reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

a ja sie nie zgodze z Toba do konca Flaurka. Na przyklad dzisiaj "pierdulkowano" na fb na takie tematy jak pajaki i internetowe randki ale ja przeczytalam o tym kilka godzin po czasie, wiec juz glupio byloby nawracac a na bb mozna by bylo :-p

reklama
Czuje się winna, bo te pająki to ja...

Fakt, że na forum łatwiej do tematu nawiżać, chociazby przez cytowanie, ale z drugiej strony na FB tak to własnie działa, ze o tych pajakach to mozna gadać kiedy się chce - choćby i pięć razy:) A tak w ogóle, to po dzisiejszej tam rozmowie naszła mnie myśl by tu na forum stworzyć ankiete pt. Gdzie poznałes swoją połówkę - bo chyba internet wysoko będzie notowany. Inne mozliwości jakie mi się nasuwaja to szkoła, znajomi, impreza i praca - ciekawe co by wygrało.

internetowe randki:), ciekawy temat byl:). Znam pare ktora sie poznala na sympatii, w zeszlym roku wzieli slub a w pazdzierniku spodziewaja sie chlopca, szybko im to poszlo.

U nas nadal marudzenie, juz sie nie moge doczekac 19 az najmlodsza pojdzie spac bo wytrzymac z nia nie idzie:-(

Z tym FB dla mnie to fajna sprawa z racji tego ze szybko sie pisze bo jest to czat. Oczywiscie forum to forum i "zawsze" bede tu zagladac, ale czesto gesto jest tak ze po długim czasie nastaje cisza...pisze to z doswiadczenia bb,bo jestem na takich watkach/a raczej byłam, bo głupio prowadzic monolog...

No i maruda sie włączyla, jego pora:zawstydzona/y:

Bea - ja poznałam Leszka na Sympatii, choć wczesniej sie znalismy z widzenia ze szkoły:) Mój brat własnie się ożenił z dziewczyną z Sympatii - taka małą kryptoreklamę im zrobiłam;)

niby tak, Flaurka, ale w praktyce jak sie nie jest na biezaco (a byc nie sposob) to sie wiekszosc przeoczy. Chat to takie urywane skrawki, nic glebszego, moim zdaniem :tak:

Co do par internetowyh: mysle, ze jest ich sporo ale duza czesc moze sie wstydzic przyznac :-p

No i jestem w domu :)

Mój synol przeżył z tatą i babcią sam beze mnie ale i tak musili go pacyfikować butelką. Kupiłam mu mm Bebielon pepti, zobaczymy jaka będzie reakcja. Będzie je pił 2 razy w tygodniu jak będę miała korepetycje poza domem.
Teraz szykujemy się do spania :p więc wiecej czasu będzie na pisanie tu i na FB :p

BUZIAM :****

reklama
Mojego bylego chlopaka poznalam na Sympatii:-) bylismy razem 3 lata,mial byc slub ale wyszlo jak wyszlo i nie zaluje.Moja przyjaciolka meza poznala przez internet;-)

Do góry