reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

nic nie wiem, bo nie mam do niej numeru. Z tego co wiem bo pisala na forum to byla juz w Poznaniu i chyba do Warszawy miala jechac. Ja nawet nie mialam mozliwosci dojechac na spotkanie bo pociagniem sama z mała to nie lada wyzwanie,a ja prawka nie mam.
Rowniez dziekuje za zaproszenie :)

reklama
Witam wieczornie
Ja jeszcze nie śpie choć rodzinka w pełnym śnie:-D
Mała dziś jadła co 3 godzinki wiec wieczorem był ryk bo przejedzona na maxa ostatnio posiłek o 17 , przed spaniem o 20 mleka nie chciała wypiła herbatke i spała do teraz ...wypiła 90 ml i spi chyba do rana ...
A ja buszuje na BB ale nikogo nie ma o tej porze heheh śpicie czy co???

Niemialam czasu odp bo goscie sie zwalili i przed chwila poszli:)

Ja w sumie tez nigdy nie gralam w rozbierany eurobiznes, ale skoro grasz go z facetem, jeszcze swoim to mozna go urozmaicic:))... zawsze zamiast isc do wiezienia,mozesz odsprzedac swoje ubranie itd:))))... kurcze nakrecil mnie ten pomysl:-D

flaurka ostatnio ktos mi wymienial rodzaje milosci i pkt siodny byl: wg . Lindy -było z kim, było gdzie, ale to zła kobieta była!.. tak mi sie przypomnialo po twoim poscie:))

To na dzis tyle, nadal przechodzimy skok, ja juz chce moja mala myszke, taka jestem przyzwyczajona, ze ona taka cichutka i spokojna, ze przez ostatnie dni jej nie poznaje

:shocked2:

Dobranoc

i znowu noc straszna:-:)-:)-( 4 razy wstawałam... a od 5:00 Laura nie śpi.. nie mam już sił... chciała bym chociaż jeden dzień odpocząć.... Jak by chociaż w dzien mi jakoś spała było by spoko a tu ani w nocy ani w dzień.. katuje mnie to dziecko.
Ponarzekałam a teraz ide oglądać z Laurą jej ulubionego Elmo:rolleyes:

Dziewczyny przekazuje wiesci od Fiore - jest juz we Wloszech. Niestety padla jej polska komorka i to tak nieszczesliwie, ze stracila wszystkie kontakty. Odezwie sie w poniedzialek.

Pieszczoszka a może Laurze chłodno w nocy i dlatego się tak często budzi- żeby się rozgrzać przy butli. Spróbuj ją odrobinę cieplej do spania ubrać, może pomoże a ty wreszcie się trochę wyśpisz.

Co do psów to ja miałam ochotę jeszcze wczoraj "Bandytę" obejrzeć choć znam film na pamięć ale uwielbiam muzykę Lorenca (do psów też robił). Niestety padłam na reklamach :-D Za to wstałam wyspana ale z bolącym cycem- moje dziecię obudziło się tylko raz na karmienie i dopiero o 4:45. Ostatnio o tej porze było 2 karmienie.
Dzisiaj W. idzie z kolegami na mecz. Pytał, czy mu pozwolę :-D Powiedziałam, że nie widzę problemu ale musi córce kupić jakiś kibicowski ciuszek :-) Myślę, że w przyszłym roku już będziemy w trójkę chodzić.
Ja za to muszę trochę ogarnąć mieszkanie i obiad zrobić. Marzy mi się makaron z grillowanymi warzywami. Zobaczymy czy starczy czasu :-)

Miłego dzionka wszystkim.

reklama
pieszczoszka to napewno zeby, moja starsza miala tak samo, w nocy nie spala w dzien tez nie..tak ja bolalo i na dodatek ten katar, zawsze jak szly jej zeby to lecialo jej z nosa jak z Niagary...
przejdzie jej...a Ty musisz byc silna i jakos to przetrwac

Do góry