a ja sie nie zgodze z Toba do konca Flaurka. Na przyklad dzisiaj "pierdulkowano" na fb na takie tematy jak pajaki i internetowe randki ale ja przeczytalam o tym kilka godzin po czasie, wiec juz glupio byloby nawracac a na bb mozna by bylo
reklama
Flaurka
Fanka BB :)
Czuje się winna, bo te pająki to ja...
Fakt, że na forum łatwiej do tematu nawiżać, chociazby przez cytowanie, ale z drugiej strony na FB tak to własnie działa, ze o tych pajakach to mozna gadać kiedy się chce - choćby i pięć razy A tak w ogóle, to po dzisiejszej tam rozmowie naszła mnie myśl by tu na forum stworzyć ankiete pt. Gdzie poznałes swoją połówkę - bo chyba internet wysoko będzie notowany. Inne mozliwości jakie mi się nasuwaja to szkoła, znajomi, impreza i praca - ciekawe co by wygrało.
Fakt, że na forum łatwiej do tematu nawiżać, chociazby przez cytowanie, ale z drugiej strony na FB tak to własnie działa, ze o tych pajakach to mozna gadać kiedy się chce - choćby i pięć razy A tak w ogóle, to po dzisiejszej tam rozmowie naszła mnie myśl by tu na forum stworzyć ankiete pt. Gdzie poznałes swoją połówkę - bo chyba internet wysoko będzie notowany. Inne mozliwości jakie mi się nasuwaja to szkoła, znajomi, impreza i praca - ciekawe co by wygrało.
bea28
internetowe randki, ciekawy temat byl. Znam pare ktora sie poznala na sympatii, w zeszlym roku wzieli slub a w pazdzierniku spodziewaja sie chlopca, szybko im to poszlo.
U nas nadal marudzenie, juz sie nie moge doczekac 19 az najmlodsza pojdzie spac bo wytrzymac z nia nie idzie:-(
U nas nadal marudzenie, juz sie nie moge doczekac 19 az najmlodsza pojdzie spac bo wytrzymac z nia nie idzie:-(
suzi1
Kocham Cię synuś
Z tym FB dla mnie to fajna sprawa z racji tego ze szybko sie pisze bo jest to czat. Oczywiscie forum to forum i "zawsze" bede tu zagladac, ale czesto gesto jest tak ze po długim czasie nastaje cisza...pisze to z doswiadczenia bb,bo jestem na takich watkach/a raczej byłam, bo głupio prowadzic monolog...
No i maruda sie włączyla, jego pora
No i maruda sie włączyla, jego pora
Flaurka
Bea - ja poznałam Leszka na Sympatii, choć wczesniej sie znalismy z widzenia ze szkoły Mój brat własnie się ożenił z dziewczyną z Sympatii - taka małą kryptoreklamę im zrobiłam
niby tak, Flaurka, ale w praktyce jak sie nie jest na biezaco (a byc nie sposob) to sie wiekszosc przeoczy. Chat to takie urywane skrawki, nic glebszego, moim zdaniem
Co do par internetowyh: mysle, ze jest ich sporo ale duza czesc moze sie wstydzic przyznac
Co do par internetowyh: mysle, ze jest ich sporo ale duza czesc moze sie wstydzic przyznac
bea28
Flaurka to fantastycznie... R twierdzi, ze w dzisiejszych czasach jak sie szuka milosci to tylko przez internet
Mysiochomis
:*
No i jestem w domu
Mój synol przeżył z tatą i babcią sam beze mnie ale i tak musili go pacyfikować butelką. Kupiłam mu mm Bebielon pepti, zobaczymy jaka będzie reakcja. Będzie je pił 2 razy w tygodniu jak będę miała korepetycje poza domem.
Teraz szykujemy się do spania więc wiecej czasu będzie na pisanie tu i na FB
BUZIAM :****
Mój synol przeżył z tatą i babcią sam beze mnie ale i tak musili go pacyfikować butelką. Kupiłam mu mm Bebielon pepti, zobaczymy jaka będzie reakcja. Będzie je pił 2 razy w tygodniu jak będę miała korepetycje poza domem.
Teraz szykujemy się do spania więc wiecej czasu będzie na pisanie tu i na FB
BUZIAM :****
reklama
Podziel się: