8 minut dziennie na miesnie brzucha - YouTube
8 minut nie dużo a podobno są efekty spróbujemy????
Patina, mówisz, że 8 minut oglądania tego dziennie wystarczy??? Muszę spróbować
)
Ja po ciązy mam 7kg w bonusie, ale nie załamuję się, bo i bez ciąży ważyłam więcej swego czasu, a odchudzać się lubię, tylko muszę mieć parcie - na razie się karmieniem rozgrzeszam i żrę. Za to duzo robię za konia pociągowego i pcham wózek ile wlezie - dzis od 10 do 14, całe miasto dookoła, ale pozałatwiałam duzo spraw, byłam tez juz w pracy podanie o wydłużenie urlopu macierzyńskiego zaniosłam.
No i w związku z tym, że tak dzielna dzis byłam kupiłam sobie pączka i koszyczek malin, że niby słodko ale zdrowo
) Pyszny pączuś
Mój młody masaże wszelkie lubi, byłam raz na lekcji masażu Shantala z nim, ale porażka dla nas, bo inne mamy chciały masaż na kolki i nic nam sie nie przydało, oprócz tego, że ofajdałam małego oliwką...
As, ja bym może prosiła o jakąś wskazówke do masażu, który pomoże mu wieczorem zasnąć, ale już w łózeczku, przez ubranko i bez oliwki. Ja na razie improwizuję wisząc nad nim i masuje co mi pozwoli - albo to działa, albo ma dośc matki gęby wiszącej nad nim i zasypia, ale łatwe dla mojego kręgosłupa to nie jest, sama potrzebuje masażu...