reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Pieszczoszka,trzymaj sie.
As przynajmniej te 4msc byly wporzadku,poczekaj wszystko przejdzie...sama wiesz ;-)

U nas juz ubranka 74 pelna geba,ale dziwnie z tymi rozmiarami,wiec sie nie wypowiadam,bo np.V wchodzi tyleczkiem w spodnie na 80cm(choc sporo przykrotkie),a panna ma prawie 100cm.I porazka buty rozm.25:szok:dziekuje za przeceny w Polsce w CCC ;-)

Nie udalo mi sie za wiele posprzatac,teraz zakonczylam co zaczelam i wiecej nie robie,az S z pracy wroci.V ma goraczke,Leo tez ma juz stan podgoraczkowy,wiec siedze i &&&,zeby im przeszlo.Juz przelozylam jutrzejsze szczepienie,tylo jutro sie dowiem na kiedy.Wiec tak jedno siedzi i przyspia przed tv-ubrana w pieluche,drugie spi w lozeczku obejmujac swojego Osiolka,a ja jak niedoszla pielegniarka podchodze i sprawdzam im temperature,oddechy etc...
Zycze,zeby u Was bylo lepiej :o*

Witam,
pieszczoszka wspolczuje przezyc:-(Trzymam &&&&&& zeby wszystko sie pozytywnie rozwiazalo:tak:
fiore zdrowka dla dzieci:tak:
Starajacym sie o kolejne malenstwo kciuki zacisniete:tak:
My wczoraj caly dzien po za domem kompa nie wlaczalam:tak:Bylo bardzo cieplo wiec wybralismy sie na wies do znajomych,Misia sie popluskala w basenie:tak:Co do szczepienia na pisze w odpowiednim watku:tak:
Milego dnia zycze

Witam,
Wczoraj Was poczytałam ale nic nie pisałam. Mały już się uspokoił wczoraj, nawet zasnął w ciągu 4 minut od zakończenia zajęć upiększających :sorry2::cool2: Dziś obudził mnie plaskaczem w twarz mówiąc łełe muuuuu co oznaczać chyba miało wstawaj starucho dawaj cycka. Teraz terroryzuje dom moich rodziców :p dziadzio się spełnia więc mam chwile spokoju.

Oczywiście zapodał histerią przy nowej cioci :p (Flaurka to była) i wstyd po całości :p Ale i tak jest postęp po zazwyczaj robił siku na nowo poznanych ludzi. Tak swoją drogą słodziak cudowny ten Hubercik :***** wybuziać tylko :*****

Buziam Was :*******

Dzieci polegly na calej lini...kladie sie i ja.

musialam edytowac bo mi sie sytuacja zmienila i to co napisalam juz nieaktualne.

Ostatnia edycja:
Witam:-)
My juz po 3h spacerku pogoda przesliczna,unas juz chyba skok za nami ,Emmcia juz nie placze nie marudzi,daje mamie odpaczac,bo rece od ciaglego noszenia juz mnie bolaly.

Pieszczoszka to fajnie,ze masz juz wiecej informacji.

Niby duzo miałam ale co mi z tego.... Sebastian ma jakieś dwie sprawy.. jedna rozprawa ma byc 12 wrzesnia.
Grozi mu do 5 lat ale zalezy to od wielu czynników ...
Prawnik chciał 1000zł zaliczki za prowadzenie takiej sprawy musiałam zrezygnowac bo mnie nie stać az tyle dac:-( jestem bezradna .. nie chce mi sie juz zyc..
jak dostanie jakis wyrok to nie wiem co bedzie dalej.. pozostalo mi czekac na decyzje odnosnie widzenia

My juz w domciu po spacerze. A spacer wyglądał tak: idę sobie, idę a tu... Mysiochomis z Gabrysiem:)) Jaka ta Zielona Góra wielka:) I powiem Wam dziewczyny tak: Gabrys ma piekne wielkie i niebieściutkie oczy - no cudo. A druga rzecz, to jak Gabryś jeszcze ze dwa rozmiary urośnie to będzie już większy od swojej mamusi:) Drobniutka jesteś Mysio:)) Chłopaki zostali sobie oficjalnie przedstawieni, obwachali się i ocenili:) Mój skrywał strach pod maską życzliwego usmiechu, ale jak znikneliście za rogiem machnął mega kupę, ze strachu chyba:))

Pieszczoszka - powodzenia!!

czesc. Dawno nie zgalądąlam a tu takie rzeczy.
Pieszczoszka bardzo mi przykro &&&&. Wiesz mi się wydaje, ze każdemu przysługuje prawnik z urzędu. Pytałaś w sądzie? Nie znam sprawy, bo nie doczytałam dokłądnie ale za niska szkodliwosc czynu to pewnie w zawieszeniu dostanie.

As
wpólczuję niedospania.

Moja cos sie od kilu dni popsuła. Marudna, na rączki chce i mniej śpi. Przed spanie ponosic troszke trzeba, poprzytulac. dobrze ze tylko troszke a póxniej sama zasypia przytulona do kocyka.

Falurka, Mysio tak po prostu na siebie wpadłyscie?

reklama
Do góry