No ladnie dziewczyny ale zescie sie rozpisaly- nie wiem czy was nadgonie ale poki maly spi to troche napisze co i jak....
otoz sobota sie udala- kasy wydalam ze hoho ale nareszcie mam pare nowych lachow- wasze pomysly co do prezentu rocznicowego przesledzilam- wszystkie byly super- jednak u nas w tym roku wypady, seksiki i romantyczne kolacje odpadaja bo jestemy w tym czasie u rodzinki- Flaurka twoje kupony sa swietnym pomyslem i ten tez wykorzystam!! dzieki za zdjecia! Kupilam ramke na zdjecie i zamierzam wstawic tam fotke synusia i tatusia- mowie wam nie jest latwo kupic cos temu mojemu facetowi (joasia- grac tez nie lubi- on nie lubi nawet komputera!! )- o ilez latwiej maja oni zeby cos nam kupic!!
Katasza, dusia- widze ze mamy rocznice w prawie podobnym czasie (6wrzesien) to nasza 6ta- a wasza? w zeszlym roku zrobilam test 2wrzesnia i wyszedl pozytywny ale bylam tak zszokowana, wystraszona i mialam taka mieszanke uczuc ze na pewno nie wytrzymalabym zachowac tego do 6tego- nie wspominajac ze ryczalam non stop- nie ze szczescia tylko ze strachu
za to pierwsze zdjecie usg malzonek dostal 5tego wrzesnia i potwierdzenie ciazy- wiec ogolnie rzecz biorac nowina o dziecku przycmila rocznice slubu
Moj malz sie cieszyl a jakze
oooo jak sobie wspomne jak od tamtego dnia o mnie dbal, jak z jajkiem:-) brakuje mi tego czasem- jednak fajnie bylo byc w ciazy- przynajmniej te poczatki
Dziewczyny ile kosztuje w PL ten dentinox? u nas mozna go kupic wszedzie gdzie jest dzial z jedzeniem dla dzieci- zastanawiam sie czy codzi o ten sam, czy wy w aptece go kupiliscie i jest jakis inny?
Widze ze u was skoki to krociutko po pare dni- u nas ze 2 tygodnie trwal- nie wiem juz czy to skok byl ale wszystko pasuje- wycie, raczki i ogolna marudera- strasznie sie boje juz nastepnego!!
Gdzie jest
Kugela??