reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Mój właśnie zasnął, uśpiłam na rączkach oczywiście, przy dźwiękach kołysanki... :-p także zasiadam dalej do pisania, bo już mam dość - im bliżej końca, tym bardziej mi się nie chce :oo2: no nic, nikt za mnie nie napisze (a szkoda, chociaż zakończenie :-p:-p).

reklama
Flaurka & Mysio - i tak Wam to dlugo zajelo :-p ja myslalam, ze sie jeszcze w ciazy spikniecie :-D Kto jeszcze byl z Zielonej, Carmella?

My dalej skaczemy. Flaurka, niech Hubert wyjasni prosze Oliverowi jak sie szanuje granice cierpliwosci matki :-D Wczoraj usypialam go ponad 2 godziny (sama, bo tatus czmychnal do Hamburga sluzbowo :wściekła/y: ) i maly zlosliwiec jak juz usnal to przespal 3,5 godziny, tzn. cycki nie byly oprozniane 5,5godz. Oj, bolalo :baffled:

Katasza - moja polozna mowila, ze uczucie sflaczalych cyckow jest normalne jak sie laktacja ustabilizuje :-)

aga, staram się myśleć, że to koniec, ale zamiast pisać to wolę bawić się z dzieckiem, a jak śpi, to zamiast głupia to wykorzystać, to na bb siedzę i widzisz :oo2:

mój kupala drugi dzień nie chce robić, oj, będzie dzisiaj masaż, będzie :-D

hejka
właśnie mój mały śpi ale mi w kość daje popalić:baffled: wczoraj obudził się o 23 ja chciałam do spania a on do zabawy:happy2: i jeszcze przed zaśnięciem musiał sobie popłakać no ale w końcu złożył broń. Niech mija ten skok bo boję się że to się dopiero nakręca
tomaszowa she trzymam kciuki za 2 krechy:tak::tak:
flaurka mysiochomis fajnie się spotkać może jak będę u teściów PL i wybiorę się do ZG to się spotakmy pod tym najmodniejszym butikiem;-) a propo walenia kupska to mój uwielbia takową walić podczas ważenia i jeszcze se posika na wagę:-)
fiore zdrówka
joasia79 miłego urlopu w PL
dorka28 to podeślij mi tą waszą pogodę bo u nas po angielsku, wieje i leje
pieszczoszka no mam nadzieję że znajdziesz jakieś światełko w tunelu &&&&
a propo cycków to ja mam mega flaczury:szok: chyba trzeba się za jakimś silikonem oglądać, bo nie długo na plecy będę zarzucać, ale tak to jest jak się 3 ssaki prawie wykarmiło.....

Pozwolono przekazać mi paczke 5kg dla Sebastiana która przysługuje raz na 3 miesiące. W paczce mogą być owoce i jakieś słodycze.Wszystkie produkty sypkie zakazane.
Wierzyć mi się nie chce ,że jestem w takiej sytuacji... Jutro do sądu dojdzie moja prośba o widzenie więc odpowiedz pewnie dostanę około wtorku.Boże jak mi go brakuje:-( człowiek z kasą pewnie był by w stanie dużo zrobić a ja co:-( umówiłam sie z jakimś darmowym prawnikiem na poniedziałek...może coś doradzi?!

reklama
Wasze dzieci maja mordercze instynkty i dusza gasiennice a co ja mam powiedziec o moim? Wlasnie zaliczyl pocalunek z jezyczkiem z zyrafa :-D:-D:-D

Do góry