reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
no ale jakij grupie? suzi a ktora to ty? ludzie naprawde brakuje przy nazwisku nicka :-D
kasiula- gdzie tam? ja to tepa jestem :)

wiem wiem wszystko znalazlam :-) dziewczyny na ta pisanine i to czytanie musialabym byc majowka bez dziecka bo normalnie nie nadarzam z niczym:tak::tak::-Dale fb jest fajne bo tam to jestem na codzien w przeciwienstwie terza do bb:baffled:

I ja się przemieszczam powoli w stronę łóżka. Dziecię śpi już od godziny więc i ja po ciężkim, długim i zabieganym dniu zasłużyłam na odpoczynek. Zaraz na ale kino zaczyna się "Boski". Ciekawe czy obejrzę, czy zasnę w trakcie.

Spokojnej nocy życzę wszystkim.

moj mały juz tez spi od prawie 2 godzin.

co do faceow i portalow - to bylego poznalam w radiu - byl kacik poznajmy sie czy cos takiego i jakos miedzy nami zaiskrzylo, pobylismy ze soba 3 lata a potem bye :)
Meza poznalam na portalu kurnik, czesto gralismy ze soba w gry, juz nawet nie pamietam jakie

co do wkladki to moj Gabi od samego poczatku jezdzi bez, nie miescil sie i bylo niewygodnie wiec zdjelismy

A ja mojego poznałam u mnie w domu bo przyjechał kupić kwiaty ale tak to jego mama i moja były sąsiadkami.
My dziś dwa spacerki zaliczyłyśmy jeden na miasto do rosmanna po kaszkę malinową bo z jabłkiem jest be i Hania nie chce(a kupiłam duża paczkę no i sobie ją sama zjem)
No Hanula już słodko lula więc i ja uciekam.
Ja wkładkę wyjęłam dopiero dwa dni temu a Hanuś waży mi dopiero 5800 a i jest o niebo lepiej bo już się nie mieściła

eh... szarańcza dostała właśnie trawy i tak mocno zaczęła skakać że zagłusza mi to co słucham na słuchawkach.... Dziś też ją zbierałam z pokoiku małego. Pewnie jeszcze jakieś szarańcze śmagają nam po chałupie... eh... oglądam my little pony :p

reklama
Czuje się winna, bo te pająki to ja...

Fakt, że na forum łatwiej do tematu nawiżać, chociazby przez cytowanie, ale z drugiej strony na FB tak to własnie działa, ze o tych pajakach to mozna gadać kiedy się chce - choćby i pięć razy:) A tak w ogóle, to po dzisiejszej tam rozmowie naszła mnie myśl by tu na forum stworzyć ankiete pt. Gdzie poznałes swoją połówkę - bo chyba internet wysoko będzie notowany. Inne mozliwości jakie mi się nasuwaja to szkoła, znajomi, impreza i praca - ciekawe co by wygrało.
No tak...
Ja w ankietę sie nie wpisuję .
Nas ze sobą poznał ksiądz jak byliśmy z nim na kręglach i dyskotece. :-D:-D:-D:-D

Mała padła to mam chwilkę .
Tu jeszcze z grubsza nadrobiłam ,ale FB to zapomnij człowieku :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Do góry