reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

No jak mozna auto kupić przez internet to czemu nie chłopa? Ja swojemu wciąz mówię, że zainwestowałam w niego 10PLN +Vat, więc ma sie sprawować, bym inwestycji nie żałowała;)

reklama
PIER...E - NIE ROBIĘ!

jak dla mnie BB jest bardziej przejrzyste, szybciej tu coś odnaleść (choć potrafimy wprowadzić mętlik na głownym) i można kliknąć "pierwszy nieprzeczytany". brakuje tu kilka rzeczy z fb, ale ja wolę bb i tu będę się udzielać.

Flaurka - to majstruj sondę:) mi się moje cholerstwo przypałętało w autobusie, więc się wybiję;p po jakimś roku od "wpadki" odważył się napisać smsa (taa kiedyś był nieśmiały) i troszkę mi zajęło skojarzenie kto to taki..
i puuuuuf tak powstał chocapic;)

nie pochwaliłam się, że od wczoraj nie noszę obrączki ani zaręczynowego (obrączka (12,5) przytrzymywała zaręczynowy(13). nie, to nie Misiek mnie wyprowadził z równowagi (choć jak zwykle próbował, dzięki niemu mam anielską cierpliwość), a... zsunęły mi się z palca i wkiprowały do... kibla:-D:-D udało się wyciągnąć i na szczęście w kibelku nie było "węża".. i jaki tego powód? schudł mi palec? aaaa - zgadnijcie jakim słowem uraczył mnie mój kochany mąż kiedy już przestał się chichrać...

no i się pochwalę - dziś mamy rocznicę, oboje o tym zapomnieliśmy i przypomniał nam Daniel Dyk mówiąc, że dziś 18.. tyle szaleństwa, bo mam @;(((((((

edit2 - chociaż na indianina tez się da;)

Ostatnia edycja:
Mysio to twój mały też ma nietolerancje mleka lub azs ??
zaneta uśmiałam się czytając twój post dobra jesteś :):-D
Flaurka to musi się starać teraz za te 10 pln plus vat twój chłop :-)
A co do Fb to ciężko się czyta ale idzie się przyzwyczaić by pogawędzić ale na bb jest przejrzyście i spokojnie :-D

Hehe...Konia po blocie tez znam i znam Dobry marynarz i morze czerwone przeplynie:-D

Olka zasnela na macie, nie bede jej budzic, poczekam az sie obudzi dostanie mleko i pojdzie juz spac do swojego lozeczka.

pieszczoszka ja tez już dawno te wkładkę z fotelika wyjęłam :)

zaneta ;-)

Flaurka my też z sympatii i też nie raz się śmiałam do mojego żeby mi oddał te 30zł bo to spora inwestycja była ;-)

ja wolę pisac na szybko na fb o pierdołach a tu tematycznie o dzieciakach :-)

reklama
Witam wieczornie :-D.FB nie mam nie wiem jak i co tam robić nikt mi nie wytłumaczył,a tak w ogóle LUBIĘ BB:tak:.As tak mi przykro .Ucałuj od ciotki Azuli maluśką niech się buziaczek jak najszybciej goi:tak:.Pieszczoszka to fajnie,że Seba ma pracę:-D.Kugela i Mysio co do zatorów nie miałam nigdy i mam na ten temat teorię nigdy ,przenigdy nie odciągałam pokarmu do tego by dziecko piło go z butelki jak był nawał to lekko wycisnełam by lekko pierś zmiękła i to podczas kąpieli .A mm to nie zbrodnia ,a dziecko coraz mniej będzie bliskości przy cycku potrzebowało ,a raczej przy zabawie.To już nie oseski :no:.Za miesiąc już mamy wprowadzać jabłuszka,marchewki potem pierwsze zupki ,a cycuś to zacznie być takim usypiaczem i popieszczaczem ,a nie karmicielem ale warto karmić co najmniej przez te 6 miesięcy ,a jeszcze lepiej i przez 12 czy nawet dłużej.Ale niestety to już nie karmienie będzie ,a uzupełnienie.

Do góry