reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

No własnie Pieszczoszka - możesz sobie załozyć konto, do znajomych przyjąć tylko jedną z nas, dodamy Cie do grupy i będziesz widziała wszystko to co piszemy w grupie - Seba nie obrazi sie chyba o jedną znajomą, płci pieknej w dodatku

reklama
As - przytulas dla Karolci i Ciebie, bo na pewno to przeżyłaś!

Pieszczoszka - widzisz jakie masz zdolnego mężczyznę? gratulacje.

zaprawiania kompotów ciąg dalszy, może wyrobię się do wieczora to napiszę. miłego dnia kochane Majóweczki!

a ja sie buntuje przeciwko fb :wściekła/y: Czyta sie niewygodnie (male okienko, na bb jest caly ekran) i to w sumie taki chat a nie forum :no: Fajnie, jesli fb uzupelni forum ale jak ma zastapic to po prostu bedzie szkoda :sad: Takze ja sie zamierzam udzielac wiecej tu. O ile bede miala z kim :zawstydzona/y:

Forum to forum, a fb to może być miejsce na plotki typu kawa i ciastko. Ja tam wolę tutaj dyskutować, choć mało się udzielam.
PIESZCZOSZKA, super wiadomość z tą pracą! Cieszę się bardzo!
Idę ogarniać kuchnię, bo mój R. kupił dziś sokowirówkę i robił sok z jabłek. Jabłka są wszędzie a soku wyszła szklanka :-D Mała śpi, R. na spotkaniu stowarzyszenia piłkarskiego, które założył wraz ze znajomymi, aby dzieciaki mogły grać w piłkę pod okiem profesjonalistów. Ale jestem z niego dumna!!!:-D

reklama
Racja - forum to forum - pytac będę tutaj - tam mozna popierdułkować i towarzysko sie poudzielac - jak mi zywych ludzi brakuje, ja już chyba nawet chce do pracy:))

Gratki dziewczyny dla waszych chłopaków:)

Do góry