reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witam.
I ja dziś porudzę.
Nocka była okropna :szok::szok::szok: jak dla mnie.
Karolinka zrobiła 4 pobudki na jedzenie ,ale to chyba bardziej chodziło o tulenie niż jedzenie :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Ssała kilka minut i zasypiała ,przy próbie odłożenia był ryk nie z tej ziemi...
I tak się bawiliśmy za każdą pobudką ok godziny.
Chodzę dziś więc na rzęsach : Zaskoczony:: Confused2:: Oo:

Bea tak 56 - 62 to typowe 0-3 miesiące ,68-74 to niby te 3-6 miesięcy ,ale to zależy właśnie od długości dziecka.
Na tę chwilę posiadam 2 pajacyki na 68 i są idealne do spania dla małej czyli jeszcze nieco luzu .
Tak na co dzień to my już tylko w rajstopkach ewentualnie legginsach i do tego body ;-)

Za odważne mamy planujące staranka trzymam kciuki &&&
Pieszczoszka i jak u Ciebie?
Jak się trzymasz?
Katasza trzymam kciuki za kolejny egzamin &&&&&&&&&&&&&&

U nas pogoda jest super.
Piękne letnie słoneczko i mała w samej sukieneczce .
Spróbuję iść z nią na spacer zanim uśnie ,to podczas drzemki może coś w domu uda mi się ogarnąć.;-):-):-)
Miłego dnia mamuśki.

reklama
Witam !!!
bea wzrost mierzony jest w kilku odcinkach: od głowy do bioder, od bioder do kolan i od kolan do stóp.
pieszczoszka &&&&&
as wspolczuje atrakcji nocnych:(
U nas nocka w normie tylko o 4 moje dziecko juz bylo wyspan , wic musialam byc cfansza od niego i zapodalam mu suszareczke i synys usnol i spal do 8:).
Mieszkanko ogarniete teraz pora na spacerek a pozniej jakis obiadek
Milego slonecznego dnia zycze.

Pieszczoszka nie wiem jak u was sądy obłożone ale myślę, że do sprawy to nie dłużej niż miesiąc. A wiesz na ile zastosowali tymczasowy areszt? No i pytanie czy się będzie żalił na decyzję o areszcie.

Prawnik chce wejsc do aresztu aby Seba napisał na mnie pełnomocnictwo żebym mogła wszystko załatwić.Wtedy z prawnikiem chce pisać zażalenie . Wiem ,że ma puki co 30 dni odsiadki ale czy to sie przedłuży czy mozna skrócić tego to nie wiem.. moze wiecej bede wiedziec po spotkaniu z prawnikiem czekam do 12 i wtedy zadzwonie

reklama
Pieszczoszka ale to Seba powinien napisać zażalenie na decyzję o tymczasowym aresztowaniu. No chyba, że nie został tymczasowo aresztowany a pozbawiony wolności za niestawianie się w sądzie. Nie znam paragrafów w związku z którymi go zatrzymali więc tylko gdybam.

Do góry