reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

pieszczoszka super, ze jestescie razem:-)..&&&& za prace..., ja juz sobie wyobrazam co wy tam w nocy wyczynialiscie:-D

Jeszcze was nie doczytalam a widzialam ze juz sporo tego od wczoraj...ja pojechalam po poludniu po moich na lotnisko;-)wyjechalam po 14 a bylismy w domu dopiero o 19, masakra takie korki:szok:.
Amelia jak to po wizycie u babci rozpieszczona i zakatarzona na maksa, juz powoli jej ten katar przechodzi, ale z rozpuszczeniem bedziemy walczyc chyba z dwa tygodnie:wściekła/y:...

Postaram sie was doczytac, jak mi moja maruda na to pozwoli, a tymczasem zycze wam milego dnia:tak:

reklama
Pieszczoszka no to sie doczekałaś !
Mam pytanie do mam katarowych. Pierwsze dwa dni był wodnisty a dziś juz gęstszy i lekko żółtawy. Tak macie? Powiem szczerze ze nie poszlam do lekarza (wczoraj byla nasza i dopiero we wtorek) bo boje sie ze beda tabuny chorych przedszkolakow:baffled:a na godziny zdrowych w czwartki sa szczepienia i napewno nas z katarem by nie zapisali. Z rana zakaszle ze 3 razy, je, spi wiec raczej normalnie.

moj Maly sie zlitowal i pospalismy sobie jeszcze 1,5 godzinki wiec juz sie nie gniewamy :) poza tym nocka minela nam fajnie, z dwiema krotkimi przerwami na jedzonko (wczoraj nie dokarmalismy i mysle ze tak juz zostanie:))
pieszczoszka, fajnie ze jestescie juz razem
Flaurka, oby to nie bylo nic powaznego, moj Maly wczoraj nie mogl jesc przez gile w nosie, ale mu posciagalam i bylo ok
zdrowka wszystkim chorowitkom zycze!
Stasiek wlasnie zjadl sniadanko a teraz czas na mnie :)
milego dzionka Wam zycze i do pozniej :*

Pieszczoszka, suuper!!

A ja zaraz idę zapisać Młodego na rehabilitację, muszę być z nim, może już pierwsze "zajęcia" bedą. I musze pół miasta z buta przejść sama a wszędzie remonty, nawet poc domem chodnik zdjęli :szok:

A ja musiałam przerwać dietę bo chora jestem. TŻ od razu się ucieszył i kupił wieeelką czekoladę i chipsy...ehh...

Piotrek w nocy poszedł spać wyjątkowo późno, wiec rano nie chciało mi się wstawać jak się obudził, ale TŻ już na nogach był, więc poprosiłam go żeby się zajął i przewinął bo pampers pełen. Powiedział że się zajmie, ale żebym przewinęł, bo on nie lubi. Nożesz w mordę! Jakby przewijanie zasranych pampresów było moim hobby :wściekła/y: Gadaj tu z facetami :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Kurcze troche załuje,że sie kochałam.. strasznie mnie boli teraz podbrzusze i po bokach.. chyba przez ta nadżerkę..Po okresie ide na zabieg.

Sebastian był w areszcie ze względu na to,że sie nie wstawiał sie na rozprawy.Jedna już była a nastepna jest w październiku wiec co z tego wyniknie się okaże !
pozniej wiecej napisze jak cos chcecie wiedziec pytajcie

Niuska dzięki za zrozumienie ja się cieszę macierzyństwem i nie dołuję gdy mały daje odpocząć i jest grzeczniutki a od poniedziałku nie wyrabiam ten skok mnie dobija mam nadzieję że już dziś będzie lepiej jak na razie mały spi.
Zaneta mam nadzieję że będzie tak jak mówisz i będzie LŻEJ oby
A co do bb masz rację to takie spotkanie z przyjaciółmi można ponarzekać i się wygadać i chociaż troszkę lżej się robi ...
Anik nie wiem co poradzić by mały szybciej zasnął może nie daj mu spać już tak od 17 pomęcz Go troszkę leżeniem na brzuszku ja tak robię i puzniej o 19 kąpanie i przed 20.00 już śpi ale ostatnio 2 noce stęka jak by Go bączki męczyły a kupy
już 3 dzień dziś nie ma...zacznę się martwić ,,,
Pieszczoszka własnie napisz coś więcej w tej sprawie Seby w sądzie... A jednak była upojna noc hehe :-D

sprawa dotyczy tylko tej wody za te 300zł.. na dodatek Sebastian jej nie wziął .. ale adwokat mówił,że lepiej żeby przyznał się i wtedy te sprawy sie szybciej skończą a wielkich konsekwencji z tego nie bedzie.. Jedynie sąd ścigał go za to,że nie wstawiał się na rozprawy.Sebastian oczywiście wyjaśnił,że nie wiedział o niczym i tak dalej a Sedzina przeczytała wczesniej mój list który wysłałam do Sebastiana (pisałam tam jak mi jest ciezko samej z dzieckiem i tak dalej) i dopiero wtedy mu go dała i powiedziała,że serce jej krwawi,że tak się stało. Jednak sedzia tez człowiek:-D

Pieszczoszka super ,a bóle po szaleńczej nocy to się zdarzają przynajmniej wiesz co było;-).Tylko Lauruni szkoda niestety tak małe dziecko ma małą pamięć ale brawa dla Seby ,że walczył o odzyskanie córusinej miłości.U nas noc po japońsku czyli jako tako:-D.Teraz Amelia śpi ja posprzątałam u ptaśków (mam 5 kanarków i 2 papugi).Będzie na obiad ryba no i wino w balonach już nastawione i soki porobione.Dalej wyrób soków trza będzie uskuteczniać .To nara:-D
)

reklama
ha, pieszczoszka, to nieposzanowanie tajemnicy korespondencji wyszlo Wam na zdrowie :-D Moze ja tez swojego chlopa powinnam wsadzic na 2 tyg. do mamra zeby nam temperatura w sypialni wzrosla ;-):-p Tfu, tfu, lepiej nie, bo mnie ten wczorajszy korek na autostradzie juz wkurzyl - zamiast 4 godziny - 8 godzin jazdy :wściekła/y:. Sledzilam postepy w internecie - wywalil sie TIR z calym ladunkeim i sciagneli do niego az ok. 20 innych, specjalistycznych TIRow, zeby go sciagnac (dzwigami), zaldowac jego ladunek (wiozl samochody osobowe) - policja, helikopter (po kierowce) - cuda wianki a autostrada zablokowana w obu kierunkach :no: Maz wrocil, jak my juz spalismy a pies ponoc nieprzerwanie merdal ogonem jak tylko otworzyl sie bagaznik i mogla opuscic znienawidzone auto :-D

Teraz synek przysnal litosciwie po tym jak godzine piszczal na maxa, wierzgal jak tylko probowalam odwrocic glowe w strone bb i odstawial ogolnie cyrki.

Widze, ze te problemy ze spaniem nie tylko u mnie, wiec to najwyrazniej taka manifestacja aktualnego skoku. Moj nocami trenuje przerwacanie sie na brzuszek (w dzien nie bardzo) - no tez sobie pore na gimnastyke znalazl :baffled:

Wikasik - ja bym Robercikowi nie krepowala nozek. Moj tez tak tancuje ale to najwyrazniej taki etap treningu do kulgania sie, to jest cos innego niz niespokojne raczki/nozki w pierwszych tygodniach.

Flaurka - Ty sie tu pasjonujesz (jak my wszystkie, mysle ;-)) wieziennym love story a gdzie Twoja opowiesc o koldrze? Czekamy!!! :-)

Mysio - zal sie nabawic zapalenia cycka przez puste butelki, wiec Ty sie mieszkaniem nie przejmuj, olej wszystko i skup tylko na waznym!

Azula - denaturat ze smalcem :szok::szok::szok: Mater deju! Domyslam sie, ze to ma rozgrzewac ale i tak brzmi hardcorowo (w przeciwnienstwie do poczciewej kapusty) :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry