reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Pieszczoszka to ile będą go trzymać określa sąd w postanowieniu o tymczasowym aresztowaniu. Na to postanowienie przysługuje zażalenie. Tymczasowe aresztowanie teoretycznie nie może trwać dłużej niż 3 miesiące. teoretycznie- bo na wniosek prokuratury można je przedłużyć.
Ale tak jak pisałam wcześniej- weź głęboki oddech i powoli zacznij wszystko organizować. Co do decyzji o widzeniu to powinna zapaść dość szybko.

reklama
Ali rozkosznie upluty i piękny :-D mój też marudzi, nie wiem jak to będzie, bo aktualnie na okrągło jest na rękach :baffled: łudzę się tym, że się nie przyzwyczai i po skoku po prostu mu przejdzie :baffled:

Pieszczoszka, koniecznie daj znać co i jak po rozmowie!!!!!!!!

łapy mi już odpadają nawet obiadu nie można spokojnie zrobić, dobrze że starszaki mi nie dokuczają ale pewnie widzą co się dzieje i wolą biednej matce odpuścić:-D nawet mąż milszy i szklankę wody czasem poda:-p

Mój mąż też zszokowany usuwa się z drogi... Chociaż dzisiaj (oboje z mężem byliśmy w szoku), Krzysio siedział na bujaczku i dusił pluszowego bałwanka, bez płaczu :szok: tylko się z nim kłócił i próbował odgryźć nos :-D ale ja na spokojnie umyłam włosy, zrobiłam makijaż, ubrałam się i przy końcu pakowania torby dopiero się rozmarudził :szok::szok::-D

reklama
nie ma co..adwokata trzeba oplacic.. udalo mi sie zalatwic 150zl.Reszte powiem ,ze dam jak zalatwie od szefa seby wypłate. Musze dac rade.Jutro jade na 8:00 do adwokata. zapytam sie czy wezmie sprawe.Podobno dobry adwokat moze załatwić ,że kary nie przedłużą , a bez niego moga dowalić mu i 6 miesięcy.Dzwoniłam do matki Sebastiana z prośbą o pomoc pieniężną,..Powiedziała,że nie da złotówki...
(niech sie tylko seba dowie jaka ma mamusie)
Przypomne ,ze nie dawno jego matka dostała odszkodowanie 100tysięcy złotych !!! i kase rozwaliła jak dziecko..nawet do kuchni co jest mała tak ,ze jedna osoba wejdzie dałas obie plazme.. a teraz mówi ,że kasy nie ma i tyle .. fajna matka która zostawia tak syna.. ona wiecej by mogla sie dowiedzieć...no ale po co? tak jej zalezy na synu ..

Do góry