Flaurka
Fanka BB :)
Joasia - ja w życiu nie zapłaciłabym pieniędzy by dobrowolnie na atak serca zejść - bałabym się. Ja tą atrakcję ex-mężowi zafundowałam)) Wtedy jeszcze nie był ex i liczyłam na polisę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Andav- ja swojemu w zeszłym roku na rocznicę (4 września) wręczyłam test ciążowy- do tej pory twierdzi, że to najlepszy prezent jaki dostał ;-) W tym roku taki odpada więc chętnie poczytam propozycje bo już niedługo ten sam problem będę miała.
Jeśli chodzi o główkę to u nas się nie spłaszcza a do spania układam Ulę albo na pleckach albo na brzuszku i ona sama wybiera sobie stronę w którą obróci głowę. Radzi sobie z tym świetnie w każdej pozycji i o ile na początku preferowała obracanie głowy w lewą stronę, tak obecnie nie robi jej to żadnej różnicy i kręci nią w obie :-)
Ollena- ja się raz z nadgorliwością spotkałam, chociaż nie dotyczyła ona czapeczki- kazałam babie zająć się jej wnuczką a nie zaglądaniem do mojego wózka Oczywiście poszła obrażona.