Pieszczoszka &&&
Anik. kleik ryzowy,tudziez kaszka ryzowa z bananem lub jalbkiem 2x dziennie do mm dolaczana,pierwszy i ostatni posilek dnia.
Witajcie!
Bylam wczoraj u lekarza.Nawet nie zdolalam powiedzc wszystkiego,wypisal "swistki" i w poniedzialek bede miala badania,przynajmniej jak sie nic nie zmieni.
Przy okazji zrobilismy dluzsza podroz,do Bazyliki s.Anotnio,100km od nas,podziekowac za Leonardo.
Dzis za to,nie dosc ze przespalam cala noc,a czuje sie tak zmeczona jakbym nie spala(zle sny,za duzo mysli i kolaczace serducho),to V ma goraczke,a Leo cos kicha - no zesz!jutro mielismy miec szczpienie,cos mi sie widzi ze o kolejny tydzien przesuniemy
Kobietki szykujace sie na kolejne dzieci...dajcie organizmowi troche odpoczac.Zeby zregenerowac w pelni sily po ciazy potrzeba min.6msc,ale kazdy lekarz i polozna z ktorym sie spotkalam stwierdzili,ze przynajmniej rok w przypadku sn.Poza tym zobaczycie,ze jak dzieciaczki zaczna byc bardziej aktywne i ruchliwe,to dopiero bedzie sajgon,mily i przyjemny,radosny i wspanialy...ale sajgon
:-) Niemniej myslacym i chetnie myslacym,zycze powodzenia i czekam na wiesci o kolejnych II kreseczkach
Ja nie wiem,czy po doswiadczeniu z Leo,zdecyduje sie miec 3dziecko,a juz napewno nie przez najblizsze 2,5roku,ale potem kto wie,jakos chec posiadania 3 malenstwa mnie kusi od zawsze;-)
Znikam zajac sie domem,bo naprawde o pomstwe do nieba wola
V lezy i "czyta",Leo zasnal ponownie po papu o 7
,wiec chyba mam chwile na spokojne sprzatanie ;-)
Spokojnego i owocnego w rozwiazane sprawy dnia zycze!