suzi1
Kocham Cię synuś
Yolanta ja po 1 ciazy nie mialam @ prawie rok:-)Fajnie byloPo 2 ciazy po 4 miesiacach dostalam,a teraz jeszcze nie mialam
Suzi dobrze piszesz z tymi uszkami,ponoc zapalenie ucha bardzo boli(ja nigdy nie mialam),a przy zebach moga byc rozne reakcjeDajecie cos przeciw bulowego?Moze trzeba podac czopek?
Dzien dobry u nas nocka normalna karmienie po 1 i przed 5ale ciezko mi wstawacMaly wlasnie obudzil sie z drzemki wiec ide go przebrac(to se popisalam)Milego dnia,my popoludniu wybieramy sie na grilla
Dorka przedwczoraj i wczoraj ratował nas/a raczel Alutka tylko Virbucol. Spal w 2 minuty i nawet przez sen jęczy:-( ja becze razem z nim, bo nie umiem mu pomóc:-(
Wczoraj po czopku spał od 17:30 do 8:20 rano nawet go nie kąpałam bo tak mi go szkoda bylo, a jak zasnął to nie chcialam go rozbudzac...obudził sie o 1 na mleczko i spał do 8;20.
Naciskam mu te uszka z każdej strony,a ze boli to sama wiem bo w dzieciństwie non stop chorowalam na zapalenie uszu:-wściekła/y: Większego bólu nie znam
JAk ja mam mu pomóc??? :-(
Smarujemy dziąsełka żelem,ale Ali zaraz go zjada...gryzaki srednio mu podchodzą! Smoczka namiętnie tarmosi ale bokiem a nie przodem i nie ciągnie go tylko mocno przygryza W ostateczności podajemy czopek virbukol ale nie chce podawac jak marudzi tylko jak jest bardzo mocny płacz...moge ten płacz porównać do ostrej kolki, nawet na rekach okropnie płacze(jak by go ze skóry obdzierali:-() z tym ze nie trwa tak długo jak kolka.