reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Kilolek - sto lat, sto lat!! I powodzenia w pokonaniu kryzysu!

Ja nie chcę już upałów :no: Mały chyba skończył kryzys - wczoraj i dziś dużo śpi, a dzisiaj pozwala mi być w odległości większej niż metr od siebie nie rycząc. No - ale dziś tata w domu to ojca ujeżdża - oglądają właśnie Top Geara.

za 3 tygodnie będę świadkiem na ślubie brata - brat mieszka w Siemianowicach Śląskich i mamy spać u niego, a przynajmniej tak myślałam. Zaprosił na ten ślub mamę, mnie z Leszkiem i małym i brata z żoną. To tyle, zresztą więcej rodziny nie mamy. No i padło pytanie gdzie my mamy spać, bo on mieszka już z przyszłą żoną a mają 2 pokoje, no i okazało się, że my, to znaczy ja z Leszkiem i małym mamy spać w.... Sosnowcu, u rodziców przyszłej żony, bo tak będzie "wygodniej". A - przyszłą żonę brata widziałam raz, a jej rodziny nie znamy w ogóle, więc ciekawie by wyglądało: puk, puk - my przyjechaliśmy na nocleg... Ciekawe, jak ludziom, którzy nie mają dzieci, nie przychodzi do głowy, ze takie małe dziecko to nie jest sprzęt i to ono dyktuje warunki... Hehe - a sama taka byłam rok temu:)))

reklama
Pieszczoszka mam nadzieje ze z malutka juz wszystko bedzie dobrze

kurde wcieklam sie, wlasnie rozmawialismy z Xav na skype bo jest u tesciow i on do mnie "dlaczego mamo mnie zle wychowalas?", sam 5-latek tego nie mogl wymyslec, juz pewnie tesciowka lub jej synus musieli jakies glupoty mu nagadac wrrrrrrrr i wez poslij dla tesciow dzieciaka

Do góry