reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Wikasik w szafach sprzątać nie lubię i tam mam lekki bałagan bo mi ciężko rozstawać się z ubraniami.Ale jak już sprzątam i układam to mam zasadę jak czegoś 3 lata się nie założyło to się już nie założy i wywalam do kontenera na odzież używaną.Dziewczyny oni mają swoje mieszkanie tu są na urlopie i chcieli dziecko ochrzcić tu bo Adam nie ma bierzmowania i nie mają kościelnego ,a tu ksiądz się zgodził tzn tam u Natalii w parafii tak więc raczej stosunki będą oziębłe i Borysa oglądać nie będę.I ,że pamiętacie o tych świętach podziwiam.Martusia to uważaj bo tacy lubią podjudzać innych i współczuję :tak:

reklama
zantetaa dokładnie tak robię olewam, olewam, olewam:-D:-D choć przyznam że moja granica cierpliwości pomału się kończy i czuję że już nie długo wygarnę jej co myślę bo nie pozwolę dłużej pchać się z buciorami jakiejś wariatce w życie mojej rodziny.

Dziewczyny w co ubieracie dzieciaki na noc? u nas teraz bedzie upal po 28 stopni i sie zastanawiam czy mu na noc body z dlugim rekawkiem czy z krotkim ubierac.

Dziewczyny w co ubieracie dzieciaki na noc? u nas teraz bedzie upal po 28 stopni i sie zastanawiam czy mu na noc body z dlugim rekawkiem czy z krotkim ubierac.

Ja jak było tak ciepło u nas to dawałam malej body z krotkim rękawem , a teraz ,żę okna na noc nie zamykam a jest u nas chłodniej to ubieram ją w pajacyka takiego cieńszego , troche marudzi jak jej to ubieram bo może jej za ciepło ale jak się w nocy odkopie to przynjaniej nie zmarznie :-)

Czarnula ja w cieniutkie body i cieniutkie śpichy albo w rampersa lub w koszulę nocną o taką 100_0692-3.jpg

Oj dziewczyny ale się rozpisałyście że trudno mi was od rana doczytać...i teraz nie wiem co komu napisać...tyle co zapamiętałam to napisze
azula nie ciekawą masz sytuacje mi by od razu piana poszła z nerwów i od razu bym powiedziała jakie są zasady w moim domu..ale nie martw się pewnie jeszcze wrócą jak to przemyślą... tak jak już dziewczyny pisały...
A co do mojej teściowej to jako teściowa nie jest zła nawet nie narzekam za bardzo ale bałagan to ona ma może dlatego że tak dzieci wychowała że kazdy rzuci jakies graty gdzie popadnie i się robi syf ...
Ja kiedyś byłam trochę bałaganiarą a teraz codzień sprzątam i lubie mieć czysto i wszystko uporządkowane a szczególnie jak ktoś ma przyjsc ... ok kobitki spadam spać bo moje dzieci małe i to duże już chrapią a mamuśka sie nie wyśpi...buziaki do juterka,,,:-D

ja zawsze zakladam dla malego body z dl rekawkiem i spiworek bo w nocy tez sie rozkopuje i jest caly zimny, zreszta okna sa pootwierane i sie boje zeby mi nie zmarzł

reklama
To moje dziecie jest w pajacu, spiworek i nakrywam go kocykiem :eek: czy przesadzilam?
Okna mamy pozamykane bo jest tak glośno jak bym spala na ulicy...mieszkam przy gl skrzyżowaniu :confused2:
No i troche/a nawet dosc mocno sie ochłodziło...np teraz jest 14st

Do góry