reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

kupie witamine c w kropelkach, wode morska do nosa i [FONT=&quot]preparatprobiotyczny po antybiotykoterapii bo tutaj nie maja i nawet nie daja nic dzieciom jak biora antybiotyki, tyle w anglii nie ma, aaa i [/FONT] [FONT=&quot]TantumVerde / aerozol :) kupilam juz tutaj na zabkowanie masc [/FONT]

reklama
witam i ja
u mnie chorobska cd... z nosa mi leci, łeb pęka ,W po nocce a ja siedze z dzieciorami:-)
powodzenia na chrzcinach , my za tydzień az sie boje jak mała wtrzymie godzinke w kosciele...zmykam nic nie odpisze bo nie jestem na biezaco ....zaneta wspolczuje sytuacji z chłopem:wściekła/y:

czarnula wodę morską mają :) Sterimar Baby Nasal Hygiene 0-3 years 50ml - Boots
ja polecam tantum verde na gardło,no i probiotyki bo niby możesz kupić w bootsie czy holland and barrel ale cena powala. A maśc na ząbkowanie to polecam dentinox-kosztuje ok 2funtów jesli dobrze pamiętam-dostępna w każdyn supermarkecie(tesco,asda,morrisons) i jest rewelacyjna. Odpowiednik polskiej camilli też kupisz w bootsie Ashton and Parsons Infants Powders - 20 Powders - Boots lub coś podobnego w marketach: Nelsons Teetha Teething Granules - 24 Sachets - Boots
A tak swoją drogą to są polskie apteki w UK i wysyłają nawet na drugi dzień,ceny mają tylko ciut wyższe niż w PL nie ma aż takiej wielkiej różnicy-wiadomo,że cos tam muszą zarobić-ale masz "świeży"lek z długim terminem ważności i taki co akurat w danej chwili potrzebujesz. Zobacz sobie bo może akurat gdzieś niedaleko Ciebie jest jakaś apteka to mogłabyś sobie nawet czasem podjechać i sama coś kupić nie czekając na wysyłkę.
https://www.google.pl/search?q=pols...sugexp=chrome,mod=15&sourceid=chrome&ie=UTF-8

A tak poza tym to dzień dobry :) my jesteśmy ostatnio tydz w PL. W Krakowie po kilku dniach deszczowych,zimnych i pochmurnych już coraz ładniejsza pogoda znów się robi więc akurat się załapiemy na ostatnie podrygi ciepła i słońca,bo w UK to już jesień od dawna.

Cześć :D

Flaurka - jaki tron :-D mój brat jak był mały dostał nocnik z pozytywką, usiadł, narobił i spierniczał z niego szybciej niż światło :eek::-D koniec końców - pozytywka wymontowana, dziecko przez tydzień bało się siadania na tym cudzie - a wszyscy myśleli, ze tak pięknie będzie robił, bo w nagrodę mu zagra :sorry::sorry: a jak jedzenie w knajpie, rodzinie smakowało??

Zanetaa - Ja też słyszałam, że Camilla jest bardzo dobra na ząbkowanie :-) biedna Hania... może jak pierwszy ząbek wyjdzie będzie lepiej :tak: Ja sie zastanawiam czy u nas też sie zaczęło, czy nie - mały trze po dziąsełkach, ślini się okrutnie, czasami wybudza w nocy... Zdarza sie, że butlę je dłużej niż zwykle bo "coś" mu przeszkadza, ale jakoś specjalnie dokuczliwy nie jest :eek::eek:

Teściowa dziś wyjeżdża, zostawiła mi zapas kosmetyków (dla Krzysia, a i mnie się dostało parę fajnych rzeczy :-p), muszę się za obiad zabrać - nie chce mi się... :confused2:
Nerki mnie zaczynają łupać, ale w domu mam tak zimno, że się nie dziwię - dogrzewamy się piecykiem elektrycznym, już widzę rachunek za prąd :szok::szok: Krzyś zasnął po północy - wyspał się w drodze do Krakowa, z Krakowa, w międzyczasie uciął drzemkę i tak się bujaliśmy do 24, potem o 3 pobudka - wyjął smoka, machał nim i zacieszał - potem zaczął wyć, że głodny :confused2: w końcu wylądował w naszym łóżku, bo żadnemu z nas nie chciało się wisieć nad jego łóżeczkiem. Dzisiaj muszę zmolestować Maćka, żeby mu zamontował liścia nad łóżkiem (kupiliśmy mu zamiast baldachimu listek nad łóżeczko - w Ikei - jest kapitalny - Jeden wieczór był prowizorycznie zamontowany i Mały w osłupieniu na niego patrzył, patrzył, patrzył... aż zasnął :-D

Nie dam rady Was doczytać - 2 dni migreny, nawet nie chciało mi się odpalać kompa :confused2: czasami coś na komórce podczytałam na fb.

Miłej niedzieli :))

czesc dziewczyny! malo mnie ostatnio bo moj synus daje mi popalic w nocy wiec odsypiam kiedy tylko moge :) postaram sie byc wiecej jak mu sie odmieni :)
milego dzionka Wam zycze! :*

reklama
dzis sie moj zlosnik nawet pare razy usmiechnal ale ogolnie te dni od czwartku siedza mi w kosciach ze och :confused2: Widze, ze nie tylko mojego wzielo na cyrki: &&&& dziewczyny, zebysmy to wytrzymaly nie ladujac w psychiatryku :sorry::happy:

zanetaa - starzeje sie ten Twoj chlopina i tyle ;-) Ciesz sie, ze wogole moze :-p:-D

Do nas wpadl dzis tesc. Poki trzymal sie z dala bylo o.k. ale wnuk nie tracil przybysza z oka :-) Jak dziadek robil glupie miny to nawet zasluzyl na usmiech :-D Ale jak chcial poglaskac po raczce to juz niewdziecznik chcial uciec i sie schowac za mamusie :-p:-D

Do góry