reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Hejka :-)
Pieszczoszka kurcze współczuję :* a u nas nie wiem czy to byly zęby...takej ma takie "kulki" na górnych 3. Twarde,bialawe ale nic sie nie przebilo... strasznie namiętnie pach piąstki do buzi, jak by sie dalo to załadował by je po łokcie:dry: Nie jest juz tak marudny jak wczesniej(tfu tfu) wiec moze wybijały sie z kości i teraz stoją:confused: Dalej oczywiście slinimy sie okrutnie!:angry:
No nic czekamy...:tak:

Jutro jedziemy na wycieczke do Ustronia:-) Strasznie sie ciesze! Oby nie padało:zawstydzona/y:

Fiore dobrze ze juz jestescie! :)

reklama
Witacie.
Oj współczuję Wam nieprzespanych nocek :baffled::baffled:
U nas nocka spana .Musiałam tylko małą na karmienie wybudzić ,bo po 2 popłynęłam :-p:-p:-p
Najadła się ,dała mamie ulgę w cierpieniu ściągając mleczko i poszła dalej spać .
Obudziłyśmy się dopiero rano.
Pogadała trochę ,pobawiłyśmy się ,karmienie i znów śpi od 10.;-):-):-):-)
Wrócił mój aniołek.:laugh2::laugh2::laugh2:

Dzięki za info od fiore ,bo martwiłam się ,że mi nie odpisała na sms..

A ja mam dziś jakiś chyba dobry dzień ,bo sporo już w domu zrobiłam...
Wstawiłam pieluszki i ubranka do pralki ,poskładałam to co wyschło i część już poprasowałam.
Poukładałam w 2 szufladach z bielizną ,ogarnełam nieco domek i właśnie dotarłam do Was ze śniadaniem :-D:-D:-D:-D

Ja też sie witam i zmykam bo mała wreszcie zasneła , trzeba dom ogarnąc bo niewiadomo kiedy wstanie heheh
na szczescie nocki przesypia , wiec chyba nie moge narzekac
:-)
miłej soboty

Supre sprawa z tymi ćwiczeniami:tak: Zakochalam się:-D
As spóźnione smacznego :-p

oj też jestem wdzieczna za te przespane nocki:tak::zawstydzona/y:
Kasiula,She a jak u Was? Dzieciaczki zasypiaja same?

cześć dziewczyny
Nie wiem co ostatnio wstąpiło w moje dziecko nie chce w dzień za bardzo spać tyle spał a nagle pół godz i pobudka ... a teraz myslałam że zwariuje bo tak marudził ale w końcu zasnął...uf...musze policzyć tygodnie może to ten skok :(
Suzi co ty u mnie nadal mała przylepa śpi ze mną ale w nocy się co 2 h budzi a nad ranem to już co chwila od 4

Ostatnia edycja:
moja panna tak wysoko podniosła sobie nóżki do góry podczas przewijania,że nasikała sobie na głowę :szok::szok::-D:-D:-D
Chłopak to rozumiem ,ale dziewczynka :confused::-D:-D:-D
Oczywiście obsikana po pachy i szcześliwa ,że matka koło tyłka robi. :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry