uciec i sie schowac za mamusie :-p:-D

Do góry