reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Macie racje,a ja mam rozterki matki przedszkolaka;-) Na razie jutro nie idzie do przedszkola,zobaczymy kiedy pojdzie ponownie.Potem bedzie miala znowu tydzien przerwy w pazdzierniku,bo lecimy do PL (tylko do Wawy).Jakos to bedzie.
@ zaczela mi dokuczac,mam mdlosci jak na poczatku ciazy.do jutra.

reklama
As &&&&&&&&

Słuchajcie, mój fb nie dźwiga ilości zaproszeń i tego co się dzieje, non stop się zawiesza.:-D

I powiem szczerze, że fajnie znów tu napisać :-D

Faktycznie pustki straszne się zrobiły, ciężko mi się przestawić:baffled: U nas dzień minął standardowo ale moje dziecię normalnie nie lubi spacerować:baffled: Mama sobie dziś postanowiła przy okazji ładnej pogody że pospacerujemy długo ale mojej pannie się odwidziało i znowu na syrenie wracałyśmy biegiem do domu, jak tylko weszłyśmy do domu i młodzież wylądowała na macie to uśmiech od ucha do ucha i co kaman:szok: eh no nic chyba wózek już nie jest fajny:-)
Miłego i spokojnego wieczoru i powodzenia w usypianiu maluchów:-)

justynamika ja tam jestem zdania ze nasze dzieci maja juz powoli dosc lezenia w gondolach:-) no ilez mozna nie :-pmoj czasami spi i jest ok czasami lezy i sie bawi i tez jest super ale jak czasami zacznie sie wyginac w tej gondoli to oznacza "matka bierz mnie na rece bo chce ogladac świat" i nawet podniesienie oparcia juz nie pomaga:dry: wiec juz niedlugo moj krolewicz bedzie sie wozil w spacerówce :-)

Justyna :p to już spacerówkę montuj może spacery będą milsze.

Ja jutro zaczynam korepetycje, oczywiście muszę dojechać do uczennicy bo jej rodzice pracują do 20.00 a ona ma 11 lat więc raczej po mieście jeżdzić nie będzie sama. Teraz mam problem bo muszę poodciągać pokarm jutro... zaczynam od rana bo udaje mi się sciągać na raz po 20 ml. Kurde po tym zatorze strasznie mi się teraz ściąga pokarm. Wcześniej nawet do 200 mi sie udawało. Porażka :(

Nuta - to Twoj ma chyba najblizej do andav :happy:

anik - bedzie dobrze. Mysl, ze to tylko formalnosc ;-)

U nas dzis dziwny dzien. Na przemian ryk i sen, sen i ryk :baffled:

Zakrecilam sie z tym facebookiem. Przyznaje, ze nie nadazam ale to dlatego ze mialam zaleglosci od piatku wieczor :sorry2:

Pieszczoszka najlepszego.Dorka&&.As i Karolinka jeszcze mocniejsze &&:tak:.Ja oczywiiście nie doczytuję bo miałam w trzy d roboty co się stało?????:szok: to znaczy wiem ,że upadły ale jak do tego doszło jakie obrażenia itp to straaszne..Mysio pamiętaj Gabryś już spory i mm też w razie co można podać.Amelia wieczorkiem i rankiem dostaje dodatkowo mm (teraz wieczorem z glutenikiem w postaci kaszki) i jest dobrze :tak:Natalka ja mam w gondoli możliwość poniesienia i dziecko leży pod kątem ,a to wyginanie to taki trening i w spacerówce też będzie.Ja Ameliankę do spacerówy dopiero wiosną przerzucę:-D

Ostatnia edycja:
Pieszczoszka najlepszego.Dorka&&.As i Karolinka jeszcze mocniejsze &&:tak:.Ja oczywiiście nie doczytuję bo miałam w trzy d roboty co się stało?????:szok: to znaczy wiem ,że upadły ale jak do tego doszło jakie obrażenia itp to straaszne..Mysio pamiętaj Gabryś już spory i mm też w razie co można podać.Amelia wieczorkiem i rankiem dostaje dodatkowo mm (teraz wieczorem z glutenikiem w postaci kaszki) i jest dobrze :tak:Natalka ja mam w gondoli możliwość poniesienia i dziecko leży pod kątem ,a to wyginanie to taki trening i w spacerówce też będzie.Ja Ameliankę do spacerówy dopiero wiosną przerzucę:-D
a bo twoja to taka kruszynka to i do wiosny moze sie zmiesci w gondoli a moj to juz powoli tak na styk :dry::sorry2::-) a tez mu czasami podniose oparcie ale on juz sie nie da oszukac :-p ale mam nadzieje ze juz to wyginanie bedzie mniej nasilone bo juz w spacerowce bedzie wszystko widzial :-):tak:

reklama
Tak Amelia jest drobniutka ale i gondola olbrzymia wózio clasick.Ale powiem szczerze w niedzielę minełam wózek napis na nim Royal wyższy szerszy i dłuższy od mojego poza tym w moim typie aż mi zazdrość się zrobiła(ale pewnie na takie cacko by mnie nie było stać).Ale do wiosny też już niedaleko i tak spacerówka nas nie minie ,a potem coś jak parasolka:tak:

Do góry