reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
no wlasnie, to ciekawe ten rozbierany eurobiznes :-D
u nas jakis zawrot glowy dziaiaj.
Jutro mialam robic dwa makijaze na wieczor panienski ale okazuje sie ze chyba tego panienskiego nie bedzie i bede tylko robic jeden probny slubny bo za tydzien slubuje i w przyszly piatek i sobote mam urwanie glowy, w sumie dobrze bo troche kaski wpadnie a tego nigdy za wiele :)
Widze ze sie duzo zmienilo dzisiaj na majowkach, doszly nowe tematy-mysle ze przydadza sie i swoimi popisami kulinarnymi bedziemy sie chwalic :-)

Natalka...no własnie tylko 30km nas dzieli w sumie 15min ekspresowka :) a jak pojedziesz od Swarzedza to wjedziesz prosto na moj blok :-p
Pieszczoszka w sumie to ciezko tak doradzic podklad na odleglosc, wazne jest aby dobrze ocenic stan skory i wtedy cos własciwego dobrac, a przedewszystkim wyprobowac na skorze, zobaczyc jak sie zachowuje na twarzy. JA mam niby sucha skore ale wiele podkładow mi sie warzy. masakra. JA uzywam akurat maybeline affinitone jest lekki i idealny na lato

reklama
Do góry